Töpi Kapitány gazdikereső állatoknak szervezett Mikulás gyűjtést! Segíts te is!

Töpi Kapitány Demény, a kötsög képregény alteregója, melyben zuperhősként teszi jobbá a világot! Állatvédelmi projekteket fog össze, elsőként a Mikulás Projektet, hogy a gazdikereső állatok is kapjanak ajándékot.

A december hónapot ennek a kis projektnek szenteli. A cipősdoboz kampányhoz hasonlóan személyre szóló ajándékokat gyűjtenek gazdikereső kutyák, macskák, egerek, nyulak, békák, papagájok, teknősök, hörcsögök, kerti törpék részére.

Töpi Kapitány Facebook oldalán az Ajándékleső albumban mindenki megtalálhatja a kedvencét, akit meglepne.

Tudja mindenki, hogy nem néhány rágcsa meg sípolós labda váltja meg a világot, de volt már sétáltató is a felajánlások és kérések közt, de gyűjtenek orvosi vizsgálatokra is. És tudjátok, nem az ajándék a legfontosabb, hanem a figyelem!

Illetve nem utolsó sorban

hátha így a gazdikeresőkre a legnagyobb csoda is rájuk talál: az otthon.

Rengeteg ajándéklesőnek teljesült már a vágya, például nekik:

Ő Kétarc:

Ő Catniss cica:

Beauty is megajándékozott már:

De Páncélos is kapott már meglepetést (a szívecskét látjátok a csőrénél, ugye?!)

De sajnos még nagyon sokan várnak-vágynak valamire. Például Levente is, aki gazdikereső ajándékleső.

„2019 tavaszán kerültem az Élethang Alapítvány gondozásába, miután a gazdám kirakott a gyáli gyepmesteri telep elé meghalni. A testemet páncélként borította a rágyógyult bunda, a sebeimet kukacok ették. Megmenekültem, mert volt, akinek fontosabb volt az életem, mint egykori gazdámnak. Immáron teljesen egészségesen, új otthont keresek magamnak. Mindenkit szeretek, aki figyelemmel fordul felém, ragaszkodásomat sokszor az adott kétlábú átkarolásával fejezem ki.

Fajtámat tekintve utcai keverék lennék, a testem lapos és hosszú, a szőröm hosszú és borzas, ezért kozmetikát igényel. Jelenleg kennel lakó vagyok, de biztosan meg tudnám szokni egy lakás melegét is. Szépen sétálok, de imádok futni is. Ha más kutyák belém kötnek, bizony kiállok magamért, de ha békén hagynak, akkor jól megférek velük. A cicákkal a viszonyom ismeretlen. Ahogy minden gazdit kereső négylábú, én is egy családot szeretnék a fa alá, de ha ez nem sikerül, akkor bármilyen apróságnak nagyon tudok örülni.

Hogy mivel is tudnátok meglepni?
-Jutalomfalatok és rudak
-Csomagolt szalma
-Milprazon tabletta (nagy)
-Bravecto tabletta 9 kilós kutyára” –a további részleteket pedig itt találjátok az Ajándékleső albumban Levente posztjánál.

Az ilyen és ehhez hasonló kéréseket Töpi Kapitány Facebook oldalán az Ajándékleső albumban találtok, itt >>

Segítsünk közösen, hogy ezek a kis gazdikeresők is örülhessenek!

 

One thought on “Töpi Kapitány gazdikereső állatoknak szervezett Mikulás gyűjtést! Segíts te is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük