CLUSE – szépség az egyszerűségben

Mindannyian egyetértünk abban, hogy egy karóra nemcsak a mindennapi élethez nélkülözhetetlen, hanem egyben olyan kiegészítő is, amely stílust ad minden öltözéknek.

Manapság már sok márka között keresgélhetünk, de ha olyan órát kerestünk, amely egyszerre megfizethető, minimalista és minőségi, a holland CLUSE a legjobb választás.

A legújabb tavaszi kollekcióban bemutatkozik két kortárs, bűbájos, elegáns stílusú darab, mely társunk lehet a mindennapi életben és különleges alkalmakkor is.

A fémszíjas Féroce Petite a korábbi boyfriend-look Féroce 31 mm-esre kicsinyített változata, mely így rendkívül finom és nőies jelleget kapott, és csodálatosan friss pezsgő vagy „farmeres-pólós” ezüstszínű változatban is elérhető.

Kis méret, nagy álmok.  A picike, 28 mm-es tokjával a Boho Chic Petite kollekció tökéletes társad, ha a kisebb méretű órákat szereted. Elegáns fekete számlap, elbűvölő kristálydíszítések és klasszikus ezüst színű tok és szíj. Ez az óra minden megjelenéshez szuper kiegészítő.

A CLUSE mindent tud, amit kedvelünk egy karórában:

letisztult stílus, kiváló minőség, változatos design.

Üzenetük a szépség megtalálása az egyszerűségben, ami nem szimpla vagy unalmas, hanem kifinomult, és mentes minden zavaró tényezőtől, ezzel lehetővé téve viselőjük számára, hogy csak az élet legfontosabb dolgaira koncentráljanak.

Az órák mind nemesacélból készültek, tervezésük az aktuális trendeket követi, megspékelve egy kis csavarral, amit az egyszerűen cserélhető szíjak adnak.

Többek között az előbb bemutatott CLUSE órák is megvásárolhatók a https://www.itstimeshop.hu/orak/cluse oldalon és az üzletekben.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük