Csinos, nőies, kacér, de nem hivalkodó randiszetteket mutatunk!

Ugye az jár a köztudatban, hogy ma már jóformán mindent mindennel, mindenhová illik, szabad, stb. Nagyjából ugyanabban a szettben járnak emberek színházba, pubba, dolgozni (nyilván ez munkahely/korfüggő).

Arról meg pláne kevés szó esik, hogy miben menjen az ember lánya randevúra, főleg az első egy-párra. Egyszerűnek tűnik, de ha belegondolunk, nem is olyan könnyű.

Szilágyi Dorottya smink- és stílustanácsadó és a Zenda FSHN összeválogatott néhány szettet, hogy megmutassák, miben lehet valaki csinos, nőies, kacér, de nem hivalkodó a randikon.

 

Az légy, aki vagy!

Egy randevú alkalmával sem érdemes másnak mutatni magad, mint ami vagy. Tehát ha szeretsz alapvetően elegánsan vagy szexisen öltözködni, most se tedd máshogy, ha pedig a sportosabb stílust preferálod, viseld ekkor is.

Egy dologról viszont ne feledkezz meg: ne rejtsd véka alá nőiességed, az ugyanis mindig meghálálja magát. Éppen ezért ne takargasd a vonalaid, viszont azért ne dobj ki mindent… Legyen meg az arany középút!

 

Merj színezni!

Írtunk már a fekete negatív és áldásos hatásáról is. A fekete dögös, szexi, elegáns is tud lenni, de nagyon el kell találni az anyagot és a szabást, hogy mindezt el tudjuk érni. Ráadásul sokakat öregít ez a szín.

Ha inkább lágyabb típusba tartozol vagy éppen egy kávézóba, pubba mentek és maradnál a szoknya/farmer-pulcsi kombinációnál, válassz nőies, közepesen dekoltált felsőket, lehetőleg a neked előnyös színekben.

De vigyázat! A felső színe soha ne dominálja le az arcod! A plus size fazon pedig randira szigorúan tiltólistás!!

 

Ruhára fel!

Sajnos még mindig nagyon sokan nyúlnak a nadrágokhoz, pedig egy kellemes esésű ruhánál, szoknyánál kevesebb nőies darab létezik.

Ügyeljünk azonban a ruhahosszra és fazonjára.

A szoknya ne legyen se túl rövid, se túl hosszú, esése pedig finoman kövesse a derék és csípő vonalát. Ez az igazi, mert így mutatunk is, meg nem is.

Szintén ne féljünk a színektől, azonban ha az egyik rész színes, érdemes semlegesebb színű másik részt választani.

Klasszikusan elegáns

Randira nem ajánljuk az üzleties megjelenést, ám az elegáns vonulatot nagyon kedveljük.

Pláne, ha kicsit szexisebb, lezserebb fazonokba van belecsempészve egy-egy igazán elegáns stílusjegy.

A sportosan elegáns stílus lényege, hogy az anyagok és szabásvonalak finoman ötvöződnek.

Csipkék, fodrok, sliccelések nagyjátékosoknak

Vannak helyszínek vagy alkalmak, amikor az igazi stílusos, nőies elegancia megkövetelt.

Egy vacsora egy nívós étteremben, színházi előadás, egy rendezvény vagy egy koktélbáros randi alkalmával célszerű elővenni a mutatósabb darabokat.

A csipkék, gyöngyök, lágy fodrok és az ízléses ruha-sliccelések sosem mennek ki a divatból és erősen nőiességet sugároznak. Bátorítunk mindenkit a viselésükre.

 

Hölgyek, hódításra fel! És ne feledjétek: csak magatokat adva, stílusosan!

(képek: Zenda FSHN/2lenses)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük