Divat és stílus inspirációk – Alkalmi szettek 10 ezer forint alatt (képekkel!)

Nagy fejtörést okoz mindannyiunknak, hogy mit vegyünk fel vendégként egy eseményre, legyen az keresztelő, elsőáldozás, esküvő vagy egy bármilyen apropójú kerti party. Szeretnénk csinosak lenni, de nem szeretnénk túlöltözni az eseményt. Viszont sajnos nem áll rendelkezésünkre korlátlan keret, így meggondoljuk azt is, mennyit is költsünk az outfit-ünkre.

Szilágyi Dorottya smink- és stílustanácsadó válogatott pár olyan szettet a  Zenda FSHN-ben, amire könnyű igent mondani, ráadásul 10 ezer forint alatt vannak!

Egy fazon négy színtípus

Ez a hosszú, fodros ujjú fazon elegáns és nőies egyben. Magasabb hölgyeken kifejezetten pazarul mutat. A tiszta piros a tél, míg a finom barackos rózsaszín a tavasz, a lágy menta zöld a nyár, a buja pávazöld az ősz típusú hölgyeknek lehet ideális választás.

A ruha derékban húzott, de a felső része lenge, az ujjai fodrosak, így a kisebb vállú és mellű hölgyeknek ideális választás lehet, hisz optikailag nagyobbnak mutatja azokat.

És az ára 8990 Ft, tehát megvagyunk 10 ezerből!

 

Virágom-virágom

Megrögzött romantikusoknak ajánljuk az alábbi virágos ruhákat. Templomi eseményekre a fedett vállú fazonokat érdemes viselni. A zöld, illetve sárga alapon virágos átlapolós ruha mesésen követi a test vonalát és eltakarja, amit el kell.  Ezzel az övvel még pikánsabbá formálható.

A derékban húzott ujjatlan virágos maxi ruha nyári lagzira tökéletes választás. Anyaga és esése légies, ám 7/8-ados hossza miatt, normál és magasabb hölgyeknek ajánljuk!

Mindkét ruha ára 9990 Ft, kiegészítők nélkül. Ismét megoldottuk 10 ezer alatt a dolgot!

 

Hideg-meleg kontrasztok

Remekül működnek együtt a komplementer vagy a színkörön egymástól távol eső színek. És olykor a pasztell és élénk árnyalatok is pompásan mutatnak egymással, ennek fényében válogattuk össze nektek a fodros ujjú kis ruhákat egy-egy színes övvel.

Az élénk kék és sárga mindig is ütős párosítás, nem lehet nem észrevenni.

A khaki zöld mély színét a pasztell sárga lágyítja, teszi harmonikussá.

A merész korall és szintén meleg pasztell rózsaszín játéka nyarat csempész a lelkünkbe is.

A ruha ára öv nélkül, 8490 Ft, szóval ezt is megoldottuk a bűvös 10 ezer alatt!

Az övből egyébként sokféle szín megtalálható a választékban, darabja 3990 Ft. De egy-egy ilyen jól megválasztott öv sok ruhánkat feldobhatja, így számos szettet alkotva vele.

 

Esküvőn is csíkosat

Igen az esküvőn is megállja a helyét a csíkos minta, ami mint tudjuk, elegáns és sportosabb stílusú is lehet. A hosszanti csíkozás pedig slankít, az pedig ugye -kevés kivételtől eltekintve- mindig jól jön…

Hosszú mellkasú, illetve nagyobb keblű hölgyek egy nyaklánccal feldobhatják.

Kisebb mellű hölgyek számára egy fodor áldásos hatással lehet.

A meleg színtípusok pedig nyugodtan rugaszkodjanak el a klasszikus fekete-fehértől.

A Zendánál egyébként sokféle csíkosból válogathattok 9990 Ft-ért.

De a lényeg, hogy ismét kijöttünk 10 ezerből!

(képek: Zenda FSHN/2 lenses)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük