Divat és stílus inspirációk – Egy szoknya több élete – képekkel!

Hivatalosan is kezdetét vette a tavasz, bontakozik a természet, az idő egyre melegszik, körbevesz minket a cseresznyefavirág illata. Nem csoda, ha testileg-lelkileg vágyunk a megújulásra és ruhatárunkba is szívesen becsempésznénk színesebb vagy akár mintásabb darabokat is.

Sokszor azonban mi például nagy bajban vagyunk, mert a boltok kínálata nagy, és valljuk be, a világ pénzét is ott tudnánk hagyni ahhoz, hogy minden nap csinos szettekben jelenhessünk meg. De ezt legnagyobb bánatunkra a pénztárcánk nem engedi meg. Így muszáj valami B-terv.

Ellátogattunk az egyik kedvenc lelőhelyünkre, a Zenda FSHN-be, ahol összegyűjtöttünk pár szettet, melyek inspirációként szolgálhatnak a gardróbunk tavaszi felfrissítéshez, ha csupán egy szoknya áll rendelkezésünkre.

A szettek összeválogatásában Szilágyi Dorottya smink- és stílustanácsadó volt ez alkalommal segítségünkre.

 

1. szett: A letisztult elegáns

A pasztellszínek sokaknak jól állnak, ráadásul az üzleti szektorban vagy irodában viselve se tolakodóak. A halvány citromsárga szoknya fodros ujjú fehér blúzzal és táskával, babakék kiegészítőkkel harmonikus összhatást nyújtanak.

Fotó: Zenda FSHN/2lenses
Fotó: Zenda FSHN/2lenses

 

2. szett: Virágosban az irodában és azután

Maradva a sárga-kék-fehér kombinációnál, a szoknyával megegyező színű blézerrel, ami akár a légkondicionált helyiségekben is remekül jöhet, igazán elegáns megjelenést kapunk. A blézert „elhagyva”, a virágos mintás blúzzal akár egy munka utáni baráti találkozón is folytathatjuk napunkat.

Fotó: Zenda FSHN/2lenses
Fotó: Zenda FSHN/2lenses

 

3. szett: Pretty Woman

Úrihölggyé válhatunk ebben a könnyed esésű, A-vonalú mintás szoknyában, mely szépen követi csípőnk vonalát, sejtet, de nem mutat sokat. A fodros ujjú madeira blúz, a barna magas sarkú szandál és a rattan kiegészítők finom eleganciája magában foglalja a tavaszt és fokozza a romantikus összhatást.

Fotó: Zenda FSHN/2lenses

 

4. szett: Sportosan elegáns

A kis virágos szoknya a sportosabb, lazább stílus híveinek is kedvez. Egy laza esésű, színben hozzá illő pólóval is lehet csinos és lezser. Ügyeljünk, hogy ne essünk túlzásba a mintákkal, ezért egyszínű felsőrésszel viseljük! Egy magas talpú szandállal vagy masnis sportcipővel a tavaszi piknik pezsdítő színfoltja lehet.

Fotó: Zenda FSHN/2lenses
Fotó: Zenda FSHN/2lenses

 

5. szett: Pink Sailor

A szafari mellett a tengerész stílus a másik örökzöld, éppen ezért soha nem megy ki a divatból. Az A-vonalú, középen gombos szoknya hosszanti vékony csíkozása és enyhe felhasítása optikailag nyújtja a lábakat. Fehér és rózsaszín tartozékokkal, ezüst vagy arany ékszerekkel megbolondítva igazán nőiessé varázsolhatjuk megjelenésünket. Ezért a szettért garantáltan bármelyik matróz odáig lenne!

Fotó: Zenda FSHN/2lenses

 

6. szett: Le Petit Paris

A francia nők eleganciája az egyszerűségben és a letisztult részletekben rejlik. A csíkos vászonszoknya egy bájos feliratos fehér pólóval, a piros balerina cipővel és a klasszikus fekete retiküllel megidézi a párizsi tavaszt. Semmi manír, semmi túlzás, itt is jól látható a kevesebb sokszor több.

Fotó: Zenda FSHN/2lenses

 

Mi bármelyiket el tudjuk képzelni magunkon a hét bármelyik napján!

Nektek melyik tetszik a legjobban?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük