Divat és stílus inspirációk – Így viseld az év színét, a “Living Coral”-t!

Bizonyára már sokan hallottatok róla, hogy a Pantone Intézet minden évre meghatároz egy bizonyos színt, amit kikiált az év színének. Ez idén a “Living Coral” lett, ami mind a lakberendezésben, mint pedig a divat világában közkedvelt és trendi szín.

Egy rendkívül izgalmas, élettel teli és vidám színről van szó, amit ilyenkor nyáron lebarnulva talán még jobban szeretünk magunkon.

Alapvetően egyébként ez egy meleg és élénk szín, ami leginkább a Tavasz típusoknak ajánlott, és kétségkívül rajtuk mutat a legszebben, de aggodalomra semmi ok, azok is nyugodtan választhatják, akiknek arc közelében nem a legelőnyösebb választás.

Tavaszokon nemcsak ruhadarabokként, hanem sminkszínekben is rendkívül előnyös tud lenni, főleg rúzsként.

Remek kiegészítője lehet a türkiz és arany kiegészítőknek. 

Tökéletesen fel lehet dobni vele egy amúgy unalmas, pl. fekete-fehér csíkos szettet is akár.

Mint minden másban is, a divat csupán inspirációként szolgál, amiből ihletet vehetünk, és a saját ízlésünkre formálhatunk.

A korall színnek is számtalan változata, árnyalata létezik, legyünk tehát kreatívak, és kísérletezzünk. Figyeljük meg, hogy melyik az az árnyalata, ami személy szerint nekünk áll jól, ami lehet egy kicsit törtebb változata a korallnak, vagy akár világosabb, sötétebb is.

Akiknek a színtípusa viszont nem engedi meg ezt az élénk, meleg változatot arc közelében, azok válasszák kiegészítőnek, vagy deréktól lefelé. Nadrágban, övben, szoknyában, táskában, karkötőben vagy körömszínben viszont abszolút megállja a helyét.

Az is egy járható út, ha egy ilyen színű felsőhöz egy színben hozzád passzoló sálat, kendőt vagy nyakláncot teszel. Vagy viselj egy korall színű kendőt a hajadban, táskádon, vagy akár a csuklódon. A lehetőségek tárháza végtelen.

Ha szeretnéd biztosan tudni, hogy a Te színed-e a “Living Coral”, és hogy a színtípusodnak megfelelően hogyan viseld biztonsággal, akkor gyere el hozzám egyéni vagy páros tanácsadásra, vagy workshopra!

És ne feledd, minden Carrie olvasónak jár 10% kedvezmény az egyéni és páros tanácsadásokra

a CARRIE10 kód bemondásával!

Várlak szeretettel!

Puhala Emese
szín- és stílustanácsadó

(képek: Pinterest)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük