Divat és szépség rovatunk szakértői bemutatkoznak 3. – Az arc-és testápolás szaktekintélye

Márciustól új  rovatunkban különböző szakértők fogják megosztani hétről hétre a Carrie olvasóival azokat az ötleteket, praktikákat, fortélyokat, melyekkel inspirálódhatunk a divat és szépség minden területén.

Oláh Szilvia kozmetikus mester, szakoktató, testmasszőr, testkozmetikus.  Ő mesél magáról  az alábbiakban.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy elmondhatom magamról, a szakmám a hivatásom. Fiatal korom óta kozmetikusnak készültem, és mindent megtettem azért, hogy az álmom valóra váljon.

1999-ben szereztem meg kozmetikus bizonyítványomat, majd 2001-2002-ben testkezelés, svédmasszázs, vákuummasszázs tanfolyamot végeztem el, 2004-ben pedig szakoktatói diplomát szereztem a Pécsi Tudományegyetemen. Azóta folyamatosan részt veszek gyakorlati és elméleti képzéseken.

Többször voltam Payot és Guinot továbbképzésen Párizsban, ahol az említett cégek termékeit ismerhettem meg, illetve elsajátíthattam a kezelési technikákat.

2010-ben Caillacban a Phyt’s prémium kategóriás, bio termékcsalád kozmetikumaival és kezeléseivel kerültem kapcsolatba. 2011. óta Phyt’s termékekről kozmetikusok számára oktatásokat tartok. 2016-ban a Biola magyar bio termékcsalád anyagaival is dolgozom.

2017-ben kozmetikus mester vizsgát tettem, azóta gyakorlati oktatáson tanítom a kozmetikus tanulókat.

2017. augusztusában nyitottam jelenlegi szalonomat, amely Az én időm szépségszalon nevet viseli.

Három gyerekes édesanyaként tudom, hogy nem könnyű magunkra időt szakítani, de nagyon nagy szükségünk van az énidőre, hogy időről-időre feltöltődhessünk testileg, lelkileg.

A célom nap mint nap az, hogy vendégeimet magas színvonalú kozmetikai szolgáltatásban részesítsem. Hiszem, hogy vendégeim bizalma és elégedettsége a legfontosabb, remélem, hogy egy-egy találkozás után érzik és tudják, hogy kiemelt figyelemben és hozzáértő gondoskodásban volt részük.

Úgy gondolom, egy jó szakember folyamatosan tanul, ezért igyekszem minden lehetőséget kihasználni új ismeretek szerzésére, hogy ezt a szaktudást vendégeim javára fordíthassam. A hozzám betérő hölgyek és urak ezért fordulnak hozzám bizalommal a kezdetek óta.

Hiszek a test, a lélek és a szellem harmóniájában, így vendégeimet is holisztikus kezelésben részesítem. Fontos, hogy feltöltődve távozzanak tőlem a vendégek, még ha “csak” egy szempilla festésre is jönnek el hozzám.

Ebben a szemléletben fog tippeket, tanácsokat és inspirációkat adni Szilvi, minden héten csütörtökön!

Legyünk ragyogó, csillogó, sugárzó nők!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük