Itt van az ősz, itt van újra – ősszel is színesen és stílusosan

Itt van az ősz, itt van újra és szép, mint mindig minekünk. Azonban az idő még napközben javában nyárias. Reggel hűvösebb, nappal melegebb, sokszor azt sem tudjuk, miben induljunk el otthonról, ráadásul lehet, hogy az üzletek őszi színvilágú kínálatai nem is állnak igazán jól.

Szilágyi Dorottya smink- és stílustanácsadó összegyűjtött pár szettet a  Zenda FSHN-ben, amelyeken keresztül prezentáljuk, hogyan hidaljuk át a nyár végi-ősz eleji időjárás okozta változékonyságot. A stílusosságból most sem engedünk!

 

Ősz a többi évszakban is

Most bizony az időjárás mellett a színtípusokat is érintenünk kell. Noha az őszi természet adta színeknél talán nincs is szebb, mégis a boltok polcait legtöbb esetben olyan színű ruhák lepik el, ami kizárólag az ősz színtípuson mutatnak mesésen. Kétségbeesésre azonban semmi ok, a felsőrészekkel remekül áthidalhatjuk ezt a problémát, ha nyitott szemmel jártok, biztosan minden színtípus talál magának megfelelő színűt.

Irodában színesen

Sajnos a bank- és pénzügyi szektorban eléggé kötött a viselet, viszont manapság már sok irodában ennél jóval engedékenyebbek, sokszor a dress code nem kizárólag a szürkéből, feketéből és indigókékből állhat. A nagyon díszes és nagyon élénk színeket, ruhákat mellőzzük, de a szabásvonalakkal és anyagokkal könnyedén játszhatunk.

Mi, egy klasszikus fekete, kicsivel térd felett végződő ceruzaszoknyát vettünk alapul, ami ha nem az archoz van közel, nem „nyomja le” viselőjét és egy fényes anyagú, ejtett nyakú blúzzal varázsoltuk izgalmassá.

Csipke szerelem

Imádjuk a csipkét minden formában, ahogy a farmert is. A kettő finom ötvözetével létrehozhatunk egy igazán finom, elegáns, nőies, ám lezserebb összhatást, ahol, a stílusok összemosása nem vezet disszonanciához. A hangsúly a mennyiségen van. Mutatjuk is:

Romantika nyárutón

Szeptemberben jellemző az olyan időjárás, amikor reggelek már picit hűvösebbek, a nappalok és délutánok már-már kánikulában telnek. Ilyenkor lehet a legjobban megfázni és a legcsinosabban öltözködni is. Mi az utóbbit választottuk.

Ez az égkék fodros ujjas blúz a nyári mennyboltot és felhőket juttatja eszünkbe, játékos hátkivágása némi csalfaságot csempész outfitünkbe.

A virágos farmerdzseki azon felül, hogy multifunkcionális, mellette extra csajos és romantikus.

A pöttyös és a tengerész örökzöld. Előbbit romantikusoknak, utóbbit sportosan elegáns típusoknak ajánljuk.

 

Fagyi színeket ősszel? Miért is ne?!

Azt, hogy ősz színtípus mennyire hordozza magán az őszi természet adta szépségeket, mi sem példázza jobban, mint hogy remekül állnak neki a mély, buja, lágy színek és minták. Megjelenése méltóságteljes és vad egyszerre, akár a sárguló levelekkel tarkított táj.

Azt, hogy ősz színtípus mennyire hordozza magán az őszi természet adta szépségeket, mi se példázza jobban, mint hogy remekül állnak neki a mély, buja, lágy színek és minták.

Megjelenése méltóságteljes és vad egyszerre, akár a sárguló levelekkel tarkított táj.

(képek: Zenda FSHN/2lenses)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük