Jajj, mit vegyek fel a karácsonyi bulira? Adunk pár szuper csinos tippet!

Lassan véget ér az év, egy lélegzetvétel és érkeznek az ünnepek, aminek előszeleként kezdetét veszik a céges, partneri karácsonyi partyk. Ilyenkor azért szeretjük megadni a módját, az ünnepeket idézve, valami csinosba, csillogóba bújjunk, de valljuk be, nem egyszerű megtalálni azokat a ruhákat, amik nem giccsesek vagy éppen nem unalmasak.

Szilágyi Dorottya smink- és stílustanácsadó és a Zenda FSHN összeválogatott néhány szettet hogy ötletet adjanak, miben lehet valaki csinos, stílusos és ragyogó a karácsonyi céges rendezvényeken. Jó benyomást kelteni mindig megéri!

Ünnep a részletekben

Ünnepek alkalmával sokszor kerülnek elő a letisztultabb színek, ugyanis könnyebb hozzá kiegészítőket választani, variálni és sokszor elegánsabb összhatást is keltenek. Nagyon szeretjük a klasszikus alapdarabokat, akár visszafogottabb színekben is.

Az ilyen kis rejtett részletekben, mint a kézelőn elhelyezett masnik, gyöngyök, az anyagok keverése egy ruhán belül és a barokk ujj, stb., meg egyenesen rajongunk.

 

Színes karácsony

Karácsony közeledtével előjönnek az ünnepi színek, ilyen a piros, a zöld, a fémes színek, a sötétbarna és a fekete is.

Aggodalomra semmi ok, általában 1-2 szín kivételével az összes színtípus megtalálja a maga színeit, amit tökéletesen tud integrálni a szettjébe.

Érdemes a színek mellett az anyagokkal, mintákkal is játszani a szettek kiválasztásakor. Az ünnepi minták és fényes anyagoknak megvan az a tulajdonságuk, hogy elegánsak és látványosak is egyszerre.

 

Kiegészítés

Az ünnepi megjelenés fontos darabjai lehetnek a kiegészítők. Egy-egy övvel, cipővel, fodorral, berakással emelhetünk az összképen.

Ügyeljünk azonban arra, hogy a domináns kiegészítők sose legyenek egymáshoz túl közel, illetve, ha az öltözetünk mintája hangsúlyos, akkor apróbb, visszafogottabb kiegészítőket válasszunk.

+1 tipp: És azért noha nem beltérre hordjuk, de egy puha, jó minőségű, elegáns kesztyű mindig hálás szolgálatot tud nyújtani és igen stílusosan tudunk megérkezni vele bárhova.

(képek: Zenda FSHN/2lenses)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük