Komfortos karácsony – kényelmes és praktikus szettek az ünnepekre

Alapvetően kétféle nő létezik, az egyik, aki bevállalja az elegánsabb, extrább összeállításokat, a másik, aki akár élethelyzetéből, akár személyiségéből adódóan a látványosság helyett inkább a kényelemre hajt.

Legutóbb a karácsonyi céges összejövetelek és nívósabb rendezvényekhez ajánlottunk szetteket. Jelenlegi cikkünk a komfortosabb hölgyeknek szól.

Szilágyi Dorottya smink- és stílustanácsadó és a Zenda FSHN kiválasztott néhány összeállítást és adnak pár tippet, hogy komfortosan is lehetünk csinosak az ünnepek alatt.

Pihe-puha karácsony

Decemberrel beköszöntött a tél is. Sajnos a legtöbb elegáns ruhának megvan az a hátránya, hogy önmagában nem túl meleg, így nem ússzuk meg a réteges öltözködést. A karácsonyi ronda-pulcsikat inkább meghagyjuk a bulikra vagy jótékony eseményekre, az ünnepekkor az ízlésességre törekszünk.

Gyerekkacajjal teli, játszós, könnyed karácsonyi ebédekhez ezeket a karakteres, szuper puha és meleg pulóvereket ajánljuk, akár ünnepi, akár színtípusnak megfelelő színekben.

A kötött pulcsik mellé a garbókat, félgarbókat és csónaknyakú felsőket is melegen ajánljuk, hiszen ezekkel a színekkel bármelyik egyszerűbb nadrágot és/vagy szoknyát feldobják.

A félgarbókat hosszú nyakú, az ejtett és csónaknyakút kisebb keblű hölgyek számára ajánljuk.

Extra tipp: A királykék elég sokaknak jól áll és az idei tél egyik befutó színe!

Gyorsan csinosat

Amikor nincs időnk már összeválogatni az egyes részleteket és kiegészítőket, akkor jönnek igazán jól azok a darabok, amik önmagukban komfortosak és mutatósak.

Általában remek célt szolgálnak az egyberuhák, amik autonóm vagy egy kis egészítővel feldobva komplex szettként is funkcionálnak.

A kötött ruhát inkább karcsú hölgyeknek ajánljuk, mert optikailag elég sokat mutathat az alakból.

 

Karácsony a részletekben

Amennyiben egy hangsúlyos szettet szeretnénk viselni, ügyeljünk arra, hogy tényleg kizárólag egy ruhadarabon legyen a hangsúly, ez esetben érdemes egy díszesebb csillogós blúzt viselni egy klasszikus nadrággal/szoknyával, vagy éppen ennek az inverzét.

A skótkockás mintás darabok szinte mindenkiben az ünnepeket idézik fel, és mivel elég karakteresek, szépen ellensúlyozhatóak egyszínű felsőrészekkel.

Egyszerű, kényelmes és elegáns!

Boldog ünnepekre hangolódást kívánunk!

(képek: Zenda FSHN/2lenses)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük