Szilveszterkor otthon leszel vagy bulizol? Mindkét esetre mutatunk pár jó szettet!

Lassan elbúcsúztatjuk ezt az évet is, pezsgővel, családdal, barátokkal, otthon vagy egy óriási buli keretein belül, a lényeg, hogy a búcsúzás rituáléja benne foglaltatik.

Mi olykor elegáns feketébe vagy ünnepi csillogósba bújunk, de egy kellemes baráti csevej alkalmával inkább valami kényelmesen elegánsban szeretünk lenni.

Szilágyi Dorottya smink- és stílustanácsadó és a Zenda FSHN összeválogatott néhány szilveszteri outfitet: gondoltunk a csillogás szerelmeseire, a wampokra és a kényelmesekre egyaránt.

Lezsereknek, kanapés szilveszterhez

Vannak olyan események, mint pl. egy otthoni kabarénézős vagy egy spontán szomszédolás vagy laza társasozás, mikor az extra és a szexi szetteket mellőznénk és egy csinos, de kényelmes pulcsira cserélnénk.

A kis mandzsetták, masnik, különleges vállmegoldások és színek pont elegek az év méltó búcsúztatásához.

Ékszerek helyett

Amennyiben valaki nem visel általában ékszereket vagy éppen fémallergiával küzd, viszont szeretné, ha az újévi partin ragyogó és különleges lenne a megjelenése, nekik ajánljuk az alábbi csillogós textíliájú ruhákat vagy felsőrészeket, melyek már magukban foglalnak ízléses, de különleges kiegészítőket.

 

Feketében hódítani

Ahogy többször is mondtuk, akinek a fekete a színe és tudja is viselni, annak mindig adu ász.

Sokszor kiegészítők helyett az anyagok keverésével is lehet játszani.

A fekete, ha ügyesen válogatjuk össze, elegáns, szexi, ünnepies is tud lenni egyszerre és tökéletes egy szilveszteri bulira. mert hát, „black is such a happy colour”.

Ragyogjunk együtt az év utolsó napján!

(képek: Zenda FSHN/2lenses)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük