Grease, csak kicsit másképp – egy dolgozó lány naplójából

Bárki bármit mond, a világon minden bizonnyal a legkönnyebben elkészíthető dolgokba sikerül belebuknunk a legkönnyebben.

A legrövidebb idő alatt.

Vagy csak nekem – mondjuk én nem keveset bénázom.

Vörösboros szarvaspörkölt puliszkakosárban – na, az megy bármikor, ébredés után is! A mezei, magyar tejbegríz viszont nem sokkal ezelőttig mumus volt. A legnagyobb.

Egyszer sikerült addig-addig főzőcskéznem, amíg az egyszer besűrűsödő, máskor túl híg szmötyiből marha sok lett. Úgy 6-7 liter ehetetlen, darabos trutymó.

Jogos a kérdés, hogy ,,de mit csinálsz ennyi semmiresejó grízzel?”

Nos. Gőzöm sincs.

Fogod az ipari mennyiségű masszát, és elteszed befőttesüvegekbe.

Sose lehet tudni…

V.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.