Add a véred Drakulicsért!

Aki jó fej, ad néhány deci vért a sajátjából azoknak, akiknek nagy szükségük van rá – üzenik a Drakulics elvtárs című új magyar retró-vámpír-kém-vígjáték alkotói a moziba járóknak.

A 70-es évek Magyarországára látogató vámpír és a nyomába eredő titkosszolgálati ügynökök vérbő történetének bemutatója előtt nem sokkal a film alkotói a Magyar Vöröskereszt segítségével két véradást is szerveznek Budapesten.

Az első alkalomra október 24-én 14:00 és 19:00 óra között kerül sor a Corvin moziban, ahol a színészek szó szerint vérüket adják a szerepért: a film főszereplői ugyanis jó példával járnak elöl, és maguk is részt vesznek a véradásban. Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Borbély Alexandra és Thuróczy Szabolcs is ott lesz az eseményen. Itt tudhatsz meg az eseményről bővebbet >>>

A második véradást a Cinema City Arénában szervezik október 31-re, a film bemutatójának napjára: a halloweeni véradás 13:00-kor kezdődik és 19:00-ig tart. Itt tudhatsz meg bővebb infókat az eseményről >>>

A Drakulics elvtárs alkotói tudják, hogy 1 véradás 3 betegen segít, ezért várják a 18 és 60 év közötti önkénteseket. Ráadásul az első 20 véradó ajándékot is kap.

A véradással kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható a www.veradas.hu-n,

és az események részleteivel együtt a Drakulics elvtárs Facebook oldalán!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük