Angyalok, figyelem! Jótevő kerestetik!

Hat éve létezik egy jótékonysági mozgalom, a Jézuska Járat, mely évről évre egyre több, szegénységben elő gyermek karácsonyát teszi varázslatossá.

Valóra váltják a gyermekek Jézuskának írt kívánságait.

Az Angyalok olyan idegenek,

akik a mozgalom segítségével

választanak maguknak gyerkőcöt,

s akik akár személyesen is átadhatják neki ajándékaikat, hiszen vannak ünnepségek adott településeken is: így az Angyal láthatja a gyermeket, akit megajándékoz – emellett persze élőben is közvetítik az átadókat, ha épp arra van igény.

Az emberi jóság csodálatos megnyilvánulása, hogy sok Angyal egész évben végigkíséri egy-egy gyermek sorsát, és segíti őt…

A gyerekekért FőAngyalok is kampányolnak:

minden városból az ott született híresség,

ezzel is példát mutatva a gyerekeknek arra, hogy mindegy, honnan származol,

elérheted az álmaid…

Idén előre láthatólag megközelíti majd  az 1500-at azon gyermekek száma, kiket sikerülhet megajándékozni: ez hozzávetőleg 1200 érintett családot jelentene, országszerte.

S hogy hogyan csatlakozhatsz?

Idén november 3-ától figyelheted a honlapot (http://jezuskajarat.hu/), ahol az angyalok és a gyermekek egymásra találhatnak – ha lemaradnál, figyelj minket: egyből szólunk, amint megnyílik a lehetőség!

Szóval hajrá, régi és új Angyalok:

Mindent bele,

legyen minél több gyermeknek

boldog az idei ünnepe!

 

UPDATE:

2018. november 05. – Balatonboglár, Balaton Déli part, Üllő, Orosháza, Szeged, Szigetszentmiklós figyelem! A gyűjtőpontok már működnek!

RÉSZLETEK, TUDNIVALÓK: ITT ÉS ITT!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük