,,Az életben a legnehezebb a szívet meg az észt rábírni, hogy ugyanazt akarják.” – idézetek Woody Allentől

Szereted? Nem szereted?

Szó nélkül elmenni mellette nem lehet.

És a világ biztos, hogy szegényebb lenne nélküle.

Jöjjön most néhány idézet, Woody Allen-től!

,,Amikor születtem az orvos kijött a váróterembe, és így szólt apámhoz: Amit tudtunk, mindent megtettünk, de mégis kinyomta magát!”

,,Amikor apám szeretkezni akart, anyám mindig megmutatta neki a fényképemet!”

,,Mondtam az orvosnak, hogy engem mindenki utál. Azt mondta, ne legyek nevetséges, még nem is találkoztam mindenkivel!”

,,A feleségem a szexuális kapcsolatunkat havi egy alkalomra redukálta. Viszont két másik fickóról is tudok, akiknek nullára csökkentette!”

,,Veszélyes környéken lakom! Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét!”

,,Az élet dolgait két részre osztom: rettenetesre és kibírhatatlanra!”

,,Érdekes arca van! Érdekes, hogy ez egy arc!”

View this post on Instagram

"É só um acidente estarmos na Terra, aproveitando nossos momentâneos bobos, nos distraindo sempre que podemos, assim não temos de encarar o fato de que, você sabe, somos pessoas temporárias com um tempo curtíssimo de vida num universo que um dia não existirá mais. E tudo o que você acha importante, seja Shakespeare, Beethoven, Da Vinci, ou qualquer outro, vai acabar. A Terra vai acabar. O Sol vai acabar. Tudo vai acabar. O melhor que você pode fazer na vida é se distrair. O amor funciona como uma distração. E o trabalho funciona com uma distração. Você pode se distrair de bilhões de maneira diferentes. Mas a chave é se distrair!" #WoodyAllen #Distractions #SeDistraia #Wow 🤜🏽💥

A post shared by Lauro Guerra (@lauroguerra) on

,,Vajon miért mondja minden nő, hogy csapnivaló szerető vagyok? Hogy tudnak ilyen végleges álláspontra helyezkedni 3 perc alatt?”

,,Szép dolog a szerelem egy férfi és egy nő között! Feltéve ha a megfelelő férfi és a megfelelő nő közé kerül az ember!”

,,Megkérdezték tőlem, szeretnék-e tovább élni az emberek emlékezetében, de én tulajdonképpen a saját nappalimban szeretnék tovább élni! “

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.