Bűvös erdő, boszorkányos küldetés: szuper program a hosszú hétvégére!

Őszi interaktív kiállítás látható a Vajdahunyadvárban:

A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, elvarázsolt erdőbe érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve izgalmas kaland részesei lehetnek.

Méregzöld lombok, kísérteties árnyak, erdei manók, mohos tölgyfák…

Baljós harmat szitál, a Boszorkányvár komor tornyából

varázsfőzet kesernyés illata száll.

Vajon miféle küldetés vár?

Ártó bűbáj vagy mesés varázslat lakozik a fák rejtekén?

Aki vállalja a küldetést, felfedezheti a bűvös erdő titokzatos birodalmát, miközben számtalan kalandot élhet át. A mesebeli kaland során a látogatók megismerhetik a rejtelmes rengeteget, miközben megtévesztő feladványok, játékos fejtörők és megbűvölt erdőlakók teszik próbára bátorságukat, ügyességüket és érzékeiket.


Az erdei manók ősi otthonát, a bűvös erdőt egy bajkeverő Boszorkány tartja uralma alatt. A résztvevők küldetése, hogy az akadályokat legyőzve túljárjanak a nagyravágyó banya eszén. Aki megfosztja őt összes varázsfőzetétől és repülő boszorkányseprűjétől, kiérdemli a bátraknak járó jutalmat és a manók elismerését. A féltve őrzött varázseszközökhöz azonban mágikus megtévesztéseken, furfangos talányokon és izgalmas próbatételeken át vezet az út!


Óriásgombák közt barangolva a látogatók találkozhatnak egy behemót hídfoglalóval, egy titokzatos ladikossal, egy fullánkos szobrászmesterrel és az erdők-mezők számos különleges lakójával.

A kiállítás és játék során a résztvevők kideríthetik, hogy képesek-e ellenállni az erdei varázsétkeknek, kifog-e rajtuk egy láthatatlan erdőlakó, vajon beleesnek-e az illatcsapdába, és meg tudják-e fejteni a Boszorkányvár végső rejtélyét, mely végleg kiseprűzi a betolakodót az erdőből. Az illúziók és megtévesztések leleplezéséhez jó orra, éles szemre és biztos fülre is szükségük lesz. Ám ha minden akadályt sikerrel vesznek, a jutalom sem marad el!


Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel

lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a célhoz.

A több, mint 1000 négyzetméteren megvalósuló BŰVÖS ERDŐ – BOSZORKÁNYOS KÜLDETÉS című kiállítás és játék varázslatos látványvilággal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal, a hosszú hétvégén és az őszi szünet alatt pedig rendkívüli nyitvatartással várja a kalandvágyó látogatókat. Az interaktív kiállítás november 4-én zárja kapuit a Vajdahunyadvárban.


A kiállítás az f exhibition szervezésében és kivitelezésében valósul meg. Bővebb információ: www.facebook.com/F.Exhibition

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük