Carrie-horoszkóp 2020 februárra

A 2020-as év február hónapja robbanásszerűen köszöntött be az életünkbe, alig tettünk még újévi fogadalmat és szedtük le a karácsonyfáról a díszeket, máris itt van farsangi időszak, és nyakunkban lohol a Valentin nap is.

Íme a februári horoszkóp minden csillagjegy számára!

Kos (március 21. – április 20.)

 

A Kos jegy szülöttei számára nem lesz túl könnyű a február.

Néha úgy gondolod kimondottan nehéz helyzetekkel kell szembenézned, amelyek óvatosságot és körültekintést igényelnek részedről. Ne siesd el a döntést, fontold meg jól, mit is szeretnél valójában és a körülményeket is mindig vedd számításba!

Kicsit lassan haladnak a dolgaid, a kívánt eredményre még várnod kell, ezért néha elveszted a türelmedet. Olykor rá kell ébredned, hogy némelyik régi álmod valószínűleg nem a közeljövőben fog megvalósulni.

A hónapban a másokkal való kommunikáció nem lesz oly egyszerű, sokszor félreértik a mondanivalódat. Most úgy tűnhet számodra, mintha mindenki inkább csak saját magával foglalkozna, és nem értenék meg, mit is vársz tőlük igazán. Az ilyen helyzetekben érdemes a dolgok végére járni, és megbeszélni mindezt, a konfliktusok elkerülése érdekében.

Mindezeken kívül a hónap tele lesz izgalmakkal és szenvedéllyel. Ha párkapcsolatban élsz, a közös programok segítenek még közelebb kerülni egymáshoz.

Február számodra az elmélkedések hónapja is lesz, ne pazarolj túl sok időt arra, hogy megértsd a világ miért nem tökéletes!

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikák türelmet tanulnak a hónapban.

Ne rohanj, próbáld meg minden döntésed előtt, jól átgondolni a következményeket! Egy igazán nyugodt hónap előtt állsz, pedig olykor sürgetnéd a dolgaid előrehaladását és szeretnél sok mindenen túl lenni, mégis el kell fogadnod, hogy egy kimondottan lassú hónap vár rád.

Munkádban a sikert lassan éred csak el, de azok az új dolgok, amelyeket megálmodtál, jó úton haladnak a megvalósítás felé.

Úgy érzed, mindig várnod kell valamire vagy valakire, próbálj türelmesebb lenni!

Február második felében elkap egy kis nosztalgiázás is, és rád tör a „mi lett volna ha” érzés. Ne engedj neki túl nagy teret, koncentrálj inkább a jövődre!

A szokásosnál hamarabb elfáradsz, néha jót tenne egy kis pihenés is! Élj a lehetőséggel és használd ki a kínálkozó alkalmat egy nyugis kis wellness hétvégére vagy kirándulásra.

Ikrek (május 22. – június 21.)

A február hónapban az Ikrekre különleges meglepetés vár.

A hónapban majd kicsattansz az energiától, jó eredményeidet főleg a pozitív hozzáállásodnak köszönheted, jókedvű vagy és sikert sikerre halmozol.

Habár néhány napot picit nehezebbnek érzel, mégis gyorsan leküzdesz minden akadályt. Ez a hónap maximálisan a te hónapod!

Munkád során, minden ügyed gördülékenyen halad, hamarosan határidőre kész leszel mindennel. Ragadd meg az újonnan kínálkozó lehetőségeket, hiszen most a szerencse is neked kedvez!

Február egy különös meglepetést tartogat számodra, talán párod lep meg valamivel a közeledő Valentin nap alkalmából? Vagy évfordulót ünnepeltek? Akármelyik is, a kellemes időtöltéssel még közelebb kerültök egymáshoz. A hónapban úgy érzed, minden kívánságod valóra válhat!

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák jegy szülöttei számára a februári hónap hasznos munkával fog telni.

Habár a február igazán rövid hónapnak ígérkezik, mégis nyakig ülsz a munkában, a feladataid végeláthatatlan sora vár megoldásra. A régebben kitűzött céljaidhoz egyre közelebb kerülsz, ami először lehetetlennek tűnt, most már csak egy karnyújtásnyira van tőled, most ne add fel!

Egy két napon fáradtabbnak érezheted magad, kimerültnek, ez valószínűleg a munka miatt van, de okozhatja még a téli fáradékonyság vagy esetleg a felborult étrended. Azért jobb, ha odafigyelsz az egészségedre!

Kerüld a munkahelyi pletykákat, semmi szükséged arra, hogy zavaros és kellemetlen helyzetbe kerülj miattuk.

A hónapban nem csak a munkád köti le minden idődet, hanem egy új kapcsolat is kilátásban van, szánj rá elég időt, hogy megismerd partneredet, ne ítélj elhamarkodottan!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok februárban megvívják életük harcait!

A hónap tele lesz számodra olyan küzdelemmel, amelyet egy nyugodtabb és jobb jövőért vívsz. A szokásosnál gyakrabban harcolsz meg az igazadért és ez később meghozza gyümölcsét. Igyekszel kitörni az elnyomás alól és végre a sarkadra állva, kiállsz magadért.

Ez nagyon fárasztó lesz, főleg érzelmileg, és ezek mellett az optimista hozzáállásodat és a vidám kedvedet is nehéz lesz megtartani. Jusson eszedbe, mikor feladni akarod, hogy már közeleg a cél, és a végeredmény magért beszél majd!

A hónapban pároddal is előfordulhat néhány csata, pedig, ha kicsit átgondolnád a dolgaitokat, látnád, hogy mennyire szeret és mindenben melletted áll.

Munkádban is sok változás vár rád, izgalmakkal és kihívásokkal teli feladatokat kapsz, aminek jó nagy hévvel veselkedsz neki. A siker garantált, ha megtartod ezt a lelkesedésedet! Azok az emberek, akik korábban alábecsültek téged, most belátják mennyire tévedtek.

A február második fele tele lesz számodra kellemes meglepetésekkel. Talán egy kisebb kirándulás vagy egy hétvégi pihenés is vár rád. Kalandra fel!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szűz jegy szülöttei egy igen ígéretes hónap elé néznek!

Habár a hónap tele lesz ellentmondásokkal és néha nehéznek fogod érezni, összességében nagyon bíztatónak bizonyul!

Munkád során gyakran ütközöl akadályokba, nehezen érted meg magad a kollégáiddal, és nehezen fogadják el azt is, hogy te sokszor másfelől közelítesz meg egy problémát. Mégis sikerül megoldanod minden ilyen felmerülő nehézséget és jó kommunikációs képességeid által kikerülni a nagyobb vitákat.

Fontos, hogy nyugodt maradj, mikor kritizálnak, és hogy leperegjenek rólad mások negatív érzelmei.

A hónapban rendkívül kreatív leszel, aminek nagy hasznát veszed, mert eredményeid megugranak ennek a lendületnek köszönhetően.

A hideg idő ellenére próbálj meg időt szánni barátaidra és családtagjaidra is. Menj ki a szabadba, sétálj nagyokat, vedd észre a körülötted lévő világot!

Februárban nagyon közel érzed magad párodhoz, talán egy eljegyzés is kilátásba kerül? Ne félj igent mondani semmire!

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérleg jegyűek számára a február hónap mozgalmas időszaknak ígérkezik.

Ha melegben szeretnél a kanapédon bekuckózni és csak lógatni a lábad, sajnos ez a hónap biztosan nem erről fog szólni.

Nagyon sok tennivalód akad ebben az időszakban. Több családi rendezvény is vár rád, szülinapok, névnapok, évfordulók tömkelege, így szinte minden hétvégén kiruccantok valahová. Minden ismerősöd és barátod igényt tart a társaságodra, és mint általában, most is nehezen vagy egyáltalán nem tudsz nemet mondani.

Munkádban új feladatok várnak rád, először megijeszt a gondolat, hogy rád hárul minden felelősség, de azután belátod, ha az előrelépés a tét, akkor minden fáradtságot megér, hogy megmutasd mire is vagy valóban képes.

Olyan emberek kérnek tőled szívességet, akik korábban nem néztek sokra, most megmutathatod nekik nagy szívedet.

Párkapcsolatod a hónapban kellemesen alakul, már-már idilli az összhang köztetek, élvezz ki minden pillanatot!

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiók számára a február hónap a minőségi kapcsolatépítésről fog szólni.

Habár kicsit fárasztó hónap elé nézel, nem zavar, hogy egyre nagyobb erőfeszítésedbe kerül, hogy a munkádban megfelelj mindenkinek. Dolgozol ezerrel és próbálsz minden nehéz helyzetből megfelelő kiutat keresni. A siker egyre közelebb van hozzád.

Egy szakmai eseménysorozatnak köszönhetően számos új embert fogsz megismerni. Ezek közül az emberek közül sokan később igazán jó barátokká válnak, figyelj rájuk oda és próbálj meg velük a legjobb tudásod szerint együttműködni.

Anyagi helyzeted gondterheltté tesz, olykor elkapnak a negatív érzelmek, így nehéz nyugodtnak és vidámnak lenni. Ilyen esetekben érdemes egy közeli baráthoz fordulni, aki szívesen segít neked.

Családodban némileg felborul a harmónia, de amint megtaláljátok a közös nyelvet, sikerül helyre állítanod a békét. Pároddal egy különleges Valentin napi programot találtok ki. Fontos, hogy légy vele őszinte és akkor nem érhet kellemetlen meglepetés.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Nyilasok számára a február hónap tele lesz kínálkozó lehetőségekkel!

Minden jól megy, bár te mégis kételkedsz magadban. Néhány felmerülő probléma első pillantásra elég komolynak tűnhet, de ha higgadtan végig gondolod, hamar jó megoldást fogsz rá találni.

A hónapban egy olyan kínálkozó lehetőséget kapsz, valamiféle tanfolyamot vagy továbbképzést, amelyről már régóta álmodozol, ezáltal lehetőséged nyílik a karrierfejlesztésre és a legambiciózusabb vágyaid teljesítésére is.

Ne hagyd magad eltéríteni a kiválasztott útról!

Munkád során is változások állhatnak be, olykor visszalépésként éled meg jelenlegi munkádat és elégedetlenkedsz vele. Hamarosan egy új álláslehetőség kopogtat nálad, légy résen!

A hónapban lehetőséged nyílik néhány régi baráttal felvenni a kapcsolatot, a személyes találkozásnak rendkívül örülni fogsz és nem mellesleg olyan emberrel is sikerül szorosra fűznöd a kapcsolatodat, aki később nagy segítségedre lehet!

Szerelmi életed a hónapban továbbra is takaréklángon ég, mégis akad néhány ártalmatlan flört a munkahelyeden, amely felpezsdíti a mindennapjaidat.

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak csillagjegyűek február hónapban elérik céljaikat!

Fontos, hogy észben tartsd, a hónapban bármit elérhetsz, amit csak szeretnél. Ez az időszak igazán neked kedvez.

Jelentős előrelépést teszel minden folyamatban lévő ügyedben, a siker garantált és a keményen szerzett munka most meghozza gyümölcsét.

Kitartásod minden téren elismerést hoz.

A hónapban egy különleges ajánlatot fogsz kapni, talán egy utazás vagy egy kisebb nyaralás keretein belül pihenheted ki magad. Ne félj belevágni és kihasználni a kínálkozó lehetőségeket!

Párkapcsolatodban légy kezdeményező, most megvan köztetek az az összhang, amire mindig is vágytál.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntőknek a hónapban bőven akad feladatuk!

Úgy érzed a hónapban sokkal nehezebb céljaidat elérni, mintha minden összeesküdött volna ellened. Pedig ez nem igaz, csak most nincs meg a kellő hangulatod azokhoz a dolgokhoz, amelyeket mindig kötelességből végzel el.

Rengeteg feladat vár megoldásra mind az otthonodban, mind a munkahelyeden. Fárasztó lesz ez az időszak, de sikeresen túljutsz rajta.

A hónap közepe kicsivel keményebb lesz, mivel hajlamos leszel következmények átgondolása nélkül az érzelmeidre hallgatni. Ennek eredményeképpen konfliktus helyzetek adódhatnak, rokonokkal, családtagjaiddal.

Párkapcsolatodban is akadnak némi félreértések, érdemes időben mindent tisztázni, őszintén beszélni a másikkal!

Halak (február 20. – március 20.)

Február hónapban a Halaknak oda kell figyelniük, kinek mit mondanak!

Úgy érzed magad a hónapban, mintha felültél volna egy érzelmi hullámvasútra. Hangulatingadozásaidat már a közvetlen környezeted is észreveszi, emiatt olykor nehéz veled szót érteni. Pedig fontos lenne, hogy fenntartsd a dolgokhoz való pozitív hozzáállásodat és a mindennapokban megtartsd az optimizmusodat.

Munkádban is lesz némi konfrontálódás főnököd és te közötted, fogalmazd meg pontosan, mit is szeretnél, mert lehet, hogy csak elcsúszik a kommunikáció köztetek. Figyelj oda, kinek mit mondasz a hónapban, mert szavaidat később megbánhatod.

Sokszor hajlamos vagy alábecsülni a képességeidet, ezért félsz belevágni olyan dolgokba, amelyekről régóta álmodozol. Tisztában vagy vele, hogy minden nap egy újabb lehetőséget kínál, mégis vársz valamire. Várakozó álláspontoddal csak az idő telik és azt éred el, hogy egyre inkább növeled a bátortalanságodat.

A hónapban egy izgalmakkal teli szerelem is vár rád. Olyan élményben lesz részed, amelyre életed végéig emlékezni fogsz.

Somogyi Eszter

(kezdőkép: Pixabay)

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük