Carrie-horoszkóp 2020 márciusra

Ismét elérkeztünk egy új hónaphoz, lássuk mit ígérnek a csillagok nekünk!

(Tudjátok a horoszkóp mindenki számára csupán csak amolyan útmutatás, nem kell véresen komolyan venni!)

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos jegy szülöttei jobb, ha felkötik azt a bizonyos fehérneműt március hónapban.

Egy igazán forgalmas és nehéz hónap vár rád. Szeretnél terveket készíteni és tartani magad hozzájuk, de a mindennapi helyzetek mást hoznak, jobb, ha megtanulsz rögtönözni.

Folyamatos meglepetések várnak rád, megoldandó feladatok és úgy tűnik, mintha mindenki tőled várná a megoldást.

Munkádban most még több nehézség akad, mint általában. A feladataid egyre összetettebbé válnak. Ha sikerül megoldást találnod, nagyon sokat fogsz belőle tanulni, később pedig, még nagy hasznodra lesz az ezekből szerzett tapasztalat. Közeleg a kitüntetés pillanata!

A hónapban az is több problémát fog szülni, hogy folyamatosan manőverezned kell a munkád és a magánéleted között. Párod egyre türelmetlenebb, és rosszul esik neki, hogy harcolnia kell a figyelmedért.

A tavasz kezdetén sokszor fáradtnak érezheted magad, ezért a nagy hajtásban szánj egy kis időt pihenésre is és lazulásra is. Talán a kapcsolatodnak is jót fog tenni, ha hagysz némi időt magatoknak kettesben pároddal.

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikák brillíroznak márciusban!

Egy igazán kedvező hónap vár rád. Néha felmerül egy-egy nehézség a mindennapokban, de mindig helyén tudod kezelni a problémákat és hamar megoldást is találsz rájuk.

Keményen és lelkesen dolgozol, így a siker nem marad el, olyan feladatok is a nyakadba zúdulnak, amelyek nagy kihívást jelentenek számodra, ha ügyesen manőverezel, könnyen megoldasz minden helyzetet.

Munkád során lehetőséged nyílik arra, hogy érdekes emberekkel találkozz, élvezd ki a helyzeted és építsd a kapcsolataidat, későbbiekben fontos szerepük lesz az életedben.

Habár most márciusban a munka veszi át a főszerepet, magánéletedből a kaland sem fog hiányozni. Ez nem az az időszak, hogy párkapcsolatod komolyra forduljon, de megfelelő a kellemes időtöltésre. Élvezz ki minden pillanatot!

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek számára egy nagyon érzékeny hónap közeleg.

Noha nagyon pozitív vagy, mégis minden apróságot a szívedre veszel. Hangulatingadozásaidat a közvetlen környezeted nehezen viseli.

Rengeteg minden aggaszt, folyamatosan agyalsz valamin. Pedig fontos lenne, hogy elkerüld a felesleges stresszt.

Annyira segíteni akarsz másoknak, hogy sokszor összekevered az ő céljaikat a sajátoddal.

Munkádban sikereket fogsz elérni, mégis úgy érzed hiányzik valami az életedből.

Talán a párkapcsolatodat szeretnéd komolyabbá tenni, vagy valami új célt szeretnél kitűzni magatok elé, akárhogy is, párod mindenben melletted áll és számíthatsz rá.

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák jegy szülötteire egy igazán eseménydús március vár.

Elfoglalt és túlterhelt leszel a következő pár hétben, a jó hír ebből az, hogy sok tapasztalatra tehetsz szert, amelyek nagyon hasznosak lesznek a későbbiekben.

A hónapban kissé érzékenyebb leszel a kelleténél.

Mind a munkádban, mind a magánéletedben fennakadások várhatók, a sok félreértés abból ered, hogy nem egyértelmű, amikor mondasz valamit. Próbálj meg minél pontosabban fogalmazni: mit is vársz el a másiktól, mik a terveid.

Márciusban kerüld el a felesleges költekezéseket, mert a hónap végén némi likviditási gondokkal kell megbirkóznod.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok számára a március egy jelentőség teljes hónap lesz!

Kedvező fordulatokat hoz életedbe ez a hónap.

Rengeteg tanulnivaló vár rád, és így rengeteg tapasztalatot fogsz gyűjteni. Ezáltal készen állsz arra, hogy megbirkózz az előtted álló problémákkal is, hogy függetlenné válhass mindentől és mindenkitől.

Munkádban sikeres vagy és ez annak köszönhető, hogy tudsz önállóan dolgozni. Azt, hogy a problémákat milyen hatékonyan oldod meg, kollégáidnak is fel fog tűnni, így sokszor kérhetik a segítségedet.

Ha így folytatod még egy kinevezés is kilátásba kerülhet.

Sokszor nem tudod elkülöníteni a munkát a magánéletedtől és ez némileg frusztrálttá teszi kapcsolataidat. Próbálj meg több minőségi időt tölteni családoddal és a barátaiddal.

A március hónap egy szép romantikus kapcsolatot is ígér, talán egy közeli barátodban vagy kollégádban fedezel fel valami újat és csábítót. Járj nyitott szemmel!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szűz jegyűekre egy meglehetősen nehéz március vár.

A hónap tele lesz nehézségekkel, bár ez nem azt jelenti, hogy különösen rossz vagy megterhelő lesz, csupán csak olyan problémák merülnek fel, amelyeket rögtön meg kell oldani.

Harcaidat megvívni nem lesz egyszerű, nem számíthatsz sok segítségre, de elég talpraesett vagy és a siker garantált.

Munkád során rendkívül támogató leszel kollégáiddal szemben, így még azok is átpártolnak az oldaladra, akik eddig nem értettek mindenben egyet veled.

Márciusban jobban figyelj a pénzügyeidre, váratlan kiadásokkal kell számolnod.

A hónap végén elég unalmas napokat élsz át, mégis időről időre az a kérdés foglalkoztat, hogy miért nincs elég szabadidőd.

Párkapcsolatod nem várt fordulatokat vesz, aminek rendkívül örülni fogsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérlegek március hónapban megtalálják az igaz szerelmet.

A hónap közepéig szinte csak a magánéleteddel leszel elfoglalva, rengeteg békát csókolsz meg, míg az egyik, igazi herceggé változik. Maga a boldogság hónapja lesz ez, mindent tiszta rózsaszínben látsz.

Ha kezd elmúlni a rózsaszín köd, jobb, ha odafigyelsz a munkádra is, mert új feladatok várnak rád, és ha nem igyekszel, minden babért a kollégáid aratnak le helyetted.

A hónap második felében nem minden úgy alakul, ahogy eltervezted és ez picit nyugtalanít majd. Hagyd, hogy a dolgok a maguk medrében haladjanak, így nem kell aggódnod azért, hogy lemaradsz valamiről.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiók számára a március meglepetéseket tartogat.

A hónap nem indul a legkönnyebben, de mégis próbálsz egyensúlyt tartani. A cél lebeg a szemeid előtt és haladsz is szépen előre függetlenül a körülményektől.

Kicsit többet kell dolgoznod, mint általában, de az eredmény magáért beszél majd. Maradj mindig ilyen lelkes!

Családoddal és barátaiddal a hónapban elég sok időt fogsz eltölteni. Néha egy-egy nézeteltérés előfordulhat, de nem hagyod magad provokálni, így komoly konfliktusok nem alakulnak ki.

Az anyagi helyzeted még mindig problémát okoz, sokat gondolkozol rajta, milyen megoldást kellene találnod, lehet segítségért pénzügyi szakemberhez kellene fordulnod.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilas jegyűeknek ajánlatos reálisan tekinteni a világra márciusban.

Ez a hónap rendkívül fontos abból a szempontból, hogy reálisan állj a dolgokhoz, ne alapozz illúziókra.

Úgy érzed barátaid igazán nagylelkűek veled, mégis sokszor olyan ígéreteket tesznek, amelyeket nem tudnak megtartani.

Sokszor nem csak a saját, hanem mások problémáit is a nyakadba veszed, próbálsz mindenre megoldást találni, pedig ezzel csak az idődet vesztegeted.

Munkádban egyre több a változatosság, amely még fáradtabbá tesz, ugyanakkor szárnyalhatsz is, mert kiélheted kreativitásodat.

A hónapban egy új nagyszerű kaland vár rád, talán a munka terén, talán a magánéletedben, a lényeg, hogy alapjaiban változtatja meg az életedet. Légy nyitott minden kínálkozó lehetőségre!

Bak (december 22. – január 20.)

A március hónap tele lesz izgalmakkal a Bakok számára!

Egy igazán kedvező hónap vár rád minden szempontból. Ez az az idő, amikor sok izgalmas dolgot fogsz csinálni, minden nap egy szuper programot ígér számodra.

Munkádban is rengeteg új dolog vár rád, de ne aggódj könnyen beletanulsz ezekbe. És a siker sem marad el.

A hónap alkalmas lesz arra is, hogy számos új dolgot tanulj, később igazán nagy hasznodra lesz, hogy ennyi új tapasztalattal rendelkezel.

Családi programokban sem lesz hiány, lehet a rég nem látott rokonaid is meglátogatnak. Használj ki minden lehetőséget az ismerkedésre, barátkozásra.

A tavaszi idő beköszöntével, a szerelem is rád talál. Élvezd ki ezeket a pillanatokat, hisz felejthetetlen élményben lesz részed!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntő jegy szülöttei márciusban megmutatják milyen kemény fából faragták őket!

A hónap nem lesz könnyű számodra, hisz korábbi hibáid következményeivel most kell szembesülnöd, de akármilyen akadályokról is legyen szó, minden tekintetben erős vagy, céltudatos és véghez viszed az akaratod.

Munkádban úgy érzed, most kapott feladataid túl nőnek rajtad. Van esélyed a sikerre, de nem azonnal. Légy türelmesebb!

Közeli barátaiddal néha akadnak nézeteltéréseitek, de mindezt heves vita nélkül megtudjátok oldani.

Légy lazább picit, ne görcsölj rá úgy mindenre!

Anyagi téren is lesznek fennakadások, de hamar megoldódik az is, talán találsz néhány bankót a tavaszi kabátod zsebében?! Vagy egy kisebb nyeremény üti a markod? Akárhogy is, járj nyitott szemmel!

Halak (február 20. – március 20.)

Március hónapban a Halak nosztalgiázós kedvükben lesznek.

Rengeteg megoldandó feladat vár rád a hónapban, mégis el vagy veszve a múlt szebbnél szebb pillanataiban. Talán az újévben megkérték a kezed?!

A tavaszi idő teljesen elveszi az eszed, úgy érzed szárnyalnál legszívesebben, kreatív éned most élheted ki igazán, használj ki minden lehetőséget, tölts sok időt a szabadban.

Sokszor érzed azt, hogy munkádba olyanok is beleszólnak, akiknek semmi közük az egészhez, ne hagyd magad befolyásolni, hisz érted a dolgod és sikeres vagy a szakmádban!

A család és barátaid a hónapban rendkívül sokszor kérik majd a segítségedet, néha talán úgy érezheted, mintha nem tudnának élni nélküled. Szeretsz nekik segíteni, most sem lesznek terhedre, vedd kitüntetésnek a kimagasló figyelmet.

Somogyi Eszter

(kezdőkép: pexels)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük