Ed Sheeran nyitja a Sziget Fesztivált – okt. 1-én extra kedvezményekkel indul a béletek értékesítése

Érdemes „térdelőrajtban” várni október 1-jét, akkor indul ugyanis a Sziget bérletek értékesítése, ráadásul reggel 10 órától – 24 órán keresztül – egy jelentős kedvezménnyel és ajándékokkal járó akcióval.

Az már közismert, hogy Ed Sheeran lesz a 2019-es Sziget első napjának a headlinere.

Ed Sheeran alig 10 éve lépett a zenei pályára, azóta bezsebelt több mint 100 zenei díjat, köztük 4 Grammyt. Ezek mellett tavaly a Brit Birodalom Rendjének tagja is lett, ez utóbbi elismerést a zenei tevékenységéért és a jótékonyság terén végzett szolgálataiért érdemelte ki.

“Több mint egy éve tárgyalunk Sheeran ügynökségével és nagy öröm, hogy ilyen hamar bejelenthetjük őt. Az pedig megtisztelő, hogy Sheeran első magyarországi koncertjét a Szigeten adja, és rajtunk kívül is csak egy fesztiválon lép fel a stadion-koncertek mellett” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

Sheeran mellett bizton számíthatunk még nagy nevekre, hiszen a szervezők a sztárfellépőkre fordítható költségvetést a tavalyihoz képest jelentősen megnövelték, nem is beszélve arról, hogy nem csak nagy sztárokból áll a Sziget, évről-évre több tucatnyi „kurrens” fellépő kap helyet a különböző színpadokon.

„Évek óta egy jelentős kedvezménnyel és szigetes ajándékokkal járó akcióval indítjuk a jegyeladást – meséli Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. – Idén október 1-jén kezdünk, és az első 24 órában tart ez az akció. – mondta Kádár, hozzátéve, hogy mennyiségi limit is van.

Tehát, ha ott akarsz lenni a Szigeten, 2019-ben, állj készen, és csapj le a bérletes akcióra!

Vigyázz, kész, rajt!

nyitófotó: Csudai Sándor

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük