Fedezd fel Kajlával az országot!

Itt a nyári szünet! Minden gyerek erre várt egész évben. Vagyis leginkább arra, hogy csatangolhasson jobbnál jobb helyekre szülőkkel, nagyszülőkkel és persze ha van, akkor a család kutyusával. Mert őt nem lehet kihagyni a jó bulikból, igaz?

Kajla egy kíváncsi vizslakölyök, akinek gazdi-családja sokat utazik és kirándul. Természetesen kis kedvencüket is viszik magukkal, aki azonban rendszeresen eltűnik és meg kell keresniük.

A keresés közben pedig számos élmény éri őket, ahogy azokat is, akik belevágnak ebbe a játékos kampányba. Kajla keresése közben játékos módon ismerhetik meg az iskolás gyerekek Magyarország egyedülálló természeti csodáit és épített örökségét.

A kampány az úgynevezett Kajla útlevélre épül, amellyel a gyermekek megyénként két-két fontos turisztikai célpontot kereshetnek fel a szüleikkel, összesen 41-et.

Az útlevelet minden magyar általános iskolás gyermek megkapja a sulijában a bizonyítványosztáskor.

És innentől indulhat a nagy nyári kaland!

Az útlevél egyben pecsétgyűjtő füzet is, amibe gyűjthetik a gyerekek a bélyegzőket több száz magyarországi látnivalónál.

Nyár végén, az új tanév kezdetével az osztályok közösen értékelhetik a kitöltött útleveleket, kiválaszthatják a legszebbeket, legkreatívabbakat, és a tanítók díjazzák is majd a legjobban kidolgozott füzeteket.

Viszont az nagyon fontos, hogy nem a pecsétek száma fog dönteni a díjazásnál,

hanem a gondosság, alaposság és szép kidolgozottság.

 

És ha ez még nem lenne elég izgalmas, akkor egy mobilalkalmazást is használhatnak a „Kajlázáshoz” a gyerekek (persze szülői regisztrációval), amivel minden megyében két-két, Budapesten pedig három nevezetességet ismerhetnek meg játék közben.

Ahhoz azonban, hogy mindenki részt tudjon venni a játékban és a lehető legtöbb helyre eljusson, a MÁV és a GYSEV a Kajla útlevéllel rendelkező gyermekek számára július hónapban ingyenes utazást biztosít!

Régen, a szülők idejében még az volt a menő, hogy a nyaralásokról képeslapot küldtünk haza a szüleinknek, nagyszüleinknek, barátainknak. Bár néha megesett, hogy előbb értünk haza, minthogy a postaládában landolt volna az üdvözlet, de mégis nagy buli és szinte kötelező volt egyet feladni.

Most a Kajla útlevelesek a kampány részeként díjmentes képeslapküldést kapnak a Magyar Postától júliusban és augusztusban, így megtapasztalhatják ennek örömét is. Mert azért mégiscsak jobb egy kézzel írott-rajzolt emlék, mint egy mobilos fotó, nem igaz?

És ahhoz, hogy még ennél is nagyobb öröm legyen ez a játék, így a szervezők egy harmadik dolgot is kitaláltak.

2019. június 20. és augusztus 14. között 200 SPAR matricát gyűjthetnek albumba a gyerekek, miközben szüleik kedvezményes kuponokkal gazdagodnak. A Kajla útlevéllel rendelkező gyermekek számára ráadásul külön meglepetéssel is készül az üzletlánc: 2019. június 20. és 26. között ajándék matricacsomag kupon lesz igényelhető a www.kajla.spar.hu weboldalon.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy a szerkesztőségünkben és az ismeretségi körökben el fog indulni a „Van ilyen meg ilyen matricánk és kellene ilyen meg ilyen. Van valakinek cseréje? Őrülten fontos, mert már csak ez hiányzik a gyerekeim albumjából…”

Örökké gyűjtenek valamit a gyerekek és szinte közelharc megy egyes különleges matricákért, így mi már előre látjuk a nyári programunk egy részét…

Ha pedig még ennél is több információra van szüksége valakinek vagy szeretné figyelemmel kísérni a Kajlával kapcsolatos híreket, akkor látogasson el a kis vizsla weblapjára, a www.kajla.hu –ra!

 

Tématámogatás. Készült a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük