Irány a SZIN- Sun City vár rád!

Sosem jártam discoba, valahogy nem vonzott a lehetőség.

Sokkal többre értékeltem mindig a fesztiválokat és a koncerteket, ahol a kedvenc zenekaraim felléptek. Ezért iskola után és a nyári szünetben dolgoztam, hogy összeszedjek annyi pénzt, amivel elmehetek a nagy fesztiválokra.

Így sikerült megjárnom a Balaton Soundot, A Volt fesztivált, a Szigetet és SZIN-t is.

Ma már főállásban dolgozom, de még mindig szívesen járok fesztiválokra. Igaz, már nem olyan sokat látogatok, mint régen, de a SZIN számomra több szempontból is kihagyhatatlan. 

Egyrészt, mert szegedi vagyok, így ez a fesztivál mondhatjuk úgy, házhoz jön, másrészt, mert az összes magyar kedvencem fellép, s lehet tombolni egész éjszaka.

Az idén 50 éves Szegedi Ifjúsági Napok a nyár utolsó nagy fesztiválja. S nemcsak a rendezvény, hanem a meghívott zenekarok egy része is jubilál idén:

a Pannonia All Stars Ska Orchestra 15,

a Belga 20,

a Csík zenekar 30,

a Paddy and The Rats 10 éves születésnapját ünnepli

azokkal, akik Szegedre látogatnak.  Így az ünnepi hangulat garantált lesz, egészen biztosan.

Persze rajtuk kívül is sok jó zenekarral találkozhatunk, az Irie Maffia, a Punnany Massif, a Hősök, a Magashegyi Underground és a Subscribe mellett a Quimby és Szabó Balázs és bandája is gondoskodik majd a szórakoztatásunkról. A külföldi előadók közül a Pet Shop Boyst és Sean Pault sikerült megnyerni a rendezőknek, tehát mindenki megtalálhatja a kellően SZIN-es programját, ha tiszteletét teszi Szegeden.

Ha nagyon felforrósodunk, vehetünk mindjárt egy hűsítő fürdőt a Tiszában,

hiszen a szegediek által Laposként ismert

szabadstrand a SZIN mellett van.

A SZIN-en pedig az üres medencékben ülhetünk le és nézhetünk filmet, ha elfáradtunk. Tavaly már használtruha-vásár is volt kint, így, ha sárosak leszünk, tudunk venni mindjárt egy másik ruhát. Ha pedig kitikkadtunk és megéheztünk a nagy bulizásban, étel is italbárok közül válogathatunk.

Ha nem hezitálsz sokáig, s még időben megváltod a bérleted, még egy autót is nyerhetsz most a SZIN jóvoltából… Arról nem is beszélve, hogy augusztus végén együtt búcsúztathatjuk a nyarat egy fergeteges fesztivál keretében!

Szeged a napfény városa és

jó programok helyszíne.

Augusztus végén gyere a SZIN-re – engem egy vodkanaranccsal a kézben találsz majd!

Zoé

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük