Jó hír: újranyitott a Cinema City a Mammut 2-ben!

December 12-én az este 6 órás első előadással újranyitott a Cinema City a Mammut 2-ben.

A felújítást a mozilánc kicsivel több, mint 3 hónap alatt végezte el, a Cinema City Mammut 2 mind az 5 terme teljes felújításon esett át, az egyik terem Dolby Atmos hangrendszert is kapott.

A beruházás 2 millió euróból valósult meg: az átépítés mind a technika, mind a székek, mind a vásznak cseréjét jelentette.

Most már összesen 880 néző élvezheti egy időben a minőségi moziélményt, kényelmes székekben, szuper technikával, megszépült, tiszta, új környezetben.

A mozi premier filmjei a Jumanji – A következő szint és a Fekete karácsony mellett a Star Wars: Skywalker kora című film műsora december 25-ig elérhető a programban. A további moziműsort ide kattintva találhatod meg.

A sok bejgli után ránk fér majd egy kis pattogatott kukorica, és minden évben a tévében lejátszott filmek helyett pedig valami friss mozifilm is üdítően hat.

Szuper téli szünidei program is lehet a gyerekekkel például, de a felnőtteknek sem utolsó az év végi hajrá után lazításképp egy jó kis mozizás.

Következő állomásként pedig 2020 tavaszán nyílik meg hagyományos termekkel és VIP résszel a Cinema City Mammut: itt kap majd helyet Közép – Kelet Európa legnagyobb VIP terme is.

A Cinema City Arénában népszerű VIP szolgáltatásához hasonlóan jövőre a budai nézők is már nemcsak a filmet, hanem a korlátlan étel- és italfogyasztást is élvezhetik majd!

De kukkantsunk be a kulisszák mögé és nézzük meg a felújításról készült rövidfilmet:

(A cikket a Cinema City támogatta.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük