Jógázz a szabadban! Szombaton Inka Jóganap a Füvészkertben!

Néha muszáj időt szakítanunk a kikapcsolódásra, ehhez pedig tökéletes választás lehet május 11-én egy szabadtéri jóga a fővárosi Füvészkertben. 

Az Inka gabonakávé félnapos rendezvényén három különböző jógaóra közül választhatnak az érdeklődők, a szünetekben pedig képzett baristák készítenek majd különféle kényeztető, koffeinmentes italokat a résztvevőknek.    

Május 11-én 9 órától a fővárosi Füvészkertben az aktív kikapcsolódásé és a lágy ízeké lesz a főszerep. Az Inka küldetésének tekinti, hogy felhívja a figyelmet az énidő fontosságára. Ezt az üzenetet szeretné erősíteni a Füvészkertben megrendezett szabadtéri jóga eseményével is, ahol az órák között profi baristák által készített, természetes összetevőkből álló gabonakávét kóstolhatnak meg a résztvevők.

A félnapos rendezvényen három különböző stílusú jógaóra közül lehet választani, amelyekre a jelentkezők előzetes regisztrációval jelezhetik részvételi szándékukat.

Választható órák:

09:15 – 10:15 Napindító hatha flow jóga

10:45 – 11:45 Gerincjóga

12:15 – 13:15 Yin Yang jóga

 

Oktató: Kanizsár Dorottya

A helyszínen foglalkozásonként 40 fő vehet részt. Számukra biztosítunk jógamatracot. A limitált szám miatt érdemes mielőbb jelentkezni, a regisztrációkat az érkezés sorrendjében fogadjuk és minden esetben visszaigazoljuk.

 

Regisztráció: inkahungary@inka.pl

Esemény: Inka Jóga

Kapunyitás: 2019. május 11., 9 órától 14 óráig

Helyszín: Füvészkert (1083 Budapest, Illés u. 25.) 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük