Mivel játszik a magyar? – országos társasjáték felmérés készült

Vajon milyen asszociációink, első gondolataink vannak a társasjátékokról? Mennyire élnek még a régi sztereotípiák? Vajon hány társasjátékot ismer egy átlag ember?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel indított útjára egy online társasjáték felmérést a Mit játsszunk? vlog csapata, Győri Zoltán és Győri-Nádai Réka.

A szavazók névtelenül szavazhattak a legáltalánosabb, társasjátékos hobbival kapcsolatban felmerülő kérdésekről. Másfél hónap alatt több, mint 1500-an töltötték ki a tesztet, amit egyébként a vlogger páros a lehető legszélesebb körben igyekezett terjeszteni az interneten, így a falusi, vidéki, fővárosi, sőt határon túli szavazók is voltak teljesen változatos korosztályból.

Az eredmények nagyon érdekesen alakultak, melyről itt olvashattok egy hosszabb bejegyzést. Az viszont kiderült, hogy a legtöbb embernek viszonylag sok társasjátéka van otthon, szívesen és gyakran játszik és általában ketten. De még számod érdekességet olvashatunk a felmérésben!

Néhány szó a vlogról

Győri Zoltán társasjátékos vlogja *Mit játsszunk?*címmel 2017 óta az egyik leghitelesebb tematikus csatornának számít, követőinek tábora pedig mára a legnagyobbra nőtt az ország hasonló oldalai közül. A fiatal társasjáték-fejlesztő a bűvös hetes szám köré felhúzott videóival kezdte meg pályafutását, hangvételét pedig a mai napig a könnyed, mégis informatív szórakoztatás határozza meg. A vlogon mára hét nagy témakörben jelennek meg rendszeresen új tartalmak, a követők az új játékok bemutatásától a különleges játékmechanikákig vagy a legjobb 2 fős társasjátékokig bármit megtalálhatnak.

A “Mit játsszunk?” csatorna, Facebookon, Instagramon elérhető.

A vlog indulásáról, tervekről és ötletekről beszélt a házaspár egy korábbi interjúban, amelyet itt tudtok elolvasni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük