Ne legyél senki edzőmeccse!

Egy – ne szépítsük- molett lány meséli nekem, hogy egy srác, akinek – hangsúlyozta- szép és vékony barátnője van, folyamatosan cicázik vele. A lány szeretne többet is ennél, szeretné, hogy a srác lépéseket tegyen, de ő nem megy ennél tovább.

Egy kifejezetten vonzó lány ismerősöm sok férfival találkozik a munkája során. Ezek a férfiak általában udvarolnak is neki, főként persze tét nélküli flörtök formájában. A lány annyit mondott: “Azért, mert van pasim, akit nem akarok otthagyni, még jól esik tudni, hogy azért ‘kapós’ vagyok.”

Egy férfi barátom hónapok óta küszködik egy lánnyal: fesztiválokra viszi, koncertekre, de 90%-ban a messengeren kommunikálnak, ahol azért mennek a bikinis képek, de valószínűleg még egy csók sem volt köztük, nem hogy szex…

Mi a közös a három történetben?

Az, hogy mindig van egy “főszereplő”, aki a saját önbizalmának növelésére használja a gyengébbik fél kiszolgáltatottságát. Ahogy a Csontdaráló című filmben mondta Adam Sandler: “Szezon elején kihívtunk egy alaszkai, vagy másodosztályú csapatot a mi első osztályú csapatunkkal szemben, jól elvertük őket; ez jó volt arra, hogy megjöjjön az önbizalmunk.”

Na, pontosan ilyen edzőmeccsnek használja a molett lányt a pasi, a vonzó lány a neki udvaroló férfiakat, és a lány a pasi ismerősömet, akinek bikinis képeket küld.

Szóval, ha valakinél azt érzed, hogy csak cicázik veled, játszik az érzelmeiddel, inkább hagyd a fenébe! Mondanám, hogy majd ő fut ezek után utánad, de még erre is kicsi az esély.

Te viszont sok energiát spórolsz meg (és főleg sok időt) azzal, hogy nem vesztegeted arra, akinek másodosztályú önbizalomnövelő vagy.

Higgyétek el, én is jártam ebben a cipőben… Egyszer szorított, egyszer bő volt, de igazán sosem passzolt.

Csetnegi László

 

One thought on “Ne legyél senki edzőmeccse!

  1. Igazán szerettem, mint soha senkit! Játszott velem, eljátszotta a bizalmat! SOHA többé nem hat meg! NEMÉRDEKEL!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük