Normális lányok, merre jártok?

Te, akinek fontosak még a régi értékek, mikor a pasi kinyitja az ajtót előtted, és lesegíti rólad a kabátot  – te hol vagy?

Te lány, aki nem rémülsz meg, ha a srác egy szál virággal meglep a munkahelyed előtt, vagy csak egyszerűen hazakísér a randi után, esernyőt tartva föléd a zuhogó nyári záporban… Te merre jársz?

Kell-e neked a férfi, aki száz „nem tudom” után is megkérdezi, hogy mi a baj, akit érdekel, hogy mi volt a munkahelyeden?

Aki elkísér, ha kell „egy” új ruha, és állja a sarat a próbafülke előtt, ruhákkal felpakolva… Aki reggel megfőzi neked a kávét, vagy éppen egy téli reggelen megkérdezi, milyen mézzel iszod a teát.

Aki tudja, hogyan csaljon mosolyt az arcodra egy szóval, egy öleléssel, egy apró tettel, vagy egyszerűen csak pár kézzel írott szóval, amit megtalálsz a telefontokodban pont akkor, amikor szükséged van rá.

Hol vagytok, normális lányok, akiknek tényleg

„normális” pasira van szüksége?

Igen, te, akinek talán még fontos, ha egy pasi nem szexuális tárgyként néz rá, s nem cselédet keres! Hol vagy?

Miért van az, hogy a „normális” pasiknak nem adatik meg, hogy esélyt kapjanak a szerelemre?

A jókat miért használjátok ki,

ti, szebbik nem képviselői?

Persze élvezitek, mikor valaki ágyba viszi a reggelit, vagy a gyorskaja helyett saját maga készít nektek vacsorát.

Ha valaki mellett Nőnek érezhetitek magatokat, s van, aki elfogadja, hogy a barátnőkkel is el kell tölteni pár órát. Ha van, aki az órákon át tartó szeretkezés után képes még hosszú percekig simogatni a hátatok, az arcotok, amíg mosolyogva álomba nem szenderültök… Igen, ezt élvezitek.

Aztán jön a feketeleves, a „nekem ez nem megy”, a „túl jó vagy hozzám”-szöveg, és romokba döntve, megalázva, semmi indok nélkül otthagyjátok a jót a rosszért. Aztán pedig jön a „sírás-rívás”.

Normális pasi meg eltűri, és kezdi újra egyedül. Mos, főz, takarít, bár vasalni és pólót, inget hajtogatni nem tud továbbra sem.

Csak már kiirtjátok belőle a hitet, a bizalmat, és a pozitív hozzáállást…

És szép lassan elveszitek tőle azt az álmot, hogy valaha

szerető Férj és gondoskodó Apa lehessen.

Hol, merre vagytok, mikor a „normális” pasi szép lassan kimerül, és átváltozik hazug, semmirekellő alakká? 

Olyanná, akire mindenki vágyik. Olyanná, aki legközelebb már csak kihasználni fog titeket, mert nektek a mai világban már az is elég…

Merre vagytok? Én próbálok továbbhaladni az utamon, normális értékrenddel, normális gondolkodással, még ha ezzel kisebbségben is vagyok.

Maradok továbbra is önmagam, egyedül, hitetlenül, reményt veszve,

de bízva még abban, hogy valaha foghatom a feleségem kezét, és

a karomban tarthatom a gyermekemet.

Normális lányok, merre vagytok? Hol kereshetlek titeket?

Gulyás György

 

 

36 thoughts on “Normális lányok, merre jártok?

 1. Kedves Hölgyek!

  Itt vagyunk, létezünk. És igen. A cikk teljesen jogos kérdéseket tesz fel.

  Igenis vagyunk, akik nem azért tartják magukat férfinak, mert állatnak, durvának és hazugnak kell lennünk. Nem akarjuk a fél kocsmát szétverni és megmutatni, bizonyítani, hogy mi vagyunk az Alfa hímek. Sőt! Kocsmába, bulikba nem járunk, mert nem minőségi. Nem attól leszünk azok, hogy kifelé pózolunk. És valóban belefáradunk a sok hazugságba, sírásba. Mert vagyunk páran, akik szeretünk beszélgetni, érezni, simogatni. Jókat kirándulni, alkotni, társalogni. Edzeni, futni, biciklizni. És sok mást…..És monogámak vagyunk, mi normális férfiak. Nem lépünk félre. Csak kell a hasonló Nő.

  Szóval: Vagyunk.

  De széles körben nem mi kellünk, mert könnyen becsaphatóak vagytok és egyáltalán nem akarunk versengeni azokért a hölgyekért, akik a “rossz”-ra buknak és azonnal odatoljátok magatokat alájuk. A rendesnek meg kéretitek magatokat. Mi is belefáradtunk, ugyanúgy, mint a rendes lányok. Ez oda-vissza működik.

  Persze az “igazi” magától jön. Ez egy gyors és könnyű meglátás. De tenni is kell kölcsönösen érte, hogy rátaláljunk. És tévedtek páran. Nem probléma, ha van itt ott felesleg rajtatok, ha nem tökéletes a fogad az alakod, de nőies vagy és igényes. Kellemes az illatod. tudsz szeretni….hosszútávon. És ha kell hajlandó vagy küzdeni azért, hogy kihozd magadból a nőt.

  Ha azt mondom, hogy például, aki most írok, én egy atletikus, kellemesen izmos, szép férfi vagyok és problémát jelent találni egy normális nőt…..hát nem hinnéd el.

  Pedig így van. És teljesen gáz. Mert az. Mert egy ilyen világban élünk, ilyenné tettük.

  Vannak normális nők, hiszem, tudom. Csak a megfelelő fázis, időpont az, ami sajnos nem azonnal jön össze.

  A nő kezében van a hatalom. A választás, a döntés hatalma. Te döntöd el kedves hölgy, hogy melyik kell. Tisztelet nektek!

  Kitartást mindenkinek. 🙂

 2. A szerelmet nem keresni kell! Az legváratlanabb pillanatokban jön. Úgy látszik senki nem érti a lényeget. Egy párnak nem a hibáit/ hiányát kell látni… ki kell egészíteni őt. Mindneki arról papolni, hogy ez milyen, amaz amolyan, de elmentek az apróságok felett. Egyszer csak magatok elé kell nézni, fejeteket nem fenn hordani. Nem külsőt látni, hanem a belsőt. Nem a múltban vagyunk, már több az elvárás, de az istenit is, miért hallgattok az Internetre? A közvéleményre? Miért fontos az Internetre kirakni, kivel, mikor jöttél össze, vagy képeket megosztani? EZ a te örömöd. Nem létezik olyan, hogy az ember minden nap egy szál rózsával várná a munkahelye előtt kedvesét! Ez mind csak duma! Nem vagyunk Rómeó és Júlia. Mi tudjuk mi a jó magunknak, el kell fogadnunk a dolgokat, nem útálkozni se nem gúnyolódni. A szerelem mi könyvekben van, filmekben vagy interneten nagyon ritka. Neked kell a legtöbbet kihozni belőle, élj egy boldog regényt, s meglásd, minden sokkal jobb lesz.

 3. S ki mond szépet,
  Csúnyát tesz.
  Mi mind itt vagyunk,
  Viszont ti a tökéletesre vártok!
  Dús keblekre,
  Vékony csípőre,
  Felhőtlen mosolyra,
  Győnyőrű arcra.
  Viszont nem látjátok meg,
  Mikor valaki tényleg szeret.
  Bántjátok, csaljátok,
  Csak mert nem tökéletes.
  Miért mi legyünk azok,
  Kiknek szenvedniük kell?
  Ti is lehettek a padlón,
  Mint mi, mikor szóval töritek,
  Gyalázzátok meg lelkünket.
  Fogd meg magad,
  S ne álmodozz.
  Ne mi legyünk a hibásak,
  Ha múltadban rossz ért.
  Ne hasonlíts minket modellekre,
  S ne szeresd más testét.
  Ha kapcsolatod tönkremegy,
  Gondold végig hol a hiba,
  Próbáld helyrehozni,
  Ha be is szakad a talaj.
  Nők, s férfiak,
  Mind két nem hibás,
  Nincs értelme ennek sem,
  De talán végre valaki átlát a szitán.

 4. Létezik ilyen férfi? 😱Hol? 38 éves vagyok, és eddig nem mondhatnám, hogy túl sok, a fenti leírásnak megfelelő férfit láttam volna. Pedig ezek az értékrendek élnek, csak nem biztos, hogy plázacica külsőbe csomagolva.

 5. Ugyan már, kérem! Ilyen férfi a mai világban nem létezik. Vagy csúf, mint az ördög és az anyukájával él 40 évesen. Az utolsó srác, aki a randira virággal érkezett, FOGATLAN VOLT! Úgy meredtem rá, mintha szellemet látnék. A többi 50-nek a 3. levélváltásra az a kérdése, hogy milyen vagyok a szexben és “hozzád vagy hozzám?”. Ilyen ferfiak vannak ma. Sajnos.

 6. Én 56 éves vagyok . feladom . Biztosan vannak normális nők de valahol máshol. Elsorvadtak az értékrendek. Ma nem sikk udvarolni egy randira virággal menni. Miért? Nem értem. Ez már nem tetszik a nőknek . Ne vegye sértésnek senki , de az anyagiakon , és az érzelem nélküli kapcsolaton kívül a legtöbb korombelit nem érdekel semmi. Lehet nem is olyan rossz egyedül ? Dehogynem.

 7. Kedves hölgyek,
  Léteznek ilyen srácok, ahogyan bizonyára léteznek ilyen lányok is. De persze mindkét nemnek szól, hogy ki kell mozdulni otthonról, mert nem fog becsöngetni az ajtódon. És ha ezt megteszed, akkor pedig tessék szépen nyitott szemmel járni és jeleket adni. Férfi oldalról az a tapasztalatom, hogy ha egy nő el is megy valamerre, akkor is egy lánysereggel veszi körbe magát és senki felé nem küld jeleket.
  Várod, hogy a nagy Ő odajöjjön hozzád és legyen nagyon magabiztos.
  De hát hölgyeim a normális pasik, akikről itt szó volt, nem lépnek amíg nem kapnak jeleket. Lépnek helyettük az igazi mancsók, akik valóban átvernek. És miattuk hallgatjuk, hogy minden Pasi hazug, csaló stb.
  Szóval lányok. Meg kell teremteni a lehetőségét annak, hogy a srác oda tudjon menni hozzád.
  Ha pedig az a baj, hogy nem mernek megszólítani a srácok?
  Ülj ki a Deákra egy padra csak fél órára. Lehetőleg ne a telefonoddal szórakozz, hanem figyeld az embereket. Meg fogsz lepődni.

 8. hahaha 😀 Nagyon viccesek az ilyen írások..
  Mindkét oldalon nőknél és férfiaknál is megvannak a szenvedő felek, akiket nem csak a felszínes kapcsolatok érdekelnek hanem komolyabb lelki kötődésre vágynak.
  Ami nagyon érdekes, hogy nekem volt ilyen pasim. Érzelmekben valóban sokat nyújtott.. az már más kérdés hogy nagyon szépen eléldegélt a pénzemből és kb. semmibe nem szállt bele 😀 Így a minimumnak érezte szerintem hogy kedves hozzám és legalább a háztatásban segít. De bármilyen anyagi gond volt azt én oldottam meg mert rá nem lehetett számítani. Hiába próbáltam ösztönözni segíteni őt munka szinten…kényelmes volt és “rám adta a nadrágot”. Persze, hogy egy idő után a nő úgy gondolja nem viszi előre az életét egy ilyen férfi, mert kedvesnek kedves de sajnos nem 2 lábbal a földön állt, lassan megszakadtam… Persze ez csak 1 eset. Ugyanakkor én normális lány vagyok szerintem. Dolgozok, főzök , mosok, vasalok, vannak barátaim és vannak erkölcseim. De kihasználni nem hagytam magam. Bocsi. Jelenleg egy olyan párom van akivel közösen visszük a terheket és együtt dolgozunk a jövőnkön. Lehet hogy ő nem “babusgat” annyit, viszont így is érzem, hogy nagyon szeret. Mindenkinek más az értékrendje. A kedvesség sajnos nem minden.

 9. “Csak már kiirtjátok belőle a hitet, a bizalmat, és a pozitív hozzáállást…”
  Ez ugyanúgy igaz mindkét nemre és lassan már én is itt tartok 2 év egyedüllét után, amikor is a pasi vagy nem tudja eldönteni, hogy mit akar vagy pedig most épp nem akar kapcsolatot.

 10. Elbújva egy álarc mögé, hogy többet ne tudják bántani a férfinek csúfolt gerinctelenek, remélve, hogy egyszer jön valaki aki pofon helyet virágot vagy csókot ad….

 11. A probléma az, hogy a fentebb említett lány személyisége és tulajdonságai mellé egy szép szőke hajat, hatalmas csillogó szemeket, szép, formás lapos hasat és izmos, hosszú lábakat rendelnek. Persze értem én, hogy nem mindenkinek vonzó egy lány +40 kg-val és nem is szeretném beskatulyázni a szép és csinos lányokat, csak annyit szeretnék mondani, hogy a fiúknak el kéne dönteni, hogy mutogatni való modellt keresnek, avagy értékekkel teli lányt, akiben meg van az a bizonyos “plussz”. A “tökéletes” külsejű tömeglányok úgy akarnak elvontak és művészlelkek lenni, hogy klisét csinálnak a szokatlanból.
  Akinek pedig nincs “ toppos” külseje azt vagy nem szólítjátok le kedves srácok, vagy az önbizalomhiányos lányt kihasználjátok, majd egy “bocsi, mégsem vagy az esetem” mondattal elintézitek…

  Szóval ott vannak ezek a lányok, ahol el tudsz tekinteni attól, hogy nem kapsz maximális külsőt, csak egy társat, aki megpecsételi az életed…:)

  1. Szia! Értelek. De mégsem.

   A normális férfiak nem gondolják ezt. De ha csak a külsőről beszélünk, akkor mindkét fél tehetne érte, hogy ne legyen rajta az a +40kg felesleg. Az embernek nem alaptermészete a csúfság és kövérség. Mindenért meg kell dolgozni. Tenni kell a boldogságért és a harmóniáért minden téren. Pusztán azzal a dumával előállni, hogy ha szeretsz akkor a + nagyon sok kilóval is szeressél…ez így ebben a formában nagyon nem korrekt.

   Vannak normális férfiak! És nem minden a külső! És kell a kedves félénk lány is. Óriási tévedés ez az általánosítós minden férfi gonosz szöveg.

   De, amikor választani kell…… ugye érted?

   Van mit tanulnunk még.

 12. na ezek a mai normalis pasik elerhetetlenek. mindegy hova megyek ismerosokkel, egyedul egyszeruen mar nem divat a leszolitas 30 folott vagy nem tudom, sok ismerosom mondja aki szuper pasi amugy, hogy nincs kedve a nemleges valaszhoz. hat uzenem a normalis pasiknak (ismerosok is :D), hogy ne legyetek beszariak es ne otthon uljetek szidva a k****kat mert ezzel a tarsadalom nem lesz elorebb, na meg en se.

 13. Itt várok 30 éve egy ilyen férfire… még egy sem volt ilyen … közben már elmultam 50. Hol van egy ilyen férfi???

  1. OLYAN NEM VOLT ÉS NEM IS LESSZ AKI MINDENKINEK MINDEN SZEMPONTBŐL MEGFELELNE….MINDEN NAP,,, ÉS MINDEN TÉREN VÁLTOZUNK…. SAJNOS VAGY NEM KÉT EGYFORMA NAP SEM LÉTEZIK DE EMBER SEM……

 14. Kevés a normális ember manapság, minden csak a külsőségekről szól. Gyakorlatilag a normális lányokat kiírtják a nem normális pasik. És az ember egy idő után már kezdi feladni.

 15. Ez egy sokrétű dolog, és mindkét nem küzd ezzel a kérdéssel, de szerintem hinni kell. Akkor is hinni, amikor nagyon nehéz. Nem hagyni, hogy kialudjon a láng. Hogy elhallgasson a lelkünk.
  Én teszem azt sokszor elképzelem az érzést, és a pillanatot, ezzel táplálom a reményt, és noha randizgatok, ismerkedem, görcsölök, mellényúlok.. a szívemet majd csak Neki adom oda. ?

  Szóval fel a fejjel, fel a képzelettel, és nyitott szívvel.

  1. Ezzel csak egy problémám van. Ilyen pasi nem létezik. Sajnos. Én még nem találkoztam ilyennel, amit őszintém, tiszta szívből fájlalok.

    1. De igen létezik ilyen férfi csak azt a nők kihasználják és hülyének nézik!
     Az írással kapcsolatban megjegyezném hogy profin tudok vasalni és ruhát hajtogatni is.
     17 éves korom óta külön lakok a szüleimtől. Mosok, főzök, takarítok, bevásárlok, háztartást vezetek meg mindent.
     Sajnos tapasztalat hogy nagyon sok helyen a lelkem is kitettem, de még sem értékelték. Csalódás csalódást követett folyamatosan, de sosem adtam fel. Nincsenek nagy igényeim csupán normális kapcsolatra vágyom. Jelenleg is van barátnőm rövid ideje.
     Sajnos egyáltalán nem egyszerű egy normális tartós párkapcsolatot létre hozni. Általában egy két hónap után mindig kiderült hogy ki mennyit ér, aztán legtöbbször vége is lett.
     Vannak normális nők és normális férfiak is, csak meg kell találni őket.
     Lehet hogy épp egy olyan mellett szenvednek, aki semmibe sem nézi azt amit értük tesznek.
     Sose adjátok fel! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük