Pajkos játékok Valentin-napra, ha egy kicsit huncutkodnátok

Az idei Valentin-nap minden bizonnyal másképp telik majd, mint az eddigiek, mert a közös programok is nagyjából a filmnézésre vagy a főzőcskézésre korlátozódnak.

Van néhány remek ötletünk arra, hogy mivel dobjátok fel az otthoni/karantén hangulatot február 14-éhez közeledve: egy-egy vicces, ám egyben pajkos társasjátékkal.

Ha még nincs ajándéktippetek, hogy mivel lepjétek meg a kedveseteket, akkor keressétek fel az ErotikZone webshopját, hiszen bőséges a választék pasiknak szánt huncut ajándékokból, sőt, akár a párotoknak is elküldhetitek ezt a cikket, hiszen a hölgyek számára is összegyűjtöttek néhány belevaló ajánlatot!

Amennyiben újszerű ötletekre vágytok, akkor vessetek néhány pillantást az alábbi felnőtt társasjátékokra, amelyek méltán egyre népszerűbbek!

A Hancúr párbaj lényege, hogy kártyák alapján csintalan feladatokat kell végrehajtanotok, hiszen a mezőkön lépkedve fokozatosan juttok el majd a csúcsig. Viszont ha valaki előbb veszti el a kontrollt a vágyai felett, 24 óráig teljesítenie kell párja minden kívánságát.

A Buliszerviz társasjáték kifejezetten 4-8 fős baráti társaságoknak készült. A játékot az nyeri, akinek a feladatok sikeres teljesítéséért elsőként sikerül 21 Buli Dollárt megszereznie.

A dolog pikantériája, hogy ha nincs merszed teljesíteni egy feladatot, akkor felbérelhetsz magad helyett valakit, aki bevállalja helyetted, kialkudott Buli Dollárért cserébe. A játék páros játékra is kiválóan alkalmas, mert 23 db bevállalós kártyát is tartalmaz.

A Monogamy társasjátékból már több mint 1 millió példány kelt el világszerte! A játék során közel 400 buja feladat vár rátok, három különböző szinten (Intim, Szenvedély és Forró). Ahogy a játék előre halad, vidám párbeszédekben és izgalmas feladatokban lesz részetek, mialatt egyre többet tudtok meg egymás testéről és elméjéről, és egyre közelebb értek a felismeréshez, hogy mi az, ami a párotokat igazán lázba hozza!

A Hátsó gondolatok – Sikamlós találós kérdések egy rendkívül szórakoztató, az agytekervényeket is alaposan megmozgató társasjáték, mely a szép magyar nyelv választékosságára és sokszínűségére épül. Max. 6 fős baráti társaságoknak, vagy frappáns pároknak ajánlják, könnyed, viccelődő estékhez. A sikamlós téma oldja a hangulatot, és még izgalmasabbá teszi a játékot az, hogy valójában is nem ARRÓL beszélünk.

Egy inspiráló beszélgetés, erotikus felfedezés és kísérletezés, ami senkit és semmit nem hagy érintetlenül… szó szerint – ez írja le legjobban az AVK: Adsz Vagy Kapsz? felnőtt társasjátékot. Az egyre izgalmasabb pályákon a szerencse dönti el, mit és hol fogtok csinálni, és hogy kié lesz a feladatért járó jutalom.

 

Ha kedvet kaptatok valamelyik társashoz, adunk még egy tuti tippet: a maximális hatás elérése érdekében érdemes hangulatvilágítással, halk zenével, egy üveg behűtött borral/pezsgővel, édes gyümölccsel és masszázsolajjal készülni a játékos programokra!

Ha felkeltette az érdeklődéseteket valamelyik társas, akkor böngésszétek bátran az ErotikZone webshopját, hátha találtok még egy-két olyan ajándékot, aminek biztosan örülni fog a partneretek (vagy ti)!

A kiszállítás Budapesten belül már 9990 forinttól ingyenes, és akár egy diszkrét, ingyenes átvételi ponton is megkaphatjátok a kiválasztott termékeket, ahonnan garantáltan nem fogtok pironkodva távozni. De az ország többi pontjára is igen kedvező a kiszállítási díj, 12 990 Ft felett pedig ingyenes.

Az ErotikZone további társasjátékait pedig itt találjátok!

Kellemes válogatást, izgalmakban gazdag estéket és Valentin-napot kívánunk!

(A képek az ErotikZone tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles.)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük