Társasjátékos közösségi piknik lesz a Margitszigeten!

Augusztus 30-án rendezi meg második közösségi piknikjét Magyarország legnagyobb társasjátékos csatornája, a Mit játsszunk? Vlog. Az ingyenes, közösségi eseményre szeretettel várják a családokat, párokat, baráti társaságokat vagy magánzókat egy szabad ég alatti társasjátékos délutánra.

Kötetlen, játékos pikniknek ad helyszínt a Margitsziget augusztus 30-án, ahol a közösségi társasjátékozás mellett nyereményjáték és kerekpokróc beszélgetés is várja a résztvevőket.  A vlogot vezető házaspár: Győri Zoli és Győri-Nádai Réka 2019-ben szervezte meg az első Mit Játsszunk? Pikniket, melyen a hatalmas érdeklődés miatt több mint 200 fő vett részt, így idén folytatva a hagyományt, ismét a nyár utolsó vasárnapjára tették a várt eseményt.

A Parkmozi köznél található Hármas Büfé mögötti réten megrendezett szabadtéri eseményen mindenkit szívesen várnak a szervezők, aki új társasjátékokat próbálna ki a szabad ég alatt – vagy szívesen tanítaná meg másoknak is az otthonról hozottakat. A kezdeményezés célja ugyanis a társasjátékozás népszerűsítése mellett mindössze ennyi: együtt élvezni egy csodás nyári délutánt olyan emberekkel, akiket összeköt a játék szeretete.

„Fantasztikus volt a hangulat, és a közösség, alig várjuk, hogy jövőre megismételhessük!”

„Nem lehetne ilyen minden héten?”  

„Nagyon üdítő program volt, ékessége az idei nyaramnak!”

„Elképesztő volt az a befogadó és vidám hangulat, köszönöm, hogy ennyi jó játékot próbálhattunk ki!”

Ahogy tavaly, a résztvevők idén is magukkal hozzák a piknik felszerelésüket: érdemes pokróccal, néhány könnyed társasjátékkal, esetleg harapnivalóval készülni.  Az esemény közösségi jellegét a közös játék lehetősége adja, itt mindenki szívesen tanítja meg a másikat egy új játékra, vagy száll be egy ismeretlen ismerős kártyapartijába.  A program hivatalosan 14.00-18.00 óra között tart, persze utána is érdemes maradni a füvön még néhány partira.

Betekintő videó a múlt évi piknikről itt tekinthető meg:

Győri Zoltán Társasjátékos Vlogja Mit játsszunk? címmel 2017 óta az egyik leghitelesebb tematikus csatornának számít, követőinek tábora pedig mára a legnagyobbra nőtt az ország hasonló oldalai közül. A fiatal társasjáték-fejlesztő a bűvös hetes szám köré felhúzott videóival kezdte meg pályafutását, hangvételét pedig a mai napig a könnyed, mégis informatív szórakoztatás határozza meg. A vlogon mára hét nagy témakörben jelennek meg rendszeresen új tartalmak, a követők az új játékok bemutatásától a különleges játékmechanikákig vagy a legjobb 2 fős társasjátékokig bármit megtalálhatnak.

A 2020-as Piknik Facebook eseménye itt olvasható.

Ha valaki pedig a Mit játsszunk? közösségi oldalait szeretné követni itt, illetve ezen linken találja, itt pedig a youtube csatornáját láthatja.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük