Tegyél te is jót és légy a mellrák elleni küzdelem részese!

Októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában itt az ideje, hogy ne csak magunkra összpontosítsunk, hanem emlékeztessük hölgytársainkat a betegség veszélyeire.

Ehhez néha elég, ha egy figyelemfelkeltő kép eszünkbe juttatja azt, hogy igenis fontos, hogy odafigyeljünk magunkra és egészségünkre. Éppen ezért, csatlakozz Te is az AVON #figyelekmagamra kezdeményezéséhez és segíts abban, hogy ez az üzenet minél több nőhöz eljuthasson.

Belegondoltál már abba, hogy mennyit foglalkozol az egészségeddel és mennyit a szépségeddel?

A legtöbb nő a rohanó mindennapokban nem szán elég időt az egészségére, pedig ez a minimális odafigyelés akár az életét is megmentheti. Az egyik ilyen havi rutin az emlő önvizsgálat, amely csupán néhány percet vesz igénybe.

A mellrák hihetetlenül sok nőt érint, a World Cancer Research Fund kutatása szerint a tavalyi évben 2 millió új nőt diagnosztizáltak a betegséggel. Csak hazánkban évente 2000 nő életét oltja ki ez a betegség, pedig ha időben diagnosztizálják, akkor a legtöbb esetben gyógyítható lenne.

Az AVON októberben elindított kezdeményezésének célja, hogy összefogással és a közösségi média erejével felhívják a nők figyelmét a mellrák veszélyeire és az önvizsgálat fontosságára.

A kampányhoz három egyszerű lépéssel bárki csatlakozhat:

  • Rajzold fel a remény szalagját egy pink rúzzsal a tükörre
  • Készíts ezzel egy tükör selfie-t
  • Oszd meg a képet Facebookon vagy Instagramon és lásd el az alábbi hashtagekkel: #figyelekmagamra #breastbreak

Az AVON hisz abban, hogy együtt még többre vagyunk képesek és összefogásunkkal sok hölgytársunknak nyújthatunk segítséget.

Csatlakozz te is a kezdeményezéshez, és legyünk együtt részesei a mellrák elleni harcnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük