Tulajdonságok, amik egy nőt ellenállhatatlanná tesznek – szerintem

Egy dologban biztos vagyok: a nők még mindig tudnak meglepetést okozni nekem.

A másik dolog, amiben majdnem ennyire biztos vagyok, hogy a sok szemét, ami ömlik a médiából, rosszat tett a nők önértékelésének.

Nem mennék bele a százszor elcsépelt sablonokba, hogy ezek természetellenes szépségideálok, stb. Inkább csak gondoljunk bele abba:

őszintén, egy olyan pasi, aki erre a  típusú nőre vágyik,

ő lenne a szívetek vágya, a mesebeli herceg?

Na, látjátok!

Nagyon sok olyan dolog van, amit a nők nem szeretnek magukban, a pasik meg – jó, bizonyos mentalitású pasik – teljesen odavannak pont ezekért a dolgokért.

Szerintem hosszabb távon egy olyan férfi, aki például szereti, ha egy nőnek szép a keze, jobb választás, mint az, aki egy órán keresztül a dekoltázsodhoz beszél, nem?

Szóval a dolgok, amiket például a nők nem szeretnek magukban, a pasik viszont igen:

– Alacsony vagyok

Van két barátom, az egyik majdnem két méter, a másik meg olyan 190 centi. Mind a kettő imádja az alacsony lányokat; de szó szerint meg vannak veszve értük, mert mindig azt mondják, hogy milyen kis cukik.

Szóval: alacsonyság = cukiság!

– Kicsi a mellem

Most komolyan, a 21. században még mindig itt tartunk? A feleségemé se nagy, de pont nem érdekel.

Volt egy ismerősöm, akinek szó szerint szinte semmi melle nem volt, és nem is zavarta. Még két-három gyerek után se nőttek meg, de nem foglalkozott a nagyobbításnak még a gondolatával sem.

Amúgy ismerek egy lányt, akinek olyan közepes méretűek a keblei, és mégis minden pasi tátott szájjal bámulja – mert olyan kerek feneke van, hogy körzővel se rajzolsz olyat. Megsúgtam a megoldást a kis mellre, ugye?

– Nem elég feszes a hasam/combom

A múltkor láttam egy ismerősömet rövidnadrágban. Nagyon rövid nadrágban.

Látszott, hogy egy kicsit megereszkedett a combja. Esküszöm, jobban tetszett, mint előtte. Nem tudom, miért. Talán mert természetesebb volt így, vagy egyszerűen csak egy valódi ember látszatát keltette… Ki tudja?

Mindenesetre Ákos dalának szavai mind igazak:

„Ha fáradtan ébredsz, nekem ugyanannyira tetszel/

Nem a szépség szobra vagy, hanem egy igazi ember”

Szóval, valami ilyesmi.

Nem akarom én senkinek megmondani, hogyan éljen, csak gondoltam, súgok kicsit a férfiak oldaláról, hátha egy kicsit helyrebillenti a mérleget, ha már a média azt sulykolja bele a nőkbe, hogy egy milliméterre sem szabad eltérni az általuk kiszabott szépség-sablontól.

Csetnegi László

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük