Új helyszínek a STRAND Fesztiválon

Nemsokára itt a STRAND Fesztivál!

Idén itt lesz a Thirty Seconds to Mars, Robin Schulz, Rag‘n‘Bone Man vagy éppen Fritz Kalkbrenner, a nyitónapon (augusztus 21-én) a Petőfi Zenei Díj kétórás showműsora, a Punnany Massif születésnapi nagykoncertje és Sigala showja, majd az éjszakai órákban lesz a STRAND Tábortűz, ahol Kiss Tiborral és Vastag Gáborral is összefuthatsz – többek között.

Tábortűz, kertmozi,

értékes beszélgetések és kalandpark…

A filmek szerelmese vagy?  A STRAND Kertmozi esténként két-két magyar filmet mutat be, így a Balaton partján élvezhetjük többek között a Balaton Method, a Tiszta szívvel, a Valami Amerika 3 vagy éppen a Sohavégetnemérős című filmeket.

Szívesen részt veszel érdekes előadásokon, beszélgetéseken? Nos, itt nem fogsz csalódni:

idén is minden nap izgalmas, érdekes előadásokon, beszélgetéseken vehetnek részt a STRAND vendégei:

Vecsei H. Miklós és Dobos Evelin beszélnek a fiatalok helyzetéről, 

Csernus Imre feszegeti a férfi-női viszonyt, 

Zacher Gábor újabb toxikus kalandokról számol be, de

egy-két főbb magyar influencer is mesél a munkájáról, s

a Festy in Style bloggere, Rochonzi Anita és Köllő Babett, luxusfeleség is elmond majd egy-két érdekes történetet a közösségi média világáról.

Érdekesség, hogy a Hello Hungary Village-be az ország legismertebb YouTuberei költöznek be öt napra, s innen mutatják majd be a fesztivált és a Balatont, miközben együtt fesztiváloznak és játszanak rajongóikkal.

És az extra meglepetés: újítás a STRAND KALANDPARK, ahol akadálypályákon próbálhatod ki ügyességedet! Ha elég bátor vagy hozzá, persze!

És, hogy mi lesz még? Petőfi Rádió Part, a STRAND ART keretében hatalmas balatoni festmény készítése, és természetesen egy fergeteges Total Dance party is várja a STRANDolókat…

Nos, kedvet kaptál?

Gyere, augusztus 21-től téged is vár a STRAND!

 

Nyitófotó: Jelli Márk, Major Kata, Csudai Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük