Válaszlevél: Talán mégis vannak normális lányok

A Normális lányok, merre jártok címmű cikk kapcsán sok női reakciót láttam, én most a férfi oldalról szeretném elmondani a véleményem.

Érdekes volt olvasni és eléggé tipikus jelenség, hogy az úgynevezett ,,normális” gondolkodású, visszafogottabb pasik nehezen találják meg a hangot a nőkkel.

Nos, ki kell ábrándítsam azokat, akik azt hiszik, a nők változtak az elmúlt évszázadok során.

A nők pontosan ugyanolyanok,

ugyanarra vágynak, mint 1552-ben: egy erős, magabiztos, érdekes férfira,

aki kellően gyengéd, és gondoskodni tud róluk, és a jövendőbeli családjukról.

Ha a férfiak nem találják meg a hangot a nőkkel, az nem a nők hibája. 

A legtöbb pasinak eszébe sem jut, hogy neki is változtatnia kellene.

Sok pasi nem vágja le a körmét, gyűrött pólóban, hónaljszaggal megy randira egy kimondottan igényes lánnyal (ezt konkrétan maga a lány mesélte el nekem). Aztán meg csodálkozik, hogy nincs senkije.

Nem kell görcsölni! Gondoljatok bele: a nők nem találják vonzónak azokat a férfiakat, akik gátlásosak, visszahúzódóak, látszik rajtuk, hogy ,,töketlenek.”

Ha egy kifejezetten nem jóképű pasi odamegy egy vonzó lányhoz, már azzal jó pontot szerez, hogy legalább le merte szólítani.

A nők szeretik azokat a férfiakat, akiken látszik, hogy

nem küzdenek a démonjaikkal.

Mióta komoly kapcsolatban élek, szó szerint buknak rám a nők; és bármit is mond egy barátom, ez nem azért van, mert a foglalt pasik félreértik a jeleket, és belelátnak dolgokat a nők mosolyaiba, kedvességébe.

A saját fülemmel hallottam négy lányról, aki bármikor lefeküdne velem. Pedig nem lettem szebb, mint egy éve voltam. Viszont a kommunikációm a lányokkal olyan felszabadult lett, annyira ,,szarok bele”, hogy ez szórakoztatja őket.

Látják rajtam, hogy nem görcsölök, elengedem magam,

és láss csodát, egyből vonzóbbnak találnak.

Az önbizalom az a dolog, amin dolgozni kell: persze nem csak úgy, hogy mondogatod magadnak. Nyelvvizsgát tenni, fogyni, izmosabbnak lenni – olyan dolgokat kell csinálni, amik miatt te magad is büszke lehetsz magadra.

Ahogy belülről elkezded érezni az önbizalmat,

egyre inkább el tudod hitetni másokkal, hogy tényleg bővében vagy –

és egyszer csak valóban magabiztos leszel.

…és mi történik? Arra ébredsz, hogy szeptember végén itt az esküvőd, pedig gyerekkorodban csúfoltak a nagy füleid meg a nagy fogaid miatt!

Szóval gondolkodjatok el rajta: lehet, hogy mégis vannak még normális nők, csak nem tudjátok felkelteni az érdeklődésüket, mert csak siránkoztok, ahelyett, hogy a sikertelenség okait keresnétek?

Csetnegi László

(kezdőkép: Unsplash)

6 thoughts on “Válaszlevél: Talán mégis vannak normális lányok

 1. Supernek talalom a temarol beszelni, vegre kimondjuk ami mindenkinek a lelket es az eletet zavarja.
  Ez egy altalanos jelenseg sajnos, külföldön is, en evtizedek ota elek itt es emberekkel dolgozom, naponta hallok erröl a temarol panaszkodni.
  Lehet, hogy a magyar ember szokimondobb es sarmosabb mindt mas nemzet, ezt nem szabad elveszitenie mert szimpatikus.
  Ha egy ferfi udvarias, illedelmes viselkedni tud es apolt, akkor magabiztos is sikeres is.
  Semmi esetre nincs mutulynak nezve, tevedes ferfiak, hanem meg csak akkor vagytok reszünkre vonzoak.
  Tisztelet a kivetel, az izlesek es pofonok különbözöek😉,sorry.

 2. Hadd mondjak el pár dolgot. Mint nő. Egy ügyfélszolgálaton dolgozom és rengeteg emberrel találkozom. Egy alkalommal bejött egy ügyvéd. Szerintem egészen biztosan több, mint 150 kiló volt. A mai napig az egyik legvonzóbb férfinak tartom. Olyan kisugárzása volt, annyira kedves volt, udvarias, hogy azonnal elbűvölt. Hihetetlen nagydarab ember volt, mégis vonzóbb, mint a legtöbb férfi, akit ismerek. Volt szerencsém egy alkalommal a barátnőjét/élete párját is látni. A hölgy karcsú, vonzó, jól öltözött, kifejezetten szép volt. Ugyanaz a jellem köszönt vissza. Udvarias, magával ragadó, kedves hölgy. Összeillenek.
  Számos vonzó férfit láttam már. Egy szerintem kb. 150 kilós szakácsot, aki a mosolyával kilóra megvett, egy nagydarab kopaszodó férfit a buszról, aki volt elég bátor rám mosolyogni, kedvesen beszélgetni. Egy férfit, aki nem volt vonzó, de olyan vezéregyéniség volt, hogy számos nő akarta őt.
  Nem mondom, hogy a gyönyörű férfi test és a pénztárca hatástalan egy nőre. Mert nem. De egy férfi, akiben bízni lehet, aki mellett nők lehetünk, és biztonságot ad teljesen mindegy hogy néz ki. De se a bizalmat, se a biztonságot egy gyenge férfi nem fogja tudni átadni.
  Ha találnék valakit, aki mellett nő lehetnék és aki biztonságot adna, akivel boldog lehetnék, nem érdekelne mennyit keres, nem érdekelne, hogy néz ki, a pokolba is utánamennék.

 3. Én olvastam az eredetit is és ezt is. Igazat kell adnom, hogy nem csak a nőkön múlik. Könnyű a másikat hibáztatni, ha nekem nem megy. A férfinak is magába kell nézni, mert gondolhatja ő magát rendesnek, szerénynek, jó természetűnek stb., ha nem ezt mutatja. Néha a dobozból kibújva, kívülről is érdemes magunkat megnézni.

 4. Bár elvileg az előző levélre reagálna, mégis mintha totál nem is olvasta volna az előzőt, vagy nem sikerült felfognia a lényeget. Szokásos sablonokkal tűzdelt mellébeszélés..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük