20 perc helyett másfél perc alatt varázsolhatod szenzációssá az arcod

Igen, nekünk nőknek fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, s az is, hogy belső ragyogásunk kívülről is jól látható legyen.

Ezért pedig tennünk kell. Többek között, arckezelésekkel.

Bizonyára mindannyian álltatok már a tükör előtt fejeteken pánttal, arcotokon különböző színű maszkokkal: igen, tudom, ismerős a szituáció.

Nos, van egy jó hírem:

mától ennek a 20 perces tortúrának vége! 

Megérkezett az UFO a FOREO-tól: a világ első okos-maszk készüléke:

A hiper-infúziós technológiára és LED-fényterápiára épülő beauty eszköz a nemzetközi bevezetés után májustól a szép bőrre vágyó magyarok számára is elérhető. A futurisztikus UFO készüléket idén januárban, a Las Vegas-i CES konferencián mutatták be, rendkívül sikerrel.

Az okos-maszk technológiai újdonsága abban rejlik, hogy képes kiváltani a hagyományos, 20 perces, arcmaszkos kezeléseket, lerövidítve a kezelést

csupán 90 másodpercre.

Az UFO-hoz jelenleg kétfajta (nappali-Make My Day: hialuronsavval és vörös algával, és éjszakai-Call It A Night: ginzenggel és olívaolajjal), koreaimaszk-formulákat tartalmazó maszkot választhatunk, amelyeket használat közben a készülék aktivál.

A másfél perces kezelés alatt háromféle LED-fényterápia kerül aktiválásra:

– a kék fényt a pattanások ellen veszi fel a harcot,
– a zöld világosító,
– a vörös pedig anti-aging hatást vált ki.

Gondosan összehangolt hőmérséklet és pulzálási intenzitás segíti a maximális hatás elérését.


A koreai maszk-tudomány és a svéd szépség-technológia találkozásának eredménye az újítás

Az UFO készülék okos maszkjait Koreában, a szépségápolás fellegvárában gyártják. Az egyszer használatos maszkok puha mikroszálból készülnek…

Ugye titeket is elkezdett érdekelni?

Nincs nő, akinek ne csillanna fel a szeme egy ilyen újdonság hallatán!

Főleg, ha belegondolunk, hogy a mai rohanó világunkban megspórolhatunk egy csomó időt – amit mondjuk ruhaválogatással tölthetünk egy randi előtt, miközben a bőrünk már csodás.

 

Ráadásul, a beauty-tech eszköz képes az okostelefonokkal való kommunikációra is!

A kezeléseket a FOREO iOS vagy Android verziójú telefonos applikációjából is beprogramozhatjuk, saját archasználati rutinunkhoz illesztve.

Az UFO májustól a magyar vásárlók számára is elérhető (a Douglas Parfümériákban és online a www.douglasshop.hu  és www.foreo.com oldalakon).

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük