Esküvői szezon: mit NE vegyél fel, ha meghívtak?

Oké, mindenki azt csinál, amit akar. Meg azt is, ami neki jólesik.

De azért vannak dolgok, melyek lehet, hogy téged is zavarnának, ha történetesen a te esküvődön esnének meg… Ezek egyike az, ha valaki mondjuk fehéret venne fel, mikor te vagy a menyasszony.

És ez nem, nem azért esne rosszul, mert a fehérbe öltözött Terka nénit esetleg összekevernék veled. Egyszerűen azért, mert egy esküvőn az arán kívül másnak nem illik ilyet viselni: tiszteletből.

Nem létezik, hogy egy hófehér ruha az egyetlen, amit lehetőséged van

felvenni ezen a napon!

Ha igen, az sürgős gardróbfrissítésért kiált.

Tehát, mit ne viselj még egy esküvőn, ha hivatalos vagy és úgy lennél alkalomhoz illő, hogy közben nem bántanál meg senkit?

Nem csupán a fehér nem ajánlott, hanem az azzal könnyen összetéveszthető, nagyon halvány árnyalatok sem. Így kerülendő a halvány púderszínű, az ekrü, a piszkos/vagy törtfehér és a nagyon finom egyéb, akár kék vagy zöldes árnyalatok is… Lehet, hogy pont ilyen a kedvenc ruhád, de ez a nap a menyasszonynak valószínűleg többet jelent, mint neked, s te biztosan találsz más megoldást!

#elegantwhitedress #cliquishelegance

A post shared by Cliquish Elegance (@cliquishelegance) on

 

Ne vond el a figyelmet túl dögös ruhával: az itt-ott kivágott, hasítékokkal a testen túl sok csupasz bőrfelületet mutató ruhák álljanak bármilyen vadítóan, nem esküvőre valók. Kifinomultan is lehetsz nagyon csinos: inkább ez legyen a cél.

Copper color and beautiful weave detail ???

A post shared by ❤️ELENA DEN (@elenaden_) on

 

Van a vendégek számára ajánlott viselet? Tudod, hogy hol rendezik az esküvőt? Próbálj odaillő ruhadarabot választani: az a fodros vállpántos ruha, ami egy erdei esküvőre tökéletes, egy kastélyban rendezett alkalomra túl könnyed lehet.

 

Farmer: nem! Akkor sem, ha fekete. Akkor sem, ha szoknya, ha nadrág, ha jól áll, ha bármi. Egyetlen kivétel van: ha az ifjú pár által kért öltözet valami oknál fogva kimondottan, egyértelműen hétköznapi viselet vagy pont farmer. Hasonló vonatkozik férfiak számára a rövidnadrágokra is: igen, ma már számos, kimondottan zakóhoz gyártott rövidnadrágot is kapni – de egy esküvőre ha lehet, inkább ne ezt válaszd!

 

Ha templomi szertartás is lesz, gondoskodj vállad elfedéséről – ez további magyarázatot nem is kíván.

 

Ha meleg idő, hőség várható, akkor könnyed ruhát válassz! Még ha sokkal elegánsabbnak is tűnik otthon, a vállfán a vastagabb anyagú kosztüm, mindig a várható időjáráshoz leginkább illő összeállítás mellett szerencsés döntened. Pár lehetőség:

 

Végül pedig, a legfontosabb: érezd jól magad és jó mulatást az ifjú párral!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük