Nyáron is kell a tündöklő arcbőr – itt a segítség!

A nyár kellős közepén járunk.

Strandszezon, bikini-test időszak.

De miközben az alakunk tökéletességével vagyunk elfoglalva, nem szabad arról sem megfeledkeznünk, hogy az arcunk szépségét, egészséges kisugárzását is megőrizzük – nem is csak ebben az időszakban, hanem minden évszakban!

Az egészséges arcbőr magabiztosabbá,

szebbé és boldogabbá tesz.

Valljuk be, olykor hosszú órákat töltünk egy-egy arcpakolás elkészítésével… Kezdve onnan, hogy a boltokban keressük a bőrünknek megfelelő csodaszert, vagy az interneten különféle házi praktikákat vadászunk.

Aztán pedig kétségbeesetten keressük azt a szabad pár órányi énidőt, amikor végre uborkapakolásban fekhetünk a puha kanapén.

Sokszor vágyunk valami gyorsabb és hatékonyabb megoldásra… Jelentem, én megtaláltam a gyors és hatékony megoldást!

Megérkezett ugyanis a FOREO UFO okos maszk kistestvére, a FOREO UFO mini, én pedig kipróbáltam. S hogy milyen jól tettem!

És, hogy mi ez pontosan?

www.notino.hu

www.notino.hu

Ez az eszköz hiper-infúziós és LED-fényterápiára épül…

Na, jó rendben.

Bár nőből vagyok, ezek a szakkifejezések mégis kicsit idegenek nekem – viszont megkaptam a lényeget, azt, amit akarok:  tündöklően szép arcom lesz tőle, másfél perc alatt.

Az egyik legjobb benne, hogy pici: a tenyeremben elfér (ami azért is jó, mert ha a nyaralásom alatt arcmasszázsra vágynék, magammal tudom vinni). Simán elfér a bőröndben, és bármikor felfrissíthetem vele az arcbőrömet – akár a tengerparton is, vagy a szállodám kertjében…

Használata tényleg gyors és egyszerű: csak lepattintom a műanyag gyűrűt, kiveszem a tasakból a maszkot, ráteszem a készülékre, aktiváló gomb be, és már élvezhetem is a termo-terápiát. Valahogy így:

Az eddigi tapasztalataim alapján igenis jólesik egy fáradt nap után ez a másfél perc nyugalom…

De isteni egy nehéz, álmatlanra sikerült éjszaka után is, amikor elképesztő nyúzottnak érzem az arcom. Ilyenkor kapcsolok egy 90 másodperces kezelést, és sokkal feszesebbnek érzem a reggelt – mármint azelőtt, hogy rájönnék, hogy hétfő van, és indulnom kell dolgozni.

(Ez a másfél perc alatt szebbé tevő kis csoda, gyűrött reggeleim varázslója ráadásul most engedménnyel elérhető… Csak szólok.) 

Támcsu Anikó

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük