Van már okostelefon, okosóra, most itt az okos arctisztító

Okos arctisztító? Létezik?

Bizony!

A világ legnagyobb beauty-tech cége, a FOREO megalkotta az első okos arctisztítót, a LUNA fofo-t, ezzel tovább bővítve személyre szabható bőrápoló eszközeinek sorát.

Amikor szépségápolási rutinról vagy bőrápolásról van szó, azokhoz a termékekhez nyúlunk, amikről feltételezzük, ideálisak lesznek a bőrünknek. A most érkező LUNA fofo azonban egy új lapot nyit; ugyanis ez az első mobilapplikációval használható arctisztító készülék!

Micsoda? De hát hogyan?

Szóval, #WhatTheFofo?

A LUNA fofo egy ultra-higiénikus arctisztító eszköz speciális bőrérzékelőkkel, mely egy mobilalkalmazás segítségével készít hatékony elemzést arcbőrünk állapotáról. Az algoritmus személyre szabott tisztítási programokat kínál, megmutatva az egyes bőrtípusokhoz leginkább megfelelő kezelési módot.

Feltárja előttünk, számunkra milyen az ideális arctisztítási rutin és bemutatja, bőrünk milyen személyre szabott kezelést igényel. És ez a tudás néhány kattintással elérhető a FOREO első, mobilappon keresztül működő arctisztítójának köszönhetően!

Hogy hogyan működik? 

Az eszköz hátoldalán elhelyezett 24 karátos arannyal bevont érzékelők elemzik a bőr nedvességtartalmát, a bőr állapotát és valódi életkorát. Ezután a LUNA fofo, az egyszerűen használható FOREO mobil applikáció segítségével létrehoz egy személyre szabott bőrprofilt és kialakít egy egyedi arctisztítási programot.

A készülék automatikusan beállítja önmagát, így meghatározza az ideális pulzálás típusát, intenzitását, és hosszát is. Ez tehát azt jelenti, hogy teljesen egyedi, személyre szabott arctisztítási programot kapunk! S az okos funkciók mellett a készülék önmagában is hatékony arctisztító.

A FOREO LUNA fofo arctisztító 7 káprázatos színben elérhető, melyek közül mindenki megtalálja a fürdőszobájához és stílusához leginkább passzolót.

A készülék október 15-től kapható a dm Magyarország üzletekben.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük