Újpest újra éledt: nyitva a megújult Központ Bisztró!

A berobbanó nyárral együtt nyitott Újpest kedvelt étterme, a Központ Bisztró. Az újpesti belváros szívében található étterem a kényszerszünetet a lehető legjobb módon aknázta ki: megszépült vendégtér, megújult étlap és lelkes, friss csapat várja a vendégeket.

Az étterem több mint hat éve, 2013 decemberében nyitott Újpest szívében, a főtéren. A helyiek hamar megszerették az új közösségi teret, felismerték, hogy az étterem a nap bármely szakában ki tudja elégíteni az igényeiket. A Központ Bisztróba bármikor betérhetnek, legyen szó kávéról, tartalmas, napindító reggeliről, üzleti ebédről vagy egy családi, baráti vacsoráról. A gondosan összeválogatott étlapnak köszönhetően mindenki találhat számára megfelelő fogásokat.

A Központ Bisztrót mostantól új séf jegyzi, Tóth Miklós, aki – többek között – korábban a Pastrami, a Nem adom fel étterem és a Gerbeaud konyháját vezette. Az új konyhafőnök a Központ Bisztró megszokott, megszeretett bisztró hangvételét megtartva, saját stílusjegyeit megmutatva állította össze az étterem friss, a szezon kedvenceit felvonultató étlapját. A könnyed, nyári tételek között most is mindenki megtalálhatja a számára ideális fogást.

A Központ Bisztróban az étlap mellett az itallap szintén megújult, és a nyári teraszidényhez illő, rendkívül gazdag ginválasztékkal várja a vendégeket. A javarészt magyar főzdék párlataira épülő széles kínálatnak köszönhetően az utóbbi évek slágerét, a gin tonicot számos formában és összeállításban kóstolhatják meg a bisztró vendégei.

Érdemes ellátogatni ide, mert nem csak a belvárosban vannak jó helyek!

Koccintsunk egyet az újranyitásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük