GIFneked – A szőke nő esete a fortélyos filmsztárral

Új rovatunkban Finy Petra és Haász János egymástól kapott gif-ekre ír mininovellákat:

Küldenek egymásnak egy-egy gif-et, mely általában rendesen feladja a leckét… Végül mégis mindig sikerül hozzá illő novellát írniuk válaszként. Megnézitek?

Ma János küldött egy gif-et, s Petra írt hozzá egy szöveget. Holnap Jani mininovellája jön!

Mi folyik itt?

Kubrik K. Károly, a kivénhedt, kopasz filmsztár, aki majdnem szerepelt Elizabeth Taylor színésznővel egy filmben, és csak kicsin múlt, hogy egy alkalommal nem ő lett Grace Kelly partnere a vásznon, sőt egyszer állítólag látta Marylin Monroe-t tüsszenteni, amikor is a hölgy keblei egy hetes erősségű földrengés erejével remegtek meg, nagy nőcsábász hírében állt.

Mittinger Marcsit is a szokásos módszerrel tervezte elcsábítani: egy kis pusmus, némi bókmók, valami lágy zene, és förtelmesen sok viszki. A szőke hölgy naivan kunkorodó tincseit és harsányan egyszerű, bugyikék sminkjét látva, úgy gondolta, könnyű dolga lesz.

Csak azzal nem számolt, hogy Mittinger Marcsi sem ma jött le a falvédőről. És szőke haját tudatosan süti be butácska hullámokba, szemhéját pedig szánt szándékkal festi bájosan útszélire, elterelve különlegesen magas IQ-járól a figyelmet.

Ezért hát Mittinger Marcsi pontosan tudta, hogy Károly mire készül. És azt is, hogy amit ebbe az öblös pohárba tölt neki, az bizony nem viszki. Hanem metaxa. Ráadásul abból is csak egy rosszabb fajta, ami legfeljebb háromcsillagos.

De még lehet, hogy annyi se.

Finy Petra

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük