Április havi horoszkóp a 12 jegynek

Március 21-én beköszöntött a csillagászati tavasz, s végre most így áprilisban az időjárás is kegyes hozzánk: melegszik a hőmérséklet.

Csicseregnek a madarak, nyílnak és illatoznak a virágok, s valahogy nekünk embereknek is jobb a kedvünk, hisz végre a medvékhez hasonlóan, mi is kibújhatunk a barlangunkból.

De vajon még mit tartogat számunkra, a melegen kívül ez a hónap?

 

Kos (március 21 – április 19)

Áprilisban a te jelszavad a nyugalom lesz. Itt az ideje, hogy pihenj és élvezd az eddigi munkád gyümölcsét! Ebben a hónapban igazi szabadságérzet lehet úrrá rajtad: egyszer csak azt veszed észre, hogy végre te irányítod az eseményeket, már nem sodródsz az árral. Végre minden úgy történik, ahogyan azt te akarod!

 

Bika (április 20 – május 20)

Az április neked a megértés ajándékát hozza el, s új élményeket ígér. Végre rájössz, mit kell tenned annak érdekében, hogy javíts az életeden, a körülményeiden. Jelenleg egy átmeneti szakaszban vagy, számos változással szembesülsz: most kicsit ijesztő is, hogy minden egyszerre zajlik. Meg kell tanulnod, hogy a változások elől nem kell elmenekülni…

 

Ikrek (május 21 – június 20)

Az április a spirituális gyógyítás hónapja az Ikrek számára. Eszerint tehát nincs is más dolgod, mint több időt tölteni saját magad társaságában és szembenézni önmagaddal: így tudod legjobban elengedni a negatív energiákat. Áprilisban felmerülhet benned némi gyanú, talán a partnereddel kapcsolatban, de most ezzel se törődj: tedd félre ezt a problémát ebben a hónapban. Most magaddal törődj, és azzal, amit te akarsz .

 

Rák (június 21 – július 22)

Az biztos, hogy az április egyáltalán nem lesz unalmas időszak a Rák számára. Most visszaszerezheted a függetlenségedet, amit nemrég elvesztettél! Visszakaphatod a hatalmat a saját életed felett. Így, bár lesznek dolgok, amikben segítségre lenne szükséged, nem élsz vele: élvezed a szabadságod, s a gondokat te magad, egyedül is meg tudod majd oldani.

 

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Régóta zavarnak téged bizonyos körülmények, melyek között élsz. De ebben a hónapban minden más lesz: az április áttörést ígér. Ahelyett, hogy csak várnád a sült galambot, és azt, hogy a téged zavaró dolgok maguktól megszűnjenek, inkább lépj, és szüntesd meg őket! Próbáld boldoggá tenni magad: most sikerülhet!

 

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Ha kicsit el tudod engedni a szokásos maximalizmusodat, április hónapban semmi stressz és rossz pillanat nem érhet téged. Az események kicsit felgyorsulnak körülötted, és ez a tempó kicsit ugyan bizonytalanná tesz, de ne aggódj! Ez a sebesség épp megfelelő ahhoz, hogy odaérj, ahová érni akarsz.

 

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Az április egy nosztalgiautazás lesz számodra… A múltból rég elfeledett barátok, ismerősök bukkannak fel, akik szeretnék rendezni a köztetek régóta fennálló konfliktusokat. Áprilisban számodra a múlt hibáinak megbocsátása a cél: engedd el a régi sérelmeket, hidd el, nem fog ártani!

 

Skorpió (október 23 – november 21)

Az április a Skorpiók számára a kreativitás jegyében zajlik majd.  Rengeteg új ötleted lesz, s meg is valósíthatod őket! Ez a hónap viszont konfliktusokat is hozhat a szeretteiddel. Általában figyelmen kívül hagyhatod a hasonló helyzetet, de ezúttal a dolgok nem lesznek egyszerűek: a probléma most hosszabb ideig húzódhat, mint amire számítottál. Használd a pozitív energiáidat a dolgok javításához!

 

Nyilas (november 22 – december 21)

Az április a Nyilasoknak felettébb örömteli időszak lesz. Energiád és önbizalmad is szárnyal, így nem csoda, ha szuper eredményeket érsz el ebben a hónapban. Összességében elmondható, hogy áprilisban nagyszerűen fogod magad érezni: rettenetesen jól is nézel ki, és boldog is leszel. A jókedved ragadós lesz, s másokat is jókedvre sarkall majd!

 

Bak (december 22 – január 19)

Áprilisban a személyes szükségleteidre kell összpontosítanod: fontos a fizikai és mentális egészséged. Most az örömforrásokat ajánlatos keresned, távolítsd hát el a környezetedből a káoszt és saját érdekedben inkább pihenj! Fontos, hogy szellemileg toppon légy.

 

Vízöntő (január 20 – február 18)

Régóta benned él a vágy, hogy bizonyos dolgokban változtass az életeden. Ebben a hónapban lehetőséged lesz ezeknek a változásoknak a végrehajtására! A most bekövetkező változások ugyanakkor akár túlságosan erőteljesnek is tűnhetnek, mégis jobban jársz, ha nyugodtan elviseled őket… Hisz a te érdekedben történnek.

 

Halak (február 19 – március 20)

Áprilisban felerősödhet benned a hosszú, romantikus kapcsolat utáni vágyakozás. Nem annyira fizikai, mint inkább érzelmi kapcsolatot szeretnél: gyengédségre vágysz. Most nem figyelsz oda a külsőségekre igazán, hiszen a lélek az, ami leginkább érdekel. Türelmesnek kell lenned, a jó dolgok nem gyorsan történnek!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.