Carrie-horoszkóp 2020 áprilisra

Elérkezett végre egy igazi tavaszi hónap, habár a kialakult helyzet miatt a mindennapi időtöltésünkben némileg korlátozva vagyunk, ennek ellenére mutatjuk nektek, mit ígérnek április hónapra a csillagok.

Tudjátok mit szoktunk mindig mondani ezekre az útmutatásokra?! Olvassátok el őket, derüljetek rajtuk, esetleg rágjátok át, de sose vegyétek véresen komolyan!

Kos (március 21. – április 20.)

Áprilisban a Kos jegy szülöttei igazán lelkesek lesznek!

Habár úgy érzed a hónap csupa csalódás számodra, mégis a szerencse melléd szegődik.

Munkádban reménnyel teli vagy, minden feladatnak óriási lendülettel látsz neki, igyekezz következetesen dolgozni, hogy kitartásod később se hagyjon alább. Munkatársaidban most igazi szövetségesekre találsz, boldoggá tesz a gondolat, hogy csapatként jobban haladtok a cél felé.

Párkapcsolatod némileg gyenge lábakon áll, a hónapban lehetőséged lesz rá, hogy megerősítsd! Habár nem sok helyre tudtok jelen helyzetben elmenni, az otthoni programok is kedvezőek lesznek, hogy újra lángra lobbanjon a régi tűz.

Április hónap nyugodt lesz számodra is, időd lesz saját magadra, és arra is, hogy felvedd régi barátaiddal a kapcsolatot.

Figyelj az egészségedre is, a hónapban többször kirúgsz a hámból egy-egy szelet sütivel!

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikák türelmetlenül várják, hogy véget érjen számukra ez a kedvezőtlen időszak.

A mindennapjaid tele lesznek keserédes pillanatokkal. Azonban a barátaid segítenek átvészelni a nehezebb napokat, azonban fontos, hogy saját magadba vetett hited se veszítsd el!

Hiába töltesz sok időt otthon, mégsem fogsz unatkozni, ha nyitott vagy a családi programokra, tele lesz a napod mókával és kacagással.

A tavasz beköszöntével a kreativitásod is szárnyakra kap, most kell kihasználod ezt az időszakot, minden olyan dolog elvégzésére, amelyet eddig halogattál otthonodban.

A munkádban most némileg belassult vagy, információgyűjtésre, saját magad elemzésére szánod ezeket a napokat.

Még ha úgy is gondolod, hogy sosem fog véget érni ez az időszak, maradj kitartó, hamar kinyílnak a te kertedben lévő virágok is!

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek jegy szülöttei egy igen nehéz hónap elé néznek!

Csak tőled függ mennyire lesz sikeres ez a hónapod. Céltudatos vagy, és mindig figyelsz is a részletekre, de most valahogy kezdesz fáradni, lehet, hogy rajtad van a tavaszi nagy fáradtság?!

Próbálj kitartani még egy kicsit, aztán learatva a babérokat hátra dőlhetsz és kipihenheted a nagy fáradalmakat.

Munkádban is légy éber, és most ne engedd ki a gyeplőt a kezedből, kollégáid gyakran érezhetik, hogy kontrollmániás vagy, de most nagy tétje van minden döntésednek. A nehéz időszak után, a várva várt szakmai siker sem marad el!

Személyes kapcsolataidban is változások állnak be, olyan döntést hozol, amelyet most nehéz mindenkinek elfogadni, de később sokkal egyszerűbb lesz így.

Bízz a megérzéseidben, a hónapban sem fognak cserbenhagyni!

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák jegy szülöttei a hónapban is céljaik elérésén dolgoznak.

Ne add fel, ha elsőre úgy tűnik, hogy valami rosszul sül el, kitartó munkád meghozza gyümölcsét és az első nehéz akadály legyőzése elég erőt ad a folytatáshoz.

Most igazán sok múlik azon, képes vagy-e optimista maradni.

A hónapban azokkal az emberekkel előfordulhatnak nézeteltérések, akiktől megszoktad, hogy mindig mindenben egyetértenek veled. Próbáld nyugodtan kezelni az ellentmondásukat, és megérteni a nézőpontjaikat, kerüld el a nagyobb konfliktusokat, hisz jelentősen bonyolítanák az életedet.

Érdemes odafigyelned rokonaidra, családtagjaidra még akkor is, ha erősnek mutatják magukat, hisz nagy szükségük van most rád! Próbálj meg most a kedvükre tenni, neked is jól fog esni, ha mindenki jól érzi magát körülötted.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok az áprilist óriási lendülettel kezdik el.

Most rengeteg energiát érzel magadban, amely a közelmúltban mind hiányzott belőled. Persze ez nem azt jelenti, hogy most minden dolgot egyszerre kell elvégezned!

Fordíts több figyelmet az egészségedre!

Munkádban figyelj nagyon a határidőkre, könnyen megcsúszhatsz velük, aminek feletteseid nagyon nem fognak örülni.
Nem tudsz tétlenül ülni még jelen esetben sem, szenvedélyes vagy és amit a fejedbe veszel keresztülviszed tűzön-vízen.

Egy múltban történt nézeteltérést sikerül elsimítanod, aminek rendkívül örülsz. Kapcsolatodban helyre áll a régi rend.

A hónapban könnyen az illúziókba kapaszkodhatsz, lehet, hogy a tavasz teszi, de légy elővigyázatos!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szűz jegyűek számára új lehetőségeket kínál ez a hónap.

Habár a megváltozott helyzet jobban próbára teszi a türelmedet, mégis az április minden bizonnyal jól fog alakulni.

Sok esetben improvizálnod kell, mind a munkádban, mind a magánéletedben, de ez egyáltalán nem fog problémát okozni. Gyorsan alkalmazkodsz a kialakult helyzethez és könnyedén felveszed a ritmust.

Kommunikációdnak köszönhetően most családod is jobban megért téged. Lehetőséged lesz több időt is eltölteni szeretteiddel.

Örülsz a tavasznak és hangulatod is megvan ahhoz, hogy fegyelmezetten megvárd, amíg távoznak a viharfelhők.

Személyes kapcsolataidat érdemes átértékelni, sok olyan ember van melletted, akik barátnak vallják magukat, mégis inkább irigyeid lettek.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérlegek számára az április hónap a siker hónapja lesz!

A lehető leghatékonyabban használod fel mindennap az idődet. Munkádban sikereket fogsz elérni, ha továbbra is ezzel a lendülettel dolgozol. Korábban szerzett tapasztalatokat rendkívül jól hasznosítod. Igazán büszke lehetsz magadra!

Családoddal és rokonaiddal most lehetőséged lesz szorosabbra fűzni a kapcsolatodat.

Nagyon sok embernek teszel nap, mint nap szívességet, hamarosan megtudhatod, milyen hálásak is ezért neked.

A hangulatod a hónapban olykor ingatag lesz, hasznos most az önkontroll gyakorlása. Maradj türelmes a kialakult helyzettel szemben, próbáld benne megtalálni a legjobbat!

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiók számára az április hónap igazán tanulságos lesz.

Meg kell tanulnod, hogyan kerülj békébe önmagaddal és hogyan engedj el olyan dolgokat, amelyek nyomasztóak a számodra. A harmónia fenntartása jelen helyzetben nem olyan egyszerű, mint ahogy azt gondolnád, próbálj ügyeidben kompromisszumra törekedni.

Munkádban bátran kérj segítséget azokhoz a feladatokhoz, amelyeket nehezen oldasz meg.  Most figyelj oda minden apróságra, mert néha ezek az apró részletek adják a megoldást, egy nehéz döntésben.

Habár ez a hónap is főleg az otthon maradásról fog szólni, sikerül megőrizned az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között.  

Szeretteiddel most gyakrabban támadnak nézeteltéréseid, próbáld őket megbeszélni és továbblépni.

A tavasz beköszöntével új erőre kapsz!

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilas számára jelentős változást hoz a tavasz.

Készülj fel, hogy életedben jelentős változások állnak be, a felkínálkozó lehetőségekkel nem mindenki szeretne élni, sokan megpróbálják megtartani az eredeti állapotot és nem kérnek a változásból, de az erősebb Nyilas jegyűek könnyen és örömmel változtatnak mindennapjaikon.

Mindennapi harcaid most csillapodni látszódnak, téged is elért a lehetőség, hogy megpihenj.

Ezekben az időkben felbecsülhetetlen tapasztalatokra tehetsz szert, hogy tanulj valami újat önmagadról.
Sikerül megtalálnod belső békédet!

Minél tovább vagy otthon, esetleg egyedül, annál nyugodtabb és magabiztosabb vagy.

Pozitív vagy a jövőképedet illetően és terveket készítesz, mit hogyan szeretnél csinálni, ha elvonulnak a viharfelhők.

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak jegy szülötteinek ragyogó ötletei támadnak ebben a tavaszi hónapban is.

Szokatlan módon fogod megoldani a felmerülő gondjaidat, semmi nem gátol meg abban, hogy elérd a kitűzött célodat.

Munkádban – még ha otthonról is végzed – brillírozol, ügyesen látod el az összes feladatodat. Rengeteg lehetőséged lesz, hogy pénzügyeiden változtass, most hallgass a megérzéseidre és csak olyan ügyekbe bonyolódj bele, amelyekben biztosnak érzed magad!

Nagyon sok ismerősödet most közelebbről is megismered, lesznek olyanok is, akikkel hosszabb távon még sokra viszed.

Szerelmi életed teljesen felpezsdül, valami igazán izgalmas és különleges dolog vár rád. Légy nyitott minden kínálkozó lehetőségre!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntők túl sok feladatot vállalnak magukra április hónapban.

Nincs olyan feladat, amellyel ne tudnál megbirkózni, ezért mostanában egyre több mindent veszel a nyakadban. Pedig úgy érezheted, tartalékaid kezdenek kimerülni, rád férne már egy kis pihenés.

Munkádban olyan kockázatokat vállalsz, amelyek elég kétesélyesek, a mostani időkben jobb lenne biztosra menned, minden fontosabb üzleti ügyedben. Próbálj megalapozott döntéseket hozni, és most inkább maradj a racionalitás talaján!

Ne bízz azokban az ismerőseidben, akik túl sokat hízelegnek neked és nagyon sokat dicsérnek, lehet a hátad mögött mást mondanak.

Az otthon töltött idő alatt lesz alkalmad valami újat is tanulni, talán egy új nyelvet kezdesz tanulni vagy valamilyen másik szakmát? Akárhogy is, remek döntés és még sok hasznod lesz a későbbiekben belőle.

Párkapcsolatodban nem sok új izgalmat találsz a hónapban, várd csak meg, míg jobban kitavaszodik, a szerelem is fellángol.

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak ezt a hónapot tapasztalat szerzésre használják!

Rengeteg mindent fogsz megtanulni ebben az időszakban. Számos komoly feladat vár megoldásra. Mindennapjaidban többször próbára tesz az élet, mégis minden akadályt sikerrel veszel.

Az otthon töltött idő alatt rengeteg energiát fordítasz a háztartásod ráncba szedésére. Boldog vagy, amiért családtagjaiddal minőségi időt tölthetsz, régi ismerőseiddel is felveszed a kapcsolatot.

Munkádat az új helyzethez mérten is rendben elvégzed, feletteseid büszkék az eredményeidre. Ez most nem az az időszak, hogy kétes végkimenetelű ügyletekbe fogj, őrizd meg a nyugalmadat, eljön még az az időszak, amikor bátran belevághatsz bármilyen új dologba.

Szerelmi életedben változás állhat be, talán a több együtt töltött idő előhoz valami új érzést bennetek.

Ebben az időszakban a legfontosabb, hogy megőrizd a humorérzékedet!

Somogyi Eszter

(kezdőkép: unsplash)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük