Carrie-horoszkóp 2020 augusztusra

El is érkeztünk a nyár utolsó hónapjához, lássuk mit ígérnek a csillagok augusztusra.

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos jegy szülöttei számára az augusztus hónap tele lesz fontos eseményekkel.

Ebben az időszakban olyan információk birtokába jutsz, amely döntőek lehetnek a jövődre nézve.

Ne félj semmitől és főleg ne ijedj meg a nehézségek előtt, szépen sorra veszel minden akadályt. Próbálj mindig előre nézni, függetlenül attól, hogy alakulnak a körülmények.

Egyesek irigyelni fogják a sikereidet, de ez még nagyobb erőt ad számodra a folytatáshoz. Azért jó, ha óvatos vagy ezekkel az emberekkel, ravasz természetükkel árthatnak is neked.

A hónap közepén rengeteg munka szakad a nyakadba, összpontosítanod kell, és megtervezned mire kell elsősorban nagyobb figyelmet fordítanod. Bíznod kell a korábban megszerzett tapasztalataidban, ugyanis sokszor visszaköszön egy rég-régi helyzet ismét.

Néha úgy érzed nincs elég időd és energiád a családodra, próbáld velük megbeszélni, mi történik veled. Ha megértik, min dolgozol jelenleg, támogatóak lesznek veled szemben. A távolabbi rokonok is épp most jelentkeznek be hozzád, az alapból feszült kapcsolatotok most még feszültebbé válhat.

Szerelmi életedben is változások állnak be, nem mindig fogsz a józan eszedre hallgatni, de lehet, ez esetben pont ez fog valami igazán újat hozni. Izgalommal teli hónap elé nézel ezen a fronton is.

Bika (április 21. – május 21.)

Augusztusban a Bikák minden tervüket megvalósítják.

Nagyon pozitív hetek előtt állsz. Fontos dolgokat sikerül megoldanod, habár néha támadnak nehézségeid, mégis ígéretes minden, amibe most belekezdesz.

Egy munkád során olyan emberek tiszteletét is kivívod, akik nem igazán hittek abban, hogy le tudsz tenni valamit az asztalra.

Gyakran azzal a problémával találod szembe magad, hogy nem mered megvédeni a saját érdekeidet és nem mersz kiállni kellően magadért. Nos ez a hónapban változni fog, most tudod mit akarsz és azt is hogyan érj célba! Nem hagyod magad befolyásolni és ez megnyugvással tölt el.

A családodban néhány konfliktus helyzet is felmerülhet, főleg azokkal a személyekkel gyűlik meg a bajod, akik mindig a józan eszükre hallgatnak és nem értik, hogy lehet érzelmi alapon is döntést hozni.

Habár közeleg a nyár vége, egy ütős kis nyaralást csak sikerül összehoznod, amitől teljesen új erőre kapsz. Élvezz ki minden percét a nyári napsütésnek!

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek számára az augusztus tanulással fog telni.

Igazán pozitív hónap elé nézel, megfelelő az idő, hogy valami összetett nagyszabású dolgot hozz létre. Olyan emberektől fogsz segítséget kapni, akiktől nem is számítasz rá. Ezekkel a régi ismerősökkel sokkal könnyebben tudsz együtt dolgozni, mint új kollégáiddal.

A hónapban rengeteg új dolgot kell megtanulnod, későbbiekben mindennek nagy hasznát fogod venni. Ebben az időszakban kapott információik segítenek néhány komoly döntés meghozatalában. Most sikerül megértened mire kell figyelned nagyon a jövőben!

A nyár még tele van meglepetésekkel, hasznos időtöltéssel. Valami új kihívás elé nézel, talán megtalálod álmaid hobbiját vagy csupán egy tanfolyamra iratkozol be, nagy hatással lesz ez a hónap az életedre!

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák jegy szülöttei számára az augusztus azzal fog eltelni, hogy megalapozott döntéseket hozzanak!

Próbálj meg kicsit kevesebbet aggódni. Ebben az időben nagyon fontos, hogy nyugodt maradj és megalapozott döntéseket hozz. Fontolj meg mindent alaposan, mert ha elhamarkodod a válaszadást, úgy az kihat az egész jövődre.

Néhány régi ötleted és terved most új kilátásba kerül, a kemény munka meghozza gyümölcsét, ugyanis a várva várt siker nem marad el egy projekted kapcsán sem. Ettől teljesen új erőre kapsz.

Időnként úgy érzed, családod nem támogat kellően, ápold jobban a kapcsolatot velük és próbáld megbeszélni miért is érzed ezt valójában.

Keresd a pozitív emberek társaságát, jó lesz kicsit feltöltődni általuk!

A sok munka mellett azért gondolj az egészségedre is, és hagyj némi időt a kikapcsolódásra is! A nyár hamarosan véget ér, még most használd ki a jó időt!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlán jegy szülöttei búcsúznak a nyártól.

Te már nem csak a munkádban, de otthon is az őszre készülsz, folyamatosan gyártod magadnak a feladatokat és külön élvezed, hogy ennyire pörgősek a mindennapjaid.

Azért, hogy feladataidat maximálisan teljesítsd képes vagy kicsit manipulálni magad körül az embereket is, ami nem baj, addig míg megmaradsz a tisztesség határán belül.

A hónapban egy különleges személy lép az életedbe, akitől érdekes ajánlatot kapsz. Eleinte zavart kelt benned az illető, majd belátod, a legjobb dolog, ha hallgatsz rá.

Családodban akadhat némi nézeteltérés, mivel szeretteid cselekedetei nem mindig egyértelműek, ez számos vitához vezethet. Igyekezz velük megbeszélni a dolgokat!

A nyár utolsó napjain azért szánj némi időt a pihenésre is, hisz suli időszak kezdetével még nagyobb hajtás kezdődik meg.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szüzek számára az augusztus tele lesz meglepetésekkel – még ha nem is szeretitek őket igazán!

Rengeteg félre érthető helyzetbe fogsz kerülni a hónapban, néha kellemetlenebbek, néha szerencsésebbek lesznek a szituációk. Fontos, hogy próbáld kihozni a legtöbbet a mindennapokból!

Sokszor az érzelmeidre hallgatsz, még ha tudod is, hogy nem helyes, amit teszel. A hónap közepén óvatosabban kell viselkedned, könnyen kerülhetsz igazán félre érthető helyzetbe.

Ne tégy könnyelmű ígéreteket, váratlan események megzavarhatják a megvalósítását.

Egy régóta húzódó konfliktusod most megoldásra talál. Sokkal könnyebb lesz ezután a lelkednek.

Munkádban sikerek várhatóak, nagyon jól tudod mit szeretnél elérni, és haladsz a megvalósítás felé.

Sok Szűznek most lehetősége lesz kijavítani régen felhalmozott hibákat, amely megváltoztatja és jobbá teszi az életüket. Hajrá-hajrá!

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérleg jegyűekre egy kedvező, bár nem éppen felhőtlen augusztus vár!

Kívánságaid sorra teljesülnek, bár néha úgy érzed, fogalmazhatnál pontosabban is. A szerencse megint melléd szegődik, lesz néhány nehéz ügyed munkádban például, de sorra veszed az akadályokat.

Minden olyan problémát sikerül megoldanod, amely a közvetlen családtagjaidat zavarja. Nézd pozitívan a dolgokat! Mindennel meg fogsz birkózni, ami előtted áll most!

A munkádban most nagy változások várhatóak, talán egy előrelépési lehetőség vagy csak egy másik pozíció van kilátásban?! Hátra hagyva riválisaidat csak úgy szárnyalsz előre!

Fontos, hogy ne ragaszkodj régi, elavult ötletekhez, megoldásokhoz, légy nyitott és az új dolgok meghozzák a sikert.

Sokszor illúziókba ringatod magad, így most jobb, ha döntéseidet, nem érzelmi alapon hozod.

A nyár utolsó heteiben még lehetőséged nyílik a kikapcsolódásra. Használj ki minden lehetőséget, hogy családoddal lehess.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Augusztusban a Skorpiókra rátalál a szerelem.

Ez a hónap nem lesz a legegyszerűbb, tele lesz meglepetésekkel, nem várt eseményekkel, mégsem nevezhetjük különösebben rossznak.

A munkádban sikereket fogsz elérni, amit javarészt közvetlen kollégádnak köszönhetsz. Légy óvatos, és tarts vele továbbra is viszonyt, később is segítségedre lesz majd!

Az egyik üzleti kapcsolatod barátságos, de leginkább romantikus formába csaphat át. Olyan valakiről van szó, aki későbbiekben is fontos szerepet fog játszani az életedben.

A fiatalabb Skorpiók olyan emberbe szeretnek bele, aki egyáltalán nem felel meg az életkori sajátosságainak. Hiába próbál minden idősebb családtagod óvva inteni, te nem hallgatsz most rájuk és mész a saját fejed után.

A hónap második felében némi kikapcsolódásra is lesz lehetőséged, és azt teheted, ami igazán inspirál téged. Lehetséges, hogy ezáltal felkérést kapsz, hogy csatlakozz egy kreatív projekt megvalósításához. Jól fontold meg mielőtt nemet mondasz, határozottan érdekes és szórakoztató időtöltésben lehet részed!

Háztartásodban úgy érzed, halmozódnak a tennivalók, hiába pörögsz, a sok feladattal el vagy maradva, ne stresszelj rajta, minden időben a helyére fog kerülni!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Az augusztus azoknak a Nyilasoknak lesz igazán kedvező, akik tudnak csapatban dolgozni és képesek társukkal az igazi együttműködésre!

A hónapban több kollégád, ismerősöd, családtagod fogja kérni a segítségedet, azonban az eredménnyel némileg elégedetlenek lesznek. Fontos, hogy megértsd mik a céljai a másik embernek, amikor segíteni próbálsz nekik.

Egy különleges eseményen veszel részt, ahol kisugárzásod több embert is megnyer magának. A sok hódoló közül, az egyik kiemelt figyelmet kap a részedről, érdemes talán jobban megismerni mielőtt elsietnéd a dolgokat.

A hónap második felében elárasztanak munkával, sok olyan feladatot kell megoldanod, ami nem is a te asztalod. Szívesen segítesz, még ha ez több idődet és energiádat emészti is fel. Sokan megpróbálnak emiatt kihasználni. Cselekedj megfontoltan, kollégáid közül nem mindenki barát, aki annak látszik. 

A nyár végével nagy teher megy le a válladról, talán egy régi projektet vagy tanulmányaidat fejezed be?! Akárhogy is, az öröm nem marad el, lesz mit ünnepelni!

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak jegy szülötteire konfliktusokkal teli augusztus vár.

Nehéz lesz most közös nyelvet beszélni másokkal. Mindegy, hogy családtag, szomszéd vagy távolabbi ismerősről van szó, sikerül mindenkivel összeakaszkodnod. Nehezen viseled, ha nem kérik ki a véleményedet valamiről és főleg azt, ha nem fogadják meg a tanácsaidat.

Szeretsz beleavatkozni mások ügyeibe, ám ezt most mások nem fogják szó nélkül hagyni. Légy kicsit türelmesebb velük, hiába van sokszor igazad, nem erőltetheted rájuk az akaratodat.

Azok, akik most megsértődnek rád, később hálásak lesznek a közbe avatkozásért.

Munkádban is bármilyen nehézségre sikerül megoldást találnod. Ne feledd, akár a munkádról van szó, akár tanulmányaidról fontos a precíz papírmunka elvégzése! A gondatlanság akadályozhatja terveid megvalósulását.

Augusztus utolsó napjai kiemelkedően fontosak lesznek számodra. Olyan döntéseket hozol, amelyek kihatnak az egész jövődre és radikálisan megváltoztathatja az életedet! Alaposan fontold meg, mit is szeretnél igazán!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntők augusztusban kijavítják a hibáikat és elérik a céljaikat!

Ez a hónap sem telik el nehézségek nélkül, de a jó hír az, hogy minden akadállyal megbirkózol most. Nem minden döntés jó, amit hozol, de az elkövetett hibáidat sikerül helyrehozni és rendeződni látszódnak a komolyabb dolgaid is.

Azok a régi ismerőseid és elfelejtett barátaid, akik korábban sokat köszönhettek neked, most viszonozzák azt és sietnek segítségedre. Nekik köszönhetően gyorsan eléred a céljaidat és legyőződ az összes riválisodat.

Sok kollégád nem képes csapatban dolgozni, némileg velük összetűzésbe keveredsz, de szép csendben rendeződni fog ez is, ne aggódj miattuk!

Sokkal többet kezdeményezel mostanság, mint eddig. Ennek köszönhetően egy olyan párt találsz magadnak, akire már régóta vágytál. Igyekezz egyértelműen beszélni, kerüld a félreértéseket.

A hónap végén még egy meglepetés utazásban is lehet részed, légy nyitott a spontán dolgokra!

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak igyekezzenek megtartani optimizmusukat augusztusban!

Nem lesz ez olyan rossz hónap, mint amilyennek az első napok mutatják.

Engedj el minden rossz hangulatot, kétségbeesést és haragot, sokkal könnyebb lesz nélkülük. Ne foglalkozz az apró-cseprő fennakadásokkal, hamar megoldódnak azok is!

Augusztusban nagyon oda kell figyelned, kivel, hogyan beszélsz, ugyanis sok konfliktust kerülhetsz el azzal, ha pontosan fogalmazol.

Sokszor a nyelvedbe kell harapnod, mert olyan emberekkel találod szembe magad, akiknek teljesen más az életritmusuk és gondolkodás menetük, így csak kioktatnod tudnád őket.

Rengeteg új álmod és új ötleted van. Így az ősz közeledtével valami egészen új fába akarod vágni a fejszédet. Nem biztos, hogy azonnal sikert érsz el vele, de hosszú távon érdemes vele foglalkoznod.

Családod támogató lesz veled és mindenben számíthatsz rájuk.

Somogyi Eszter

(kezdőkép: unsplash)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük