Carrie-horoszkóp 2020 decemberre

Elérkezett az év legsűrűbb, legeseménydúsabb, legszebb, legmeghittebb és legünnepibb hónapja. Lássuk, mit mutat a különböző csillagjegyeknek ez az időszak.

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos jegy szülötteinek gondolniuk kell decemberben a jövőjükre is!

Ez lesz az az időszak, amikor megteheted az első lépéseket ahhoz, hogy teljesen új utakra lépj. Mind a munkádban, mind a magánéletedben is óriási változásokat élhetsz meg.

Fontos, hogy elég erőt gyűjts a lehetőségek kihasználásához. A nagyszabású változás igazán jót fog tenni neked.

Utóbbi időben a szokásosnál keményebben dolgoztál, mégis a jól megérdemelt jutalmad még várat magára. Maradj türelmes, ami késik, nem múlik!

Most nagyon sok erőfeszítésre lesz szükséged a jövőbeli sikereid megalapozásához. Viszont később nem egyszer hálás leszel azért, hogy nem voltál rest ebben az időszakban.

Kollégáiddal és főnökeiddel némi nézeteltérésbe keveredsz, jobb, ha minél hamarabb tisztázod a helyzetet.

Személyes kapcsolataid szempontjából ez egy igazán kedvező hónap. A rokonok készségesen mennek hozzád látogatóba és próbálnak mindenben támogatni, amiben csak tudnak.

A karácsony hamar elérkezik, ne hagyd utolsó percre az ünnepi készülődést.

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikák számára sűrű december ígérkezik.

Munkádban sok gond merül fel az egyik projekt kapcsán. Úgy tűnik ez idővel sem fog mind megoldódni. Néhány intenzív hét vár rád, de eredményesen zárod ezt az időszakot!

A hónapban lehetőséged lesz a pihenésre is, használj ki minden percet, amit a családoddal és barátaiddal tölthetsz, lazulj és hangolódj az ünnepekre.

Gyarapodni fog az új ismerőseid száma is, néhány emberrel közülük igazán közeli kapcsolatba kerülsz.

Nagy változások fognak bekövetkezni a magánéletedben is. Próbálj meg sodródni az árral és kiélvezni minden lehetőséget.

Érdekes és egyben egy izgalmas eseményen veszel részt a hónap közepén, ahol igazán jó benyomást teszel valakire, akihez később még akár romantikus szálak is fűzhetnek.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek azt sem tudják hová kapjanak decemberben.

Rengeteg munka vár rád a hónapban, ennek főleg ünnepi hangulatod az okozója. Mindent el szeretnél rendezni még karácsony előtt, és így rengeteg tennivaló szakad a nyakadba.

Úgy érzed, most a családod sem túl segítőkész, mindenki el van havazva a saját maga dolgával. Légy türelmes, messze még a szenteste, addig mindennel készen leszel, csak bízz magadban és hagyd segíteni azokat az embereket, akik szívesen vannak melletted.

Munkádban is összecsaptak a hullámok a fejed felett, próbálnál ott is minden feladatnak a végére érni, pedig maradnak folyamatban lévő ügyek az új évre is.

Ne rúgd fel napi rutinjaidat, a túl sok munka és a nagy hajsza az egészséged rovására mehet.

Hiába a nagy fejvesztve rohanás, sikeres hónapot fogsz zárni, időben készen leszel mindennel. Ha lehetőséged van kerüld az improvizálást, sosem volt a te asztalod! Próbáld meg rendszerezni tennivalóidat.

A nagy rohanásban vedd észre a tél szépségeit és fordíts időt szeretteiddel való kikapcsolódásra is. 

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák jegy szülöttei számára nem mindig lesz könnyű a decemberi hónap.

Igazán mozgalmas időszak vár rád. Ne hagyd ki a hónapban kínálkozó lehetőségeket semmiképp, hosszútávon megéri valami újba kezdeni.

Nem minden alakul a terveid szerint, azonban gyorsan felveszed a ritmust és alkalmazkodsz a változásokhoz.

Munkádban egy új lehetőség kínálkozik, de valamiért nem mersz belevágni. Hallgass a megérzéseidre, azok sosem hagytak cserben.

Fáradtnak és türelmetlennek érzed magad szeretteid körében, a szokásosnál most több figyelmet igényelnek. Találj kompromisszumot velük és kerüld a nézeteltéréseket.

Karácsony közeledtével még több otthoni munka hárul rád, a sok tennivaló között azért szánj némi időt a pihenésre is, és élvezd ki az ünnepi hangulatot.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok megmutathatják, hogyan tudnak csapatban dolgozni a decemberi hónapban.

Munkahelyi eredményeid kiemelkedőek lesznek, ezért bele mersz vágni valami egészen újszerű dologba is. Minden eléd gördülő akadályt sikeresen gyűrsz le, egyre közelebb kerülsz a célodhoz. Csak így tovább!

A személyes kapcsolatok szempontjából is egy kiváló időszakot élsz meg, ez a hónap egy új barátság vagy egy új romantikus kapcsolat kezdetét is jelenti számodra. Légy nyitott és merj önmagad lenni!

Otthonodban sok a tennivaló, az ünnepek közeledtével sok feladatot veszel a nyakadba. De családodra mindenben számíthatsz, egyszerűen csak merj segítséget kérni tőlük.

Szánj némi időt a kikapcsolódásra is a hónapban.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szűz jegy szülöttei számára a december tele lesz meglepetésekkel.

A hónap egyes eseményei kihatnak az összes tervedre, és arra késztetnek, változtass rajtuk és koncentrálj valami egészen újra.

A hónap elején érdemes különös figyelmet fordítanod a szakmai ügyeidre, megerősítheted pozíciódat és hasznos kapcsolatokat alakíthatsz ki, melyeknek köszönhetően később az előléptetésed is szóba jöhet.

A hónapban némi hangulatingadozásod is lehet, a kétségbeesés gyakori tényező, szedd össze magad, és ne ess mély depresszióba.

Néhány lenyűgöző, bár nem túl fontos dolog nagyon sokat segít a kedved javításán. Szedd elő régi hobbidat, egy hozzád közel álló ember minden kreatív tervedet támogatja, ami igazán nagy segítség számodra.

Hiába az ünnepi készülődés és a karácsonyi kiadások, decemberben pénz áll a házhoz, ráadásul nem is kevés. Érdemes jövő évben valami befektetésen gondolkoznod.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérleg jegyekre egy mozgalmas december vár.

A hónapban tele leszel munkával tervekkel és célokkal. Mindent sikerül időben befejezned, ha megfelelő tervet készítesz. Csakhogy, gyakran ezeket a terveket aszerint formálod, ahogy a körülményeid változnak, így folyton azt érzed, hogy egy helyben toporogsz.

Ne ragaszkodj olyan dolgokhoz, amelyek már nem szolgálnak és szintén ne ragaszkodj olyan személyekhez, akik nem méltók barátságodra. Sok kellemetlenségtől megkíméled magad, ha kiszűröd ezeket az embereket.

Az ünnepek közeledtével megint leterheled magad, ezért több lesz benned a feszültség, mely konfliktusokhoz vezethet otthonodban. Fontos lesz, hogy helyesen rangsorold feladataidat, ne menj bele olyan küzdelmekbe, amelyek veszteséget okozhatnak számodra.

A nagy ajándékvásárlási lázban figyelj a pénzügyeidre is, ugyanis hajlamos leszel túlköltekezni.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiókra egy nagy szerelem vár december havában.

A hónap számos új lehetőséget kínál, és igyekszel megragadni a lehető legtöbb alkalmat, hogy új embereket ismerj meg.

Nos, a kívánt hatás nem marad el, ugyanis egy igazán különleges emberrel hoz össze a sors. Talán életed szerelmét ismered meg benne, de az is lehet, hogy csak egy futó kalandot, akárhogy is, élvezd ki a pillanatot és pezsegj az ünnepi kavalkádban.

Munkádban néhány váratlan változás állhat be, ez némi stresszel járhat, de később rájössz, sokkal egyszerűbb dolgod lesz az átállás után.

Futó projektjeiddel szépen haladsz, az év végére felgyorsulnak a munkálatok így mindent sikerül befejezni.

Az ünnepi hangulatod már a hónap elején sok kiadást okoz, próbáld pénzügyeidet rendszerezni, mert messze van még az új év.

Családod és barátaid mind egyszerre kérik a segítségedet, próbálsz mindenkinek megfelelni. Így lehet, hogy úgy érzed saját dolgaidat hanyagolod el, ne aggódj miatta, megtalálod a megfelelő egyensúlyt.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilasok új vállalkozást indítanak a hónapban.

Nem kezded könnyen ezt az időszakot, azonban épp most valósítod meg az álmaidat. A kitartó munkád most meghozza gyümölcsét. Egy olyan vállalkozást próbálsz elindítani, ami már régóta a vágyaid közé tartozik.

Rengeteg új dolgot kell még megtanulnod, ez azonban kicsit sem riaszt el attól, hogy belevágj.

A hónapban a legkülönfélébb emberekkel sikerül találkoznod, nekik köszönhetően a jövőben rengeteg segítőre teszel szert. Olyan emberekkel is találkozol, akiket már nagyon régen nem láttál. Rengeteg régi kapcsolatod élénkül most újra.

Az ünnepek közeledtével sok apró dologra kell odafigyelned, és már nem bánnád, ha vége lenne ennek az ünnepi hajcihőnek, pedig valami igazán különleges élményt tartogat számodra a szenteste.

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak jegy szülöttei számára a december meglehetősen inspiráló lesz.

Ebben az időszakban szokatlanul nagylelkű vagy, olyan embereket is sikerül megszelídítened, akiket úgymond már-már ősellenségnek tekintesz.

Munkádban sikereket fogsz elérni, új ötleteidnek és persze határozottságodnak köszönhetően.

Rengetegen állnak melléd egy most aktuális projektben, ezekre az emberekre később is számíthatsz. Hisznek és bíznak benned!

Az ünnepi hangulatod még késik valahol, de ennek ellenére nagyon szívesen vásárolgatod a karácsonyi ajándékokat, figyelj oda pénzügyeidre, hónap végén lehet egy váratlan kiadásod.

Magánéletedben áttörést érhetsz el, talán megkérik a kezed? Vagy bővül a fészek? Akárhogy is, merj új élményekbe belevágni és élvezd ki minden pillanatát az ünnepeknek.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntők maradjanak decemberben is optimisták!

A december nem ígérkezik egy könnyű hónapnak, viszont tele lesz érdekes pillanatokkal. Fontos, hogy ne veszítsd el a fejed és maradj jókedvű.

Érdemes alaposan megtervezned az ünnepeket, mert némelyik családtagod a te segítségedre számít.

Hogy ne érjen váratlan meglepetés, beszéld meg mindenkivel, ki, hogyan tervez meglátogatni.

A hónapban néhány kirándulás is vár rád, gyönyörű festői helyekre jutsz el, óriási inspiráció lesz ez számodra majd a szürke hétköznapokon.

Munkádban sok új dolgot kell megtanulnod, mivel kiderülhet, hogy ismereteid felszínesek és elavultak. Tapasztalat gyűjtésre mindig van lehetőséged, használj ki minden alkalmat!

Pároddal való kapcsolatod megváltozhat, önállóbbá válásodat nem mindenki nézi jó szemmel, a fontos, hogy tudjátok megbeszélni a köztetek lévő konfliktusokat!

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak számára a december nem a legdinamikusabb hónap lesz.

Próbálj külön időt szánni minden olyan dologra, amelyet fontosnak tartasz. Sok téged érintő kérdés a hónapban megoldatlan marad.

Munkádban nagyon jól haladnak az épp futó projektek, december végére szinte teljesen megoldod mindet.

Az ünnepi időszakban rengeteg időd lesz a pihenésre is, használd ki a szabadidődet és tölts időt a családoddal, barátaiddal.

Egy romantikus kapcsolat is kialakul a hónapban, talán hosszútávra is tervezhetsz az illetővel.

 

Kellemes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új évet kívánok!

Szeretettel:

Somogyi Eszter

(kezdőkép: Pixabay)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük