Carrie-horoszkóp 2020 januárjára

Először is nagyon boldog új évet  minden kedves olvasónknak! Új év, új kezdet! -szokták mondani. Valóban így lenne? Lássuk, mit jósolnak a csillagok a januári hónapra.

Szeretném most is hangsúlyozni, mindez nem kőbe vésett törvény, csupán csak amolyan útmutató!

Legyen csodálatos évetek 2020-ban!

 

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos számára a január és az újév sikert és győzelmet ígér. Habár akad majd némi nehézség az úton, de az akadályokat könnyedén győzöd le, és haladsz előre, mint a gőzös!

Mindennapjaid során megtapasztalod, nem csak olyan ellenségeid vannak, akik nyíltan várják a bukásodat, hanem olyanok is, akik szemedbe mosolyognak, a hátad mögött pedig ellened vannak. Érzelmeidre hallgatva az ilyesmit könnyen felismered és sikerül leépítened ezeket a kapcsolataidat.

Az év számos új kapcsolatot tartogat, miért pocsékolnád barátságodat olyan emberekre, akik nem méltók rá?!

A hónap megtanít arra is, hogy a kitartás mennyire hasznos tulajdonság mind az üzleti, mind a személyes életben.

Csupa új lehetőség nyílik meg előtted a tanulás terén is, új ismeretek megszerzésével könnyen új perspektívák mutatkoznak.

A január kedvező hónap arra is, hogy megváltoztasd a karriered, a kezdeti lendületes erőfeszítéseid új irányba terelnek!

A nehéz időkben a szeretteid támogatása különösen jól fog esni, hálás vagy értük, hogy melletted állnak és nekik köszönhetően sikerül megőrizni az optimizmusodat.

 

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikák számára a január nem zárja ki a problémák és nehézségek lehetőségét, azonban mindenféle nehéz helyzet gyorsan jobbra változik.

Sokszor úgy érzed, többszöri nekifutásra sem sikerül tökéletesre kihoznod az adott feladatodat.  Ne hagyd abba a próbálkozást, még akkor sem, ha a körülmények egyre nehezebbek lesznek.

A hó végére egyre erősebb és magabiztosabb leszel, tartsd meg ezt a pozitív életérzést!

Párkapcsolatodban lehetőséged nyílik, hogy jobban összehangolódjatok. Sikerül az összes nézeteltéréseteket tisztázni, amely igazán nyugtatóan hat rád!

A hónapban sok embertől –akár kéretlen– tanácsot is fogsz kapni, érdemes meghallgatni őket és szelektálni, mert lesz benne olyan, amely hasznodra lesz!

Ne légy mérges azokra, akik nem értenek egyet veled, ne pazarold a drága idődet olyan vitákra, amelyek meddő beszélgetésekként záródnak.

Családodra mind a hónapban mind az újévben teljes mellszélességgel számíthatsz!

 

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek számára a január jó tanulási lehetőség arra, hogy megtanuljanak békét kötni!

Sok esetben úgy érzed, a dolgok nélküled történnek és nem vagy hatással a lefolyásukra. Ne legyen emiatt rossz kedved, családod és barátaid számítanak rád minden helyzetben!

A hónapban jobb, ha odafigyelsz a pénzügyeidre, a gondatlanság és a sietős döntések veszteségeket eredményezhetnek. Próbálj meg nem költeni túl sokat olyan dolgokra, amikre nincs is nagyon szükséged. Csökkentsd a költségeidet, még ha nem is a megtakarítás a cél, később ugyanis jól fog jönni a plusz pénz.

Munkádban sok új dolgot tanulsz majd, nem biztos, hogy mindet könnyedén elsajátítod, de később hasznodra lesz az új tapasztalat!

A hónapban tanácsaid nagyon hasznosak lesznek mások számára!

 

Rák (június 22. – július 22.)

A Rákok számára a január hónap a türelem hónapja lesz!

A lényeg, hogy ne rohanj a dolgokkal.

Január az a hónap, amikor a siker nem azonnal jön, hanem hosszú munka, átgondolt és tudatos erőfeszítések eredménye lesz csak.

Emlékezz a fontos céljaidra, ugyanis most sokat lehet tenni ezek elérése érdekében. Próbáld meg nem csak a saját, hanem az eddig másoktól összegyűjtött tapasztalataidat is felhasználni. Minél több a tudásod, és ismered a tényeket, annál kevesebb lehetőséged van a hibázásra!

A munkád során rengeteg új feladatot kapsz, ezáltal nő a felelősséged is, ez viszont meghozza későbbiekben az előre lépés lehetőségét.

Próbáld megmutatni barátaidnak, ismerőseidnek a legjobb oldaladat, mostanában elég sokszor keveredtél konfliktusba velük.

Ez a hónap a kedvező kommunikációról is fog szólni, a sokféle emberrel való találkozás segít feloldani a gátlásaidat.

Váratlan látogatóid is érkezhetnek, és akár hosszabb ideig is nálad maradnak.

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Január hónapban az Oroszlánoknak rengeteg tennivalójuk akad.

Jelentős változásokra számíthatsz, most megteheted azt, ami korábban szinte hihetetlennek tűnt számodra.

Fontos viszont, hogy ne rohanj! Időre van szükséged ahhoz, hogy erőt gyűjts és úgy végezd el a kitűzött terveidet. Sokan tudnak segíteni neked, csupán annyit kell tenned, hogy megosztod velük, mit is vársz tőlük.

A hónapban a megérzéseid nagyon jók lesznek, érdemes rájuk hallgatni.

Munkád során egy új együttműködés, igazán gyümölcsöző barátság is kezdetét veszi.

Januárban a szakmai érdekeid szorosan összefonódnak a személyes érdekeiddel.

Párkapcsolatodban némi fennakadásra számíthatsz, amit főleg a kommunikáció hiánya okoz. Bízz jobban párodban, hiszem melletted áll minden nehéz helyzetben!

 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szűz csillagjegy számára a január hónap minden tekintetben fontos hónap lesz.

Habár még rengeteg dolgot meg kell tanulnod, máris elég tapasztalatod van arra, hogy kiismerd az embertársaidat és aszerint végezd dolgaidat, hogy minden pozitív irányba haladjon.

A hónapban ideje szelektálnod, áttekintened a céljaidat és átgondolni melyik fontos annyira, hogy azon az úton haladj tovább.

Egyes Szüzek olyan gyengeségeket fedeznek fel önmagukban, amelyet eddig nem is ismertek. Eleinte megrémiszt a helyzet, de könnyedén feltalálod magad!

Baráti, üzleti kapcsolataid szerteágazóak, nem is gondolnád, hogy néha pont az az ember tud neked segíteni, akiről nem is jutna az eszedbe, hogy alkalmas rá.

A hónap tele lesz szokatlan véletlen egybeeséssel, amelyek súlyosan érintik az életedet. Nem mindig érted meg, mik az esemény-láncolatok valódi jelentése, néha időbe telik mire kitalálod, mi is az.

Szeretteidnek figyelmessége átsegít a nehéz időszakon, ezért a hibáidnak nem lesznek súlyos következményei.

 

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A január hónap a Mérlegek számára új csúcsok elérését ígéri.

A kitartás és a kemény munka lehetővé teszi a kitűzött céljaid elérését. De nem szabad elbízni magad, könnyű elkényelmesedni, de semmi sem tart örökké!

Szánj a hónapban elég időt a pihenésre is, hisz a rohanás gyorsan lemeríti az energiádat és az feszültséget okoz benned. Jobb, ha kissé lassabban, de nyugodtabban éled a mindennapjaidat.

Pároddal a hónapban a kapcsolatod nem mindig lesz harmonikus. Néha úgy érzed, hogy egyedül maradtál a felhalmozódott problémákkal, és senkit nem érdekel, hogyan fog megoldódni a helyzet. Pedig valójában van segítséged, egy megbízható személy, aki melletted áll.

Pénzügyi helyzeted a hónapban javulást ígér. Sok munkával éred ezt el ugyan, de megéri önállósulni, a befektetett munkáért a jutalom nagy lesz.

 

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpió jegy szülöttei számára a január a tervezés időszaka lesz.

Némi időre van szükséged, hogy az ünnepek alatt felhalmozott feszültséget levezesd. Csak ezt követően tudsz újra a mindennapokra koncentrálni.

Fordulj bizalommal családodhoz, ismerőseidhez, ha segítségre van szükséged. Melletted állnak bármiről is legyen szó!

Munkádban kiégettnek érezheted magad, sokat gondolkozol a karrierváltáson, és nem ok nélkül. Valóban jót tenne némi változás, azonban légy megfontolt a döntést illetően!

A problémáid megoldása során légy türelmes, várd meg, hogyan alakulnak az események, és értékeld ki azokat. Ekkor megláthatod, hogy érdemes-e plusz energiát fektetni bele a továbbiakban.

Szeretteid közül van egy személy, akivel jelentősen megváltozik a kapcsolatod. Egyrészt azért, mert mindenben próbál függetlenebb lenni, másrészt mert szeretne felelősséget vállalni a saját életéért és önállóan megoldást találni a felmerülő problémáira. Ne érezd emiatt rosszul magad, ettől függetlenül szüksége van a támogatásodra!

 

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilasok számára a január új perspektívákat nyit meg.

Új év új kezdet -mondhatnánk ezt is, a hónapban számos lehetőséged adódik, amely által sikert sikerre halmozol!

Légy kezdeményező, ne félj a változástól, a csillagok állása most neked kedvez, bátran vágj bele álmaid megvalósításába!

A hónapban sokkal nyitottabb leszel mások véleményére, amely által sok új dolgot is tanulhatsz, később pedig ezek nagy hasznodra lesznek.

Olyan emberek szimpátiáját sikerül kivívnod, akik eddig nem túlzottan rajongtak érted, most azonban ők sietnek segítségedre.

Fáradhatatlan vagy, folyton kitalálsz valami új dolgot, ám a te energiaszinted is véges, fordíts némi időt a pihenésre és kikapcsolódásra is!

A szerelmi életed felpezsdül, egy igazán szokatlan randevúban lehet részed, légy nyitott, még akár jól is elsülhet a dolog.

 

Bak (december 22. – január 20.)

A Bakok számára a január főleg munkával fog eltelni.

Néhány fontos szakmai cél elérése érdekében nyakig ülsz a munkában és határidőről határidőre dolgozol. Sok kollégád próbál neked segíteni, de az igazi együttműködésre még várnod kell.

Néhány Bak számára lehetőség nyílik munkaterén új projektek elvégzésére, amelyek az előrébb jutás lehetőségét tartogatják.

A hónapban fontos arra is figyelned, hogy személyes kapcsolataid hogyan alakulnak. Ebben az időben még olyan emberek is okozhatnak kellemetlen meglepetéseket, akiket már régóta ismersz.

Sok manipulatív ember jelenik meg körülötted, próbálj távol maradni tőlük, és keveset kiadni magadból.

Január végére teljesen világossá válik számodra, ki az az ember, akivel érdemes folytatnod a kapcsolatot és ki az, aki nem méltó a barátságodra.

Párkapcsolatodban némi zavar merülhet fel és családod is idegesnek érez a sok munka miatt, ez pedig több konfliktushoz vezethet.

Kis pihenőidőt is kell találnod, mert a sok munka az egészséged rovására is mehet.

 

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A január hónap a Vízöntők számára a próbatétel hónapja lesz.

A jegy képviselői egyszerűen túl ambiciózus célokat tűznek ki, ez okoz némi nehézséget. Könnyebb lesz a siker elérése, ha a képzeletedre, a kreativitásodra és a megérzéseidre támaszkodsz.

A körülötted lévő emberek nem mindig támogatják a terveidet, fontos, hogy ne ők határozzák meg az utadat, tudd figyelmen kívül hagyni őket.

A szeretteiddel fenntartott kapcsolataid nem mindig működnek zökkenőmentesen.

Sokakat bosszant a függetlenséged és önállóságod, úgy tűnik olyan személy vagy, akit semmilyen módon nem lehet befolyásolni, és ez a tulajdonságod néhány embert idegesíthet.

 

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak számára a január nehézséget hozhat.

Az idő múlásával egyre pozitívabban fogod látni ugyan a helyzetedet, de egyelőre nehéz megküzdened a felmerülő problémákkal. Viszont ha türelmes vagy, minden megoldódik.

Fontos, hogy vigyázz magadra, mind testileg, mind lelkileg, próbálj jókedvű maradni, ne hagyd, hogy az emberek panaszkodása lehúzzon téged is.

Ha nyitott szemmel jársz, a nehézségek mellett a lehetőségeket is észre fogod venni és ez újabb célkitűzéseket eredményez majd.

Olyan emberekkel hoz össze a sors, akik a segítségedre lesznek, később meg is hálálhatod nekik ezt.

Légy kezdeményező, jó gondolataid vannak, csak bátortalan vagy kiállni saját véleményed és elgondolásod mellett.

Személyes kapcsolataid javulnak, mivel a hónapban többet figyelsz arra, mit szeretnének szeretteid és nem próbálod meg rájuk erőltetni az akaratodat.

Somogyi Eszter

(képek: Pixabay, kezdőkép: Unsplash)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük