Carrie-horoszkóp 2020 júliusra

Lássuk, kinek mit jósolnak a csillagok a nyár közepén!

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos jegy szülöttei júliusban igyekezzenek optimistán tekinteni a világra.

A hónap elején jobb, ha vigyázol arra, kinek mit mondasz, sokan másképp értelmezik mondanivalódat. A kommunikáció fontos, főleg, ha olyan emberekkel beszélsz, akik nem ismerik a stílusodat.

Egy néhány, kellemetlen esemény zavarhatja meg a nyugalmadat, ne hagyd, hogy tönkre tegye a hangulatodat.

Próbálj meg optimistán gondolkozni, hasznodra fog válni ügyeid intézésében.

Munkád során egyre több lehetőség nyílik meg előtted. Azonban igyekezz helyesen felmérni az erődet, jobb, ha nem vállalod túl magad.

Így a nyár közepén szánj némi időt a pihenésre is. A hónap tökéletesen alkalmas lesz arra is, hogy rokonokkal, családtagokkal valami közös programot tervezz.

Használd ki a nyár adta lehetőségeket!

Bika (április 21. – május 21.)

Munka, munka, munka – így fog kinézni a Bikák júliusa.

Ügyeid pozitív irányt vettek, ettől megjött a kedved, hogy még nagyobb fába vágd a fejszédet.

Rengeteg problémával küzdesz meg naponta, de ez sem szegi kedvedet, hogy még többet vállalj magadra. A hónapban a legnagyobb célokat is sikerül elérned, ettől kicsit megnő az önbizalmad.

Munkahelyeden lesz pár kollégád, akikkel összetűzésbe keveredsz, próbáld rendezni ezeket a vitákat, hosszú távra nézve eléggé megkeseríthetik az együtt töltött időt.

Anyagi szempontból is pozitív hónap vár rád, habár lesz némi váratlan kiadásod.

A hónapban a rengeteg munka miatt nem biztos, hogy lesz időd nyaralni menni, azonban ami késik nem múlik.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek számára a július egy igazán összetett hónap lesz.

Ne panaszkodj, koncentrálj a céljaidra! Rengeteg munka vár rád a hónapban, különféle feladatokkal vagy ellátva, amiket gyorsan határidőre kell elkészítened. Muszáj priorizálnod a feladataidat, mert könnyen elúszol velük.

Terveidet, ha nem sikerül azonnal megvalósítani, ne ess kétségbe, légy türelmes, mire eljön az idő, mindennel elkészülsz.

A barátaiddal és családoddal töltött idő aranyat ér számodra, rengeteg inspiráló ötleteket kapsz tőlük, mely a jövőre nézve igen jövedelmező lesz.

Egy nagyobb nyaralásra készülsz, ne stresszelj rajta annyit, hogy fog sikerülni, légy picit spontánabb és mindenki a legjobban fogja érezni magát.

Szánj magadra is időt, ne te akarj mindenkit szórakoztatni!

Rák (június 22. – július 22.)

A Rákok számára a július a lehetőségek hónapja.

Nem lesz nehézségektől mentes ez a hónap, azonban minden ilyen kemény helyzetben meglátod az új lehetőséget is.

Sok ember fogja most a segítségedet kérni, néha túl nagylelkűnek is fogod érezni magad.

Ne törődj mások véleményével, hallgass mindig a szívedre!

Munkádban olyan lehetőségek kínálkoznak, amelyek sikere igencsak a szerencsén múlik, légy körültekintő és csak a biztosan jó kimenetelű dolgokba menj bele.

A hónapban jut elég időd a láblógatásra is, kiélvezed a napos nyári időszakot, így sok időt töltesz a szabadban a barátaiddal és családtagjaiddal.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok jobb, ha hallgatnak a megérzéseikre a hónapban.

A hónap nem teljesen lesz felhőtlen, jobb, ha számítasz egy pár nehéz csatára. Ha komolyan hajlandó vagy keményen dolgozni, akkor azonban a siker sem fog elkerülni. Nehézkesen ugyan, de eléred célodat.

Mostanában sokat dolgozol, ez kihatással lehet az egészségedre is, figyelj jobban oda mit jelez a tested.

Kollégáidnak gyakran lesz szüksége a segítségedre, néha ki kell javítanod mások hibáit, meg kell csinálnod ezt-azt, de mindez nem esik nehezedre. Közben rengeteg új dolgot megtanulsz és rengeteg tapasztalatot gyűjtesz. Később nagy hasznodra lesz a karriered szempontjából.

A hónap második felében különösen hallgass a megérzéseidre minden téren. Olyan emberek bukkanhatnak fel újra az életedben, akikkel kapcsolatodat már lezártnak tekinted. Légy velük óvatos, lehet, hogy csak a nyugalmas mindennapjaidat akarják felforgatni

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szűzek kerüljék a konfliktus helyzeteket.

Ne kockáztasd a nyugalmadat azzal, hogy mindenkinek meg akarod javítani az életét. Gondolj át minden lépésedet és csak úgy ajánld fel a segítségedet, ha tényleg van rá elég időd.

Ha mindenáron bele akarsz szólni mások életébe, jól válogasd meg szókészletedet, ugyanis könnyen egy perpatvar közepén találhatod magad.

Időnként nehezedre esik elfogadni az esemény láncolatok gyors lefolyását, csak kapkodod a fejed és már mindenen túl is vagytok.

A hónapban rengeteg munka szakad rád, ám ennek is meglesz a méltó jutalma. Lehet hogy egy új munkaterületen kell kipróbálnod magad, ami a legvadabb álmaidat is felülmúlja.

Családodban is történik némi változás. Ezek befolyásolhatják a terveidet a hónapban, érdemes újra gondolni az egészet más szemszögből. Kellemes és izgalmas események lesznek ezek, igazi meglepetés – talán romantikus – fordulattal.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérleg jegy szülöttei igazán pörgős július elé néznek.

Minden a lehető legjobban alakul, most azonban a legfontosabb, hogy ne ülj nyugodtan a babérjaidon, hanem próbálj meg a körülményektől függetlenül, a terveidhez minél előbb hozzálátni.

A másokkal való kapcsolatod sokban javulni látszik, azok, akik korábban alábecsültek téged most megismerik igazi valódat és tiszteletüket nyilvánítják ki feléd.

A hónap elején munkádban érdemes óvatosnak lenned. Fontos, hogy ne siesd el a döntéseidet, lehet valaki megpróbál majd nyomást gyakorolni rád, túlságosan tolakodó stílusával teljesen összezavar, ne hagyd magad, hallgass a megérzéseidre és meglátod megtalálod a jó megoldást.

Mielőtt ígértet teszel bárkinek, győződj meg róla, hogy megtudod tartani a szavad.

Az idő múlásával minden kesze-kuszának látszó ügyed pozitív irányba fordul. Boldog lehetsz, elégedett és nyugodt, hogy sikerül megvalósítani céljaidat.

Csak úgy pörögnek az események. A hónapban a rengeteg tenni valód mellett, rengeteg találkozód is lesz, egyik ismerősöd a másik után keres fel, úgy érzed mindenki a te segítségedet kéri és nehéz helyt állnod mindenhol.

Elérkezel egy feszültséggel teli ponthoz, amikor érdemes időt szánni magadra, és kiengedni a gőzt. Használd ki a nyarat és tervezz egy pihenéssel teli hétvégét. Kapcsolódj ki bátran!

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiókra dolgos július vár.

Nagyon sok zavaros ügyed lesz a hónapban, sokszor emiatt nem tudsz figyelni szeretteidre. Teljesen elveszi a figyelmedet a munka, igyekszel mindent kézben tartani.

Néha mások személyes feladatait is neked kell megoldani és a mások által elkövetett hibákat kijavítani. Sokszor azt sem tudod hol áll a fejed. Annak ellenére, hogy tisztában vagy azzal, hogy nem oldhatod meg mindenki problémáját sokszor sietsz mások segítségére.

Azonban segítőkészségednek köszönhetően, olyan távoli emberekre is számíthatsz, akikkel korábban csak munkakapcsolatod volt.

A hónap kedvező időszak arra, hogy valami újat is tanulj, valami kreatívat. Sok nagyszerű ötleted és terved van, amiket a jövőben szeretnél megvalósítani.

Ebben az időszakban szükséged lesz a jó kommunikációs készségedre. Olyan gondolkodású emberekkel hoz össze az élet, akikkel komoly dolgokat kell megvitatni.

A nyár tartogat számodra egy érdekes és izgalmas kapcsolatot is. Ugyanis, olyan embert is utadba sodor ez a hónap, aki a későbbiekben igazán nagy szerepet fog betölteni az életedben.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilasokat júliusban a változás szele érinti meg.

Pozitív irányba fordult dolgait tovább virágoznak. Ez az időszak különösen kedvező lesz arra, hogy munkádban és szakmai feladataidban tovább haladj. Valami új dolgon dolgozol, és még nem tudhatod biztosan a végkimenetelét, de ha kitartó vagy biztos, hogy sikerre viszed ezt az ügyedet is.

Magánéletedben is minden sokkal jobbra változik. Mivel az utóbbi időben sem tétlenkedtél, így céljaidat hamar megvalósítod. Másoknak nagyon tetszik a dinamizmusod, így sok támogatóra lelsz és sokan keresik a társaságodat.

A hónap közepén sok olyan rendezvényen veszel részt, ahol rengeteg új emberrel ismerkedsz meg, próbálj mindenkire jó benyomást tenni, sosem tudhatod, később kivel találkozol ismét.

A karrierépítés és kötelező feladataid mellett azért némi kikapcsolódásban is lesz részed. Hagyd magad elcsábítani, ne légy olyan szigorú önmagadhoz.

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak jegy szülöttei egy tanulságos július elé néznek.

Meglehetősen kedvező időszaknak ígérkezik a következő pár hét. A szerencse most melléd szegődött, használj ki minden alkalmat, hogy tovább építsd karrieredet.

A hónapban módod lesz új dolgok tanulására is, élj a lehetőséggel, később még ezen múlhat a továbblépésed. Fontos, hogy kollégáiddal most szót érts és számíthass a támogatásukra.

Magánéletedben a régóta dédelgetett álmod olykor-olykor megvalósíthatatlannak tűnhet, ne add fel a harcot, sikerülni fog túl jutni ezen a válságosnak tűnő időszakon is.

A nyár tartogat ám még számodra meglepetéseket, élvezz ki minden pillanatot!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Júliusban a Vízöntők megvédik saját érdekeiket.

A szokásosnál most gyakrabban kell megharcolnod az igazadért. Próbálj meg nem kételkedni önmagadban, kerüld el az összes olyan embert, akikről úgy gondolod, hogy hátráltatnak. Ha olyan barátokat találsz, akikben maximálisan megbízhatsz, akkor könnyen átjutsz minden akadályon.

Sokat fogsz tanulni ebben a hónapban, mind a munkádban, mind a magánéletedben.

Rengeteg új feladat vár rád, és ha néha elfog valamiféle félelem, akkor is élvezed az utazást és kíváncsi vagy, hová tudsz eljutni saját erődből.

Olyan emberekkel is összehoz most a sors, akik nagy hatással lesznek rád. Talán a szerelmi életedben is változás fog beállni, lehet, hogy megismered álmaid szerelmét, vagy ha már megtaláltad, most újra feléled a régi tűz. Minden esetre izgalmas események láncolatát indítja be ez az új kapcsolat.

Pénzügyeid nem alakulnak a legfényesebben, egy bosszantó félreértés miatt némi veszteség ér anyagilag. Igyekezz kilábalni belőle és ha sikerül máskor légy jobban körültekintőbb.

Családod is most sokkal több figyelmet igényel, mint bármikor. Próbálj meg némi időtöltést szervezni velük, te is jobban fogod magad érezni tőle.

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak számára a július rengeteg váratlan eseményt hoz.

Nehéz lesz helyt állnod mindenhol, de egyben szereted, hogy ennyi helyen kell megjelenned és mindenhol számítanak rád.

Egy igazán érdekes és izgalmas életszakaszban vagy épp, valami új dolog kezdődik és kíváncsian várod mi sül ki az egészből. Most van itt az idő, hogy megengedd magadnak, hogy sodródj az árral.

Sikereid nem maradnak el a hónapban, a kemény munkád meghozza a gyümölcsét. A régi ügyeid befejezésre kerülnek, minden visszaáll a régi rendbe.

Kezdheted tervezni a következő projektedet.

Döntéseid során vedd figyelembe a megérzéseidet, többször segítettek már neked.

A nagy melegben nem csak a munka teszi ki a napjaidat, némi pihenés is vár rád. Talán egy tengerparti nyaralás vagy egy erdei hétvége, akárhogy is, élvezd ki minden pillanatát, és kapcsolódj ki!

Somogyi Eszter

(kezdőkép: unsplash)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük