Carrie-horoszkóp 2020 májusra

Elérkezett az év legszebb hónapja, a május, a fák virágoznak, a madarak csicseregnek. Nekünk pedig új kezdet alapján, rengeteg jó dolgot ígérnek a csillagok. Lássuk minden csillagjegyet külön-külön!

Kos (március 21. – április 20.)

Májusban minden Kos legyen óvatos!

Ne vállalj feleslegesen kockázatot semmiért. Ez az az időszak, amikor fontos, hogy ésszerű döntéseket hozz. Jobb, ha elkerülöd a kétes eredetű ügyleteket, beláthatatlan kimenetelű kalandozásokat.

Figyelj arra, hová mész, a hónapban még fontos az óvatosság!

Gyakran úgy érzed, a körülmények miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd. Később megváltozik minden, a szerencse melléd szegődik, kis kitartásra van még szükséged.

A pozitív gondolkodás sokszor segít, hogy türelmes maradj.

A most megálmodott céljaiddal később nagy babérokra fogsz törni.

Kapcsolataiddal is óvatosan kell bánnod a hónapban, sok ember kétszínűsködik előtted, hallgass mindig a megérzéseidre!

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikák május hónapban gyakran elveszítik a reményt egyes terveikben.

Nagyon jól indul a hónap, mégis elégedetlen vagy. Nehéz számodra elviselni ezt a lassú időszakot.

Sokszor úgy érzed, nincsenek új ötleteid és ez a jövőre nézve félelmet kelt benned. Gyakran elveszíted a magadba vetett hitedet, és elkezdesz kételkedni abban, hogy valaha is eléred a kitűzött célt. Szerencsére sok barátod mellett áll ebben a nehéz időszakban és támogató szavaik inspirálóak számodra.

A hónap közepén jó híreket fogsz hallani és feltámad a cselekvési vágyad. Ne kapkodj el semmilyen döntést, készíts tervet, és gondolj mindig a cselekedeteid következményeire!

Párkapcsolatodban is vannak mélypontok, az aggódás és stressz erre is rányomja hangulatát. Igyekezz minőségi időt tölteni pároddal, meglátod hamar visszataláltok egymáshoz.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek számára a május hónap az új kezdetek hónapja lesz.

Kicsit nehézkesen indul be a tavasz nálad, habár jó eredményeket érsz el, mégis fáradt vagy és elégedetlen.

A hónapban a legfontosabb dolog, hogy jól kommunikálj szeretteiddel, ugyanis, ha nem fogalmazol pontosan félreértések sora vár rád. Ne mondj ki mindent azonnal, amire gondolsz, vedd figyelembe a körülményeket, illetve a másik fél érzéseit.

Közvetlen családtagjaidnak most nagy szükségük van rád, segíts gondozni őket, fordíts rájuk több időt.

Kreatív vagy és csak sziporkáznak belőled a jobbnál jobb ötletek.

Mivel a hónap az új kezdetek hónapja, így több ilyen ötleted megvalósításába is belekezdesz, amitől nagyon izgatott vagy. Az első szakaszban nehézségek merülhetnek fel, de készen állsz legyőzni minden akadályt.

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák jegy szülöttei számára a hónapban a türelem lesz a kulcsszó.

Májusban az események nem fognak olyan gyorsan haladni, mint ahogy szeretnéd. A változás ugyan elkerülhetetlen, de lassan történik mindez. Türelmedet pedig nem kicsit teszi próbára ez az időszak.

A munkádban is lelassultak a dolgok, használd ki a lehetőséget, hogy megcsináld azokat a feladatokat, amiket eddig halogattál.

Most megfelelő idő van arra is, hogy tanulj valamit újat. Később igazán nagy hasznodra lesz a mostani tudás.

Fontos, hogy ne idegeskedj, őrizd meg a nyugalmadat és figyelj oda az egészségedre is!

A hónapban néhány új embert is megismersz, később talán szorosabb barátság is kialakulhat köztetek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok hangulata ingadozó lesz májusban.

Itt a tavasz, te mégis nyűgös vagy és ingerült. Talán több pihenésre lenne szükséged, a napi feladatok teljesen lefárasztanak, és már-már rutinszerűvé vált mindennapjaid semmilyen újdonságot nem hoznak.

Munkádban most minden a szokványos, semmilyen új feladat nincs kilátásban. Érdemes lenne valami új tanfolyam után nézned, az általa megszerzett tudás később még hasznodra lehet.

Családoddal most sok időt töltöttél, kicsit talán több én-időre lenne szükséged.

Párkapcsolatodból – ha még gyerekcipőben jár – igyekezz kizárni az anyagi kérdéseket, a legromantikusabb pillanatot is el tudja rontani a pénz.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szűz jegy szülöttei számára ez egy hasznos és feladattal teli időszak lesz.

Minden tekintetben sok döntést kell hoznod a hónapban.

Munka szempontjából ez az időszak különösen eredményes lesz számodra, mivel vállalkozó szellemű vagy és energikusan tudod megoldani a feladatokat.

Barátaidra a hónapban nagy szükséged lesz, segítségükkel könnyebben tudsz nekiveselkedni a nagyobb akadályoknak.

A közvetlen családtagjaiddal előfordulhatnak esetleges nézeteltérések, de ezeket a félreértéseket hamar rendezni tudjátok.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérlegek számára a május a lehetőségek hónapja lesz.

Néhány akadály legyőzése után sokkal könnyebb feladatok várnak rád, élvezed, amit csinálsz, így sok lehetőséget találsz munkádban.

Általában mindig nagyon óvatos vagy, így egy-néhány esélyt elveszítesz, mivel szeretsz biztosra menni, így ez nem okoz majd nagy csalódást.

Sokszor úgy érzed szorít a határidő és ez kapkodásra kényszerít, ne engedj a szorításnak, pontos munkához idő kell!

A szerencse melléd szegődik a hónapban, bármibe kezdesz, az nagy reményeket ígér. Az előrelépés kapujában állsz.

Emiatt a rengeteg munka miatt családodat mostanában kicsit elhanyagoltad, jó lesz időt tölteni velük is, fontos, hogy érezzék, számíthatnak rád. 

Skorpió (október 24. – november 22.)

Májusban a Skorpiók kezdenek a türelmük végéhez érni.

Nagyon nehezen viseled az utóbbi időszakot, az, hogy jó szemmel nézz olyan dolgokra, amelyek kevésbé tetszenek, toleráld családod akaratát, most nagyon nehezedre esik.

Sokszor illúziókba ringatod magadat, rengeteg energiádba kerül, később észre fogod venni, mennyi minden mást is csinálhatnál az álmodozás helyett.

Próbáld meg válogatottan kezelni a kapcsolataidat, a hónapban sokan csak a jóhiszeműséged miatt keresnek és megpróbálnak kihasználni. Ne bízz az számodra ismeretlen emberek hízelgésében és ígéreteikben!

A türelmed próbára lesz téve nem egyszer, ezért nagyon fogytán van. Pihenj többet, kapcsolódj ki, ne hajtsd túl magad. Várd meg míg a körülmények kedvezőbbé válnak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilas jegy szülöttei egy nehéz, ám de kedvező hónap elé néznek.

A nehézségek leküzdésével rengeteg új dolgot fogsz megtanulni. Különféle emberekkel hoz össze a sors, és a teljesen más nézőpontok némi rálátást kínálnak a továbbiakban az ötleteid megvalósításához.

Munkádban olyan összetett feladatok adódhatnak, amelyekre egyedül kell megoldást találnod. A megérzéseid most sem hagynak cserben, tudni fogod a sorrendet, melyikre összpontosíts először.

A hónap közepén néhány igazán komoly lépésre szánod el magad. A döntés nem lesz egyszerű, de belevágsz végre álmaid megvalósításába.

Légy óvatos, sokszor olyan emberért vállalsz felelősséget, akik nem érdemlik meg a bizalmadat. Legyenek csak fenntartásaid azokkal szemben, akiket nem ismersz vagy akikről keveset tudsz.

Bak (december 22. – január 20.)

Májusban a Bak jegy szülötteiből áradnak a jobbnál jobb ötletek.

Rengeteg ötleted és terved van a következő időszakra. Amint elkezdesz az egyikre koncentrálni, a hangulatod jelentősen javulni fog, és tisztábban fogod látni a helyzetet.

A hónapban esélyed lesz arra is, hogy olyan kérdésekre találd meg a válaszokat, amelyek különösen fontosak a számodra.

Munkádban előre lépésre van lehetőséged, egy sikeres feladat befejezésének köszönhetően meglátják benned a potenciált, így megerősítheted pozíciódat és emelkedhet a fizetésed.

A lustaság most nagy ellenség lesz számodra. Talán rajtad van a tavaszi fáradtság? Találj időt a pihenésre is, és tölts sok időt a szabadban, a családoddal!

Május végén lehetőséged nyílik néhány nagyon különleges embert megismerni. Sok új dolgot fogsz tőlük tanulni, használd ki az alkalmat. Inspiráló forrásaiddá válhatnak.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntők egy kicsit sem fognak unatkozni májusban.

Ez az időszak most a tettek mezejére kényszerít, rendkívül eseménydús hetek állnak előtted. Szinte minden tervet sikerül teljesítened.

Gyakran úgy érzed, hogy minden napod kész rohanás, és semmire sincs időd, ez így is van, de ennek a feszített tempónak meg lesz a méltó jutalma.

Rég elfelejtett ismerősökkel fogod felvenni a kapcsolatot, akik nagy segítségedre lesznek. Sok hasznos információt fogsz kapni tőlük.

A hónapban remek hallgatóság leszel mindenki számára. Empátiádra mindenki számíthat.

Május végén egy új fontos változás áll be az életedbe, lehet, hogy megkérik a kezed? Vagy netalántán összeköltözöl pároddal? Akárhogy is, élvezni fogod minden percét a helyzetnek és ez hosszú távon egy kifizetődő döntés lesz.

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak számára a május a kísértések ideje lesz.

A lecke fel lesz adva a számodra, sokszor nem könnyű ellenállni olyan dolgoknak, amelyekről tudod, hogy nem tesznek jót neked. Mégis gyakran kísértésbe esel.

Munkádban komoly döntéseket kell meghoznod, figyelj arra, amit a tapasztaltabbak ajánlanak, még akkor is hallgasd meg őket, ha elsőre nem értesz velük egyet. Ez a mostani döntés nagyon hosszú ideig hatással lesz az életedre.

Figyelj az apró részletekre ezáltal elkerülheted a hibákat!

Családodra mindenben számíthatsz, szükséged lesz a segítségükre, ha belevágsz az elgondolt terveidbe.

Kerüld a konfliktusokat barátaiddal és kollégáiddal, semmire nem mész a felesleges meddő vitákkal, különben is szükséged van az ő támogatásukra is!

Somogyi Eszter

(kezdőkép: pixabay)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük