Carrie-horoszkóp 2020 szeptemberre

Nos, ami azt illeti igencsak hamar vége lett a nyárnak, beköszöntött az ősz. Szeretni szoktam ezeket a hűvös, ám napfényes, néha esős szeptemberi napokat. Lássuk kinek mit ígérnek a csillagok erre a szeptemberi hónapra.

Kos (március 21. – április 20.)

Eseménydús szeptember vár a Kos jegy szülötteire!

Tele van a naptárad, mégis sok váratlan eseménnyel kell számolnod a hónapban. Fontos, hogy tudj priorizálni és tudj dönteni, milyen feladat elvégzésébe kell feltétlenül részt venned.

Sokat fogsz tanulni ebben az időszakban. Lehetőséged nyílik új kapcsolatok kiépítésére is, ezáltal sikerül új barátokat szerezned.

Ne hagyj ki semmilyen új lehetőséget, fontos, hogy tudj hinni önmagadban, ez a siker kulcsa. Minél kevésbé kételkedsz önmagadban, annál gyorsabban éred el a kívánt eredményeket.

A hónapban lehetőséged lesz a szakmai pozíciód megerősítésére is, és arra, hogy egy nagyon ígéretes projektet dolgozz ki.

Sokat segítesz a körülötted élő embereknek, néha nehéz mindenhol helyt állnod, de a jutalom nem marad el. Most nem kerül komoly erőfeszítésedbe azoknak segíteni, akik nehéz helyzetbe kerültek, hálásak lesznek érte.

Családod is mindenben támogat! Ebben a hónapban nagy az összhang köztetek.

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikákra egy igazán kedvező szeptemberi hónap vár!

Nem lesz nehéz optimistának maradni a hónapban, sokszor a pozitív hozzáállásodnak köszönheted, hogy dolgaid a legjobb fordulatot veszik. Ezért nem tűnnek komolynak a felmerülő problémák sem!

Munkád során sok szövetségesre találsz, akik igazán melléd állnak és velük a legnagyobb sikereket is el fogod érni.

A hónap alkalmas arra, hogy belekezdj a legnagyobb céljaid megvalósításába. Habár merész tervekről van szó, családod és barátaid támogatására is számíthatsz.

Találékonyságod ebben az időben határtalan, gyakran olyan dolgok jutnak az eszedbe, amelyekre más nem is gondol, aknázd ki ezeket a lehetőségeket, hosszabb távon kifizetődő lesz.

Kapcsolataidra érdemes odafigyelned, most nehezebben bocsátasz meg az embereknek, mint általában. Ez az időszak nem a legmegfelelőbb a gúnyra és iróniára sem, illetve a kétértelmű poénokra. Sokan félreérthetik szavaidat, kár gerjeszteni a feszültséget.

Próbálj barátságosabb lenni azokkal, akik igazán megérdemlik!

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrekre egy elég nehéz szeptemberi hónap vár!

Az egyik megpróbáltatás követi a másikat, nem is mindig érted, hogyan tudod legyőzni a felmerülő akadályokat. Szívesen fogadnál el segítséget, de nagyon nehezen találsz olyan támogatókra, akik értenék is miben kell neked segíteniük.

A régóta fennálló konfliktusaid a hónapban jobban kiéleződhetnek. Némelyik korábban rendezett kapcsolatod most nagyon megromolhat.

Nagyon sok munka vár rád, és gyakran olyan feladatokat kell elvégezned, amelyek egyáltalán nincsenek kedvedre. Sokszor kételkedsz a képességeidben, nehéz időszak ez, próbálj meg bízni önmagadban!

Szeptember végén rád mosolyog a szerencse és a siker sem marad el, ebben az időszakban érdekes dolgok fognak történni veled és minden, amibe belekezdesz, jó eredményeket hoz majd.

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák jegyűek számára némileg nehézkesen indul a szeptember!

Nem szabad aggódnod, ha úgy érzed semmi nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, hamarosan változik minden, és igazán jó napok várnak rád.

Lehet, hogy a hónap meglehetősen rosszul indul, de nem szabad aggódnod miatta. Hamarosan minden pozitív irányba fordul, és a nehéz napokat a siker váltja fel.

Ne félj kísérletezni, keresni az újat, saját utadat csak így találhatod meg!

Másokkal való kapcsolatod azonban változni fog, olyan emberek kezdenek el tisztelni, akik korábban nem néztek ki belőled sokat. Ugyanis sok ismerősödet érdekelni fogják az ötleteid és terveid.

A hónapban a szerelem is rád talál, lehet egy korábbi barátság alakul át, vagy egy új ismeretség képében érkezik. Mindenesetre légy nyitott!

Szeptember végén újabb gondok jelentkezhetnek, ezért minden fontos dolgodat intézd el, amikor csak lehet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok igazán bizakodóak a szeptemberi hónapban is!

Habár nem indul túl jól ez a hónap, még a nehéz napokon is higgadt bírsz maradni és önuralmat tanúsítani. Az utadba kerülő akadályok, csak megerősítenek abban, hogy jó irányba haladsz és céljaidat hamarosan eléred.

Pár hét alatt rengeteget fogsz tanulni, és még több tapasztalatot szerzel, amelyeket később hatványozottan tudsz majd alkalmazni.

A hónapban sikerül kiélned a kreativitásodat is, rengeteg új ötleted van. És most lehetőséged lesz a megvalósításukra is.

Egy igazán szokatlan és érdekes találkozásban lesz részed, amely későbbi életedben nagyon fontos szerepet fog játszani.

Szeptember vége egy nagyon mozgalmas időszak lesz, energikus és vidám leszel, könnyen éled a mindennapokat. Most sikerül döntést hoznod egy olyan kérdésben is, amely már régóta nyomja a lelked.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szűz jegy szülötteire nagyon sikeres szeptemberi hónap vár!

Dolgaid pozitív alakulása már az első napoktól észrevehetőek. Sok új tervvel és ötlettel indítod az őszt, akár azonnal meg tudnád valósítani őket.

A hónapban nagyon elégedett lehetsz, ugyanis életed minden területe jobb irányba változik. Új lehetőségek nyílnak meg előtted és ezek a legjobban inspirálnak majd.

Most a nehezebb vagy több figyelmet igénylő munka sem ijeszt meg, nem ismersz lehetetlent! Habozás nélkül vágsz bele mindenbe, a nagy lelkesedéseddel másokat is elárasztasz és jobb kedvre derítesz. A siker kapujában állsz.

Személyes kapcsolataidban is javulás várható. Gyakran kerülsz reflektorfénybe, amivel különleges emberek figyelmét hívod fel. Új barátokra találsz, akikkel igazán könnyen tudsz szót érteni.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérlegek számára a szeptember elég mozgalmasnak ígérkezik.

Az ősz beköszöntével szeretnél már kicsit megállni és pihenni, pedig ez a hónap sem a tétlenkedésről fog szólni.

Rengeteg fontos döntést kell meghoznod a hónapban, olyanok miatt kell felelősséget vállalnod, amelyek később nagy hatással lesznek az életedre.

Most lehetőséged nyílik arra is, hogy kijavítsd a korábban elkövetett hibáidat, sajnos ez sokkal kellemetlenebb és nehezebb lesz, mint gondolnád.

Munkád során új ismeretségekre tehetsz szert, később ez nagy hasznodra lesz, ugyanis remek szövetségesek válnak belőlük.

Életed sok területét más módon kezded szemlélni. Talán most már ráébredsz arra, mit kell változtatnod az életedben, mire kell igazán összpontosítanod. Illetve arra is választ kapsz melyik irányba érdemes tovább haladnod.

Hallgass a megérzéseidre, sokszor már segítségedre voltak!

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiók számára a szeptember az új tervek megvalósításának ideje!

Rengeteg futó ügyed van, és mindegyiknek most érsz a végére. Rettentő türelmetlen voltál az elmúlt időszakban, de most végre sikerül lezárnod sok mindent.

Új terveiddel csak úgy szárnyalsz, alig várod a megfelelő pillanatot, hogy támogatókra találj vele.

A hónap első felében otthoni gondjaid nehezednek a válladra. Szeretteid teljességgel melletted állnak mindenben. Próbálnak segíteni neked, engedd közelebb magadhoz őket.

Lehetséges, hogy egy új jövedelemforráshoz fogsz jutni, légy résen ne engedd magad csőbe húzni, ha túl kecsegtető az ajánlat, jobb, ha informálódsz előbb róla.

A hónap végén egy munkahelyi eseményen is részt veszel, ahol egy igazán különleges emberrel fog összehozni a sors. Habár nagy benyomást tesz rád, mégis ismeretségetek később fog kibontakozni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilasok számára a szeptember elszántságot és kitartást igényel!

Jobb, ha nem a szerencsére bízod most az életedet! Ragadd meg a lehetőségeket és élj velük, a kitűzött céljaid elérése érdekében. Sok erőfeszítést kell tenned, gyakran úgy érzed, semmi sem megy egyszerűen, de megéri belefektetni az energiát, ugyanis a várt eredmény nem marad el.

Tanultál korábbi hibáidból és megpróbálod kijavítani őket.

Fontos odafigyelned kiben bízol meg, mert olyan emberekkel hozhat össze az élet, akik nem azok, aminek mutatják magukat! Ne oszd meg velük minden tervedet, könnyen hátba támadhatnak.

A hónap második felében némileg egyszerűbbek lesznek a mindennapjaid. A szerelem is rád talál, emlékezetes romantikus pillanatokban lesz részed. Kellemes meglepetések várnak rád.

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak jegy szülötteire nagyon mozgalmas szeptemberi hónap vár!

Nagyszerű lehetőséged nyílik arra, hogy az élet minden területén te kezdeményezz. Mondhatni most a te térfeleden van a labda.

Ötletelj és tervezz bátran, beszélj céljaidról, ugyanis sok embert motiválni fogsz velük. Lelkesedéseddel sokkal több segítőre találsz, mint amire számítasz. Ismerőseid mind melletted állnak.

Munkádban olyan programokon, kiállításokon vagy más eseményeken veszel részt, amely sokkal másabb kilátásba helyezi azt, amit jelenleg csinálsz. Hamarosan talán az előléptetést is eléred.

A hónap tele lesz érdekes találkozókkal, régi ismerősök, iskolatársak, barátok mind most találnak meg. És új ismeretségeket is sikerül kötnöd. Jól kijössz mindenkivel, könnyen kommunikálsz még olyanokkal is, akik kicsit sem hasonlítanak rád. Azonban ne felejtsd el, az első benyomás olykor megtévesztő lehet.

Olyan döntéseket is most hozol meg, amelyek gyökereiben változtathatják meg az életedet.

Sok kellemes pillanat vár rád a hónapban!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntőkre egy igazán mozgalmas szeptember vár!

A szokásosnál gyakrabban kerülsz a figyelem középpontjába, és ezt korántsem tartod mindig kellemes érzésnek.

Sokszor úgy érzed, mások hamarabb veszik észre a hibáidat, hiányosságaidat, mint az erősségeidet, illetve azokat a sikereidet, amelyeket nehéz körülmények között szereztél.

Munkád most nem sok új feladatot kínál, habár némi odafigyelést igényel, de a már-már unalmasnak mondható monoton feladataid semmilyen kihívást nem jelentenek számodra.

Lassan ugyan, de közeleg a változás szele, dolgaid határozottan jobbra fordulnak! A hónap végére egy nagyon előnyös lehetőséget fogsz kapni. Igazán büszke lehetsz magadra!

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak számára sok változást tartogat a szeptember.

Leginkább te változol. Sokkal komolyabb vagy, mint korábban, céltudatos és energikus lettél a nyár folyamán. Annyira erősen küzdesz a sikerért, hogy minden akadályt legyőzöl, ami az utadba kerül.

Bízz magadban és képességeidben! Minden nap egyre könnyebb. És egyre gyorsabban haladsz az előrelépési lehetőség felé.

Megérzéseidre is szükséged lesz a hónapban, sokszor kisegítettek már, most megint szükséged lesz rájuk, egy új ismeretség terén. Ne hagyd elkápráztatni magad!

A hónapban igyekezz némi időt szánni a családodra is, sokat várnak tőled, de főleg a társaságodra. Kerüld a velük való konfliktust. Komoly beszélgetések alatt megismerheted, mi bántja őket igazán vagy mit is szeretnének. Ha igazán jól csinálod, rájössz, hogy ugyanazok az elképzeléseitek.

Somogyi Eszter

(képek: Pixabay)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük