Carrie-horoszkóp augusztusra

A nyár utolsó hónapjához értünk, ám ez nem azt jelenti, hogy ne tartogatna még a meleg idő valami igazán felpezsdítőt minden csillagjegy számára. Érkezik az augusztusi horoszkóp! És azt ugye tudjuk, hogy nem kell készpénznek venni, vedd inkább iránymutatónak!

 

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos csillagjegyűek számára az egész augusztus feszültséggel teli lesz.

Különösen nehéz lesz azoknak, akik könnyű sikerre vágynak, az események ugyanis nehezen indulnak be, és mivel gyakran makacsul ragaszkodsz elgondolásodhoz, nehéz lesz hatékony megoldást találnod.

Vállalkozásod beindításához érdemes lenne egy másik időpontot választanod. Nyugodt körülmények között ismerd ki versenytársaidat, szánj időt egy működő stratégia kidolgozására.

Augusztusban figyelj jobban az egészségedre is!

Néha úgy érezheted, hogy az érzelmeiddel egy hullámvasúton ülsz. Azt gondolod, több támogatásra lenne szükséged. Ha van olyan személy, aki szerves részét képezi az életednek, fordulj hozzá bizalommal, hasznos tanácsokkal fog ellátni, majd meglátod!

 

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikáknak érdemes megfontolniuk minden döntésüket augusztusban!

A hónap tele lesz váratlan fordulatokkal, lesznek nehéz helyzetek, de lesznek könnyed pillanatok is, amelyben szerencsésnek mondhatod magad. Ha az életkörülményeid megváltozásában szeretnél döntést hozni, érdemes ezeket későbbre halasztani!

Mondanivalódat fogalmazd meg pontosabban, mert az emberek könnyen félreérthetik szándékodat.

Személyes kapcsolataid ápolására is hagyj némi időt, egy igazán fontos ember közelebb kerül hozzád, ha elég figyelmet fordítasz rá.

A hónap eseményekben is bővelkedni fog, hajrá! Itt az idő, hogy bulizz kicsit és kiengedd a fáradt gőzt!

 

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek jegy szülöttei a hónapban ismét túlgondolnak pár egyszerűnek vélhető dolgot.

Olykor az izgalomnak és szorongásaidnak ez ad támpontot, hogy bolhából képes vagy elefántot csinálni. Gyakran ezek akadályozzák az előre lépésedet.

Némileg lehet, hogy túlvállalod magad, próbálj meg nem ígérni senkinek semmi konkrétat, mert nehéz lesz tartani a határidőket. Ezt leszámítva fényes sikereket érsz el a munkádban. Sok új, kreatív ötleteddel maradandót alkotsz, amelyet mindenki rendkívül értékelni fog.

Pénzügyi kérdésekben hallgass az intuícióidra, azok sosem csapnak be!

Személyes kapcsolataid ápolására az augusztus hónap rendkívül kedvező. Mivel könnyen ismerkedsz, használd ki a lehetőségét, és ha még eddig nem talált rád a szerelem, az igazi is kilátásba kerülhet. Légy résen!

 

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák jegy szülötteinek a nyár utolsó hónapja igazán kedvező lesz.

Események sorozatával állsz szemben, melyben sok tapasztalatot szerzel. Rendkívül sok információt kapsz a hónapban, hogy munkádban még sikeresebb legyél. Gyakran észreveszel olyan lehetőségeket, amelyeket mások nem látnak meg, így helyzeti előnyt szerezhetsz. Karriered ezáltal felfelé ível a hónapban.

Kapcsolataidban adódhatnak nézeteltérések, főleg a családban. Néhány bosszantó félreértés miatt lehet, hogy meg kell változtatni terveidet.

Felmerül benned egy olyan gondolat is, hogy radikálisan megváltoztasd az életedet. Ne hamarkodd el a döntésedet, fontolj meg inkább minden lépést!

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok számára az augusztus hónap tele lesz lehetőségekkel!

Igazán jó hónap vár rád! Sok érdekes dolgot fog hozni, amely rengeteg lehetőséget tartogat számodra, és egyiket sem akarod kihagyni. Pedig muszáj lesz priorizálnod, mert egy hátsóval nehéz lesz megülni két vagy több lovat.

Munkádban egyre több sikert érsz el, jól teljesítesz és ezt főnökeid is észreveszik.

A hónapban több olyan emberrel ismerkedsz össze, akik nagy hatással lesznek rád, élvezd ki az ismeretségüket.

Egy pár régi ötleted is eszedbe jut, amelyeket most könnyedén életre tudsz kelteni, némi tervezést igényel, de sikert sikerre halmozol.

Olyan régi barátok segítségére is számíthatsz, akikkel már rég nem tartod a kapcsolatot. Bátran kérj tőlük segítséget, nem fognak neked hátat fordítani.

Szeretteiddel minden nézeteltérésedet sikerül kisimítanod, a hónapban a kapcsolataid felvirágoznak. Élvezd a családod társaságát!

Augusztusban fontos esemény is vár rád, talán a szülinapod? Hát persze!

 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szűz jegy szülöttei megküzdenek a hónapban az elemekkel. Mondhatni úgyis, ez nem a te időd!

Rengeteg munka vár rád a hónapban, különféle feladatokkal vagy ellátva, amiket gyorsan, határidőre kell elkészítened. Gyakran idegen emberek segítségét kell kérned, hogy feladataidat ellásd.

Munkahelyeden is sokat várnak el tőled, néha csalódást kell okoznod főnöködnek vagy kollégáidnak, hogy ne hajszold túl magad.

A hónap végére érzelmileg stabilabbá válsz, nyugodtabb időszak következik, használd ki még az időt egy kis pihenésre, iktass be egy kellemes hosszú hétvégét a nyár végére.

Egy szokatlan ajánlatot is kapsz, de érdemes megfontolni, elfogadod-e, mert lehet, hogy többet veszítesz vele, mint amennyit nyernél. Gondolkozz hosszabb távon! Használd a józan eszedet és meg fogsz birkózni az összes nehézséggel, ami az utadba kerül.

 

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérleg jegyűeknek a nyár utolsó hónapja igencsak kedvező fordulatot tartogat!

Most minden pozitív energiával bír körülötted, ilyenkor érdemes belekezdeni valami újba. Könnyen megoldást találsz minden nehéz helyzetre, és így hatékonyabb vagy a munkádban is.

A hónapban az emberek is segítőkészebbek lesznek, mint általában érzed, a csillagok most igazán neked kedveznek!

A régi konfliktusok rendeződni látszanak, minden csatabárdot elásol. Hosszabb távon így lesz a legkifizetődőbb, ezt te is tudod.

A hónap alkalmas lesz arra is, hogy régi barátaiddal összeülj egy kávéra, teára vagy akár egy pohár borra is. De óvakodj a rövid kalandoktól!

Használd ki a nyarat, ameddig jó idő van, sütkérezz a napon, úszkálj tóban, kapcsolódj ki! (Menj a Szűzzel hosszú hétvégére!)

 

Skorpió (október 23. – november 22.)

A Skorpióknak hatékony lesz az augusztus hónapjuk!

Gyakran úgy érezd, hogy nem számíthatsz másnak a segítségére, és magadnak kell megoldani mindent, még ha ez igaz is, próbálj meg türelemmel lenni, előbb-utóbb minden helyére kerül! Ha következetes döntéseket próbálsz hozni, ez elég lesz ahhoz, hogy nagyrészt sikerrel járj.

A hónapban felmerülő problémák megoldására kellő energiával és tapasztalattal rendelkezel.

Néhány nézeteltérésed is akadhat barátaiddal, kétértelmű helyzetekbe keveredhetsz, amelyek nagyon veszélyesek lehetnek. Figyelj oda, kiben bízol meg! Ezenkívül néha azok az emberek, akik a legjobb szándék alapján adnak tanácsot neked, eléggé félrevezethetnek, megakadályozhatják a helyes döntés meghozatalát. Hallgass az intuícióidra is!

A nyár utolsó hónapjában szánj némi időt a pihenésre is, hisz a suli időszak kezdetével nálad is megkezdődik a nagy hajtás.

 

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilasoknak a hónap nem a láblógatásról fog szólni!

A hónap kezdete nem lesz könnyű. Nagyon sok problémát kell megoldanod, ráadásul a téged körülvevő emberekről gyakran úgy érzed, hogy csak hátráltatnak.

Ha most kezdesz új vállalkozásba, légy türelemmel, az idő neked dolgozik, ne kapkodj el semmilyen fontos döntést!

Szakmai feladataidban akadhatnak félreértések, emiatt sok feladatot nem tudsz azonnal megoldani, így kollégáiddal való kapcsolatod feszültté válhat. Minden nehézséget könnyen a szívedre veszel, így néha kételkedsz saját képességeidben is, messze még a cél, de így lelassítod saját sikereid elérését is, higgy jobban magadban!

Az idő múlásával új perspektívák nyílnak meg előtted, így esély van arra is, hogy hamarabb megvalósítsd álmaidat. Hajrá-hajrá!

Családodban akadhat némi nézeteltérés, mivel szeretteid cselekedetei nem mindig egyértelműek, ez számos vitához vezethet. Igyekezz velük megbeszélni a dolgokat!

 

Bak (december 22. – január 20.)

A Bakok élvezik a nyár utolsó pillanatait!

Jobb, ha augusztus elején nem teszel fontos dolgokat. Rengeteg riválisoddal most akarsz megküzdeni, amihez sajnos elég kedvezőtlenek a körülményeid.

Muszáj rangsorolni a feladataidat, mert könnyen elúszol velük. Ne pazarolj olyan munkára, személyre, dologra energiát, ami nem érdemli meg, és ami nem hoz semmilyen hasznot!

A hónapban könnyen keveredhetsz kétértelmű helyzetekbe, ezért ahhoz, hogy elkerüld őket, hallgass a megérzéseidre, most sem fognak cserbenhagyni!

Augusztusban még egy kisebb nyaralás is becsúszhat, próbáld kiélvezni a nyár adta lehetőségeket.

És vigyázz azokra, akik kedvesek számodra, ne álljon közétek semmilyen személyes probléma. A kölcsönös tisztelet és a bizalom a legfontosabb!

 

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntők augusztus hónapban minden problémát megoldanak! (Vajon tényleg így lesz?!)

Adódhatnak komoly gondok, nehezebb esetek, amelyekről úgy gondolod, megoldhatatlanok, de sikeresen veszed az akadályokat, amennyiben nem kételkedsz állandóan a képességeidben!

Sok új feladat vár rád a hónapban, sokszor olyanok, amelyek teljesen újak számodra. Mindenre megfelelő megoldást találsz, csak maradj higgadt és hallgass az eszedre is!

Azok a barátaid, ismerőseid, akik előtte kételkedtek benned, most elismerik tehetségedet és tisztelettel lesznek feléd.

Sok Vízöntő számára a hónap tele lesz inspirációval és kreativitással, használd ki a nyári napokat és élj a lehetőséggel!

A hónapban egy különleges emberrel is összehoz a sors, talán egy randevú keretén belül? Légy nyitott rá, ha most nem is aktuális, később kamatozni fog az ismeretségetek.

 

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak számára az augusztus hónap csupa jót és érdekességet ígér!

A hónapban sok szempontból szerencsésebb leszel, ezt érezni fogod azokban a helyzetekben is, amelyekkel korábban nehezen birkóztál meg.

Rengeteg segítséget kapsz barátaidtól, családodtól, sőt még olyanoktól is, akiktől nem is várnád.

Munkádban egyre jobban érzed magad, pozitív változások ígérkeznek. Kezdesz rájönni, melyik kollégáddal hogyan kell viselkedni, és ez megkönnyíti a velük való kommunikációt.

Párkapcsolatodban akad némi vihar, viszont érdemes megoldani a problémákat, mert később csak egyre több lesz a felgyülemlett feszültség bennetek.

A hónapban még egy szokatlan ajánlatot is kapsz, légy résen!

Somogyi Eszter

(képek: Pixabay)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük