Carrie-horoszkóp decemberre

December van! Gondolom, mondanom sem kell, mennyire gyorsan eltelt megint egy hónap. Mennyire gyorsan eltelt ez az év is! Így érkezik az év utolsó horoszkópja, mind a tizenkét jegy szülöttjének.

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos jegyűek számára a december sikert hoz a karácsonyfa alá!

Némileg bonyolultabbnak érzed az életedet a hónapban, azonban ez a változás számos új eredményt hozhat. Sokszor érzed úgy, hogy nagyobb erőfeszítéseket kell tenned céljaid megvalósításához, mint amire képes lennél, de vedd észre, remekül boldogulsz!

A hónapban annyira elfáradsz a sok tennivalókban, hogy szeretnéd a dolog megoldását szabadjára engedni, pedig most nem szabad bíznod a spontán dolgokban! Te, aki szereted megszervezni a mindennapjaidat, fontos, hogy kezedben tartsd az irányítást az ünnepek alatt is.

Kapcsolataidban is változás állhat be, a hónapban sok emberben csalódhatsz, rá fogsz jönni, kik az igazi barátaid és kik nem azok! Meg fogod érteni, hogy némelyik kapcsolatodnak ideje véget vetni.

Sokaknak nem tetszenek a döntéseid, de a saját életedet úgy éld, ahogy neked megfelel!

 

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikák jó érzésekkel várják az ünnepeket!

A december kiváló hónap lesz számodra. Olyan érzések kavarognak benned, amellyel nem lesz nehéz fenntartani a jó hangulatot.

Remek híreket kapsz a hónapban!

A barátaiddal töltött idő aranyat ér számodra, és a hónapban ők is csak remek hírekkel szolgálhatnak. Inspiráló ötleteket kapsz tőlük, mely a jövőre nézve igen jövedelmező lesz.

Munkádban is remekül érvényesülsz, sikert sikerre halmozol, és ez így marad végig a hónapban.

Párkapcsolatodban némi fennakadásra kell számítanod az ünnepek előtt, de ha sikerül tisztáznotok az érzéseiteket, az ünnepeket békében töltitek egymás társaságában.

A karácsonyt lehet, hogy túlvállalod, a rengeteg rokonlátogatás, készülődés kicsit kifáraszt, azonban a boldog pillanatok kárpótolnak érte.

A hónap vége ideális mindenféle kikapcsolódásra, utazásra. Az óévet barátaiddal búcsúztatod, és lehet, hogy távol az otthonodtól?

 

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek számára a december érdekes napokat ígér.

Ez az időszak a munkához és a szabadidőhöz egyaránt alkalmas, élvezd ki minden percét!

Lehetőséged nyílik, hogy régi ismerőseiddel újra felvedd a kapcsolatot, talán még egy közös projektbe is kezdtek, amely a jövő évben kezdődik. Az új ötletek egymás után jönnek, viszont türelmesnek kell lenned, mert a megvalósításukhoz nem csak időre, de pénzre is szükséged lesz.

Tervezz, gyűjts információt, nézz körbe rendesen, ha új vállalkozásba kezdesz!

Az ünnepek miatt kicsit lelassul az életed, élvezd ki, hogy a karácsonyt a családoddal töltheted.

A hónapban sok időd lesz arra is, hogy baráti kapcsolataidat ápold. Pihenj, szánkózz, ücsörögj a meleg kandalló mellett és élvezd a pillanatot!

 

Rák (június 22. – július 22.)

Rákok! Csak nyugalom!

Fárasztó és stresszes lehet ez a hónap számodra. Alig várod, hogy újra a januári szürke hétköznapok megszokott rutinját éld meg.

Munkádban az utolsó hajrában vagytok, és némileg elveszíted a türelmedet, mindenki most akar mindent tőled.

Úgy érzed ilyenkor még az egyszerű dolgok is sokkal nehezebbek és több erőfeszítést igényelnek, mint általában. Azt érzed, az egész világ ellened szövetkezett és már a régi barátok sem értenek meg.

Azonban a támogatás nem marad el! Segítséget kapsz tőlük, csak szólnod kell nekik a problémádról!

Az ünnepek utazással és kellemes találkozásokkal fognak eltelni. Kreativitásodra is jó hatással lesz ez az időszak.

Fontos, hogy a hónapban optimista maradj és megtartsd az életszereteted!

Mindezeknek köszönhetően a hangulatod napról napra javul, és vidáman lépsz az újesztendőbe!

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Decemberben az Oroszlánok elvesznek a részletekben.

Olyan fontos munkád adódik, amely nem túlzottan érdekes, ám nagyon időigényes. Türelmed határára kerülsz, tarts ki, a siker már igen közel van!

Azok az emberek, akikre eddig támaszkodtál, most saját ügyeikkel vannak elfoglalva, talán ez rosszul eshet neked, de a december mindenki számára túlterhelt.

A hónapban lehetőséged nyílik arra is, hogy korábban felmerült problémák végére érj, és olyan megoldást találj, amely hosszabb távon igencsak kifizetődik.

Jó érzésekkel és nagy lelkesedéssel indulsz az újévnek, sikerül hátrahagynod minden kétséget magaddal szemben.

Pároddal végre sikerül tisztáznod, mit jelentenek számodra az ünnepek és mindkettőtök számára előnyös közös nevezőre juttok.

 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szüzek teljes gőzzel készülődnek a karácsonyra!

Első számú prioritás, hogy minden tökéletesen zajlódjon le az ünnepek során.

Ez egy kedvező és gyümölcsöző hónap lesz számodra, mind anyagiak, mind a kapcsolataid terén. Nem lehet azt mondani, hogy teljesen problémamentes lesz ez az időszak, de általánosságban jól érzed magad és minden akadályt sikerrel veszel.

Ne panaszkodj, koncentrálj a céljaidra! Terveidet, ha nem sikerül azonnal megvalósítani, ne ess kétségbe, légy türelmes, mire eljön az idő, mindennel elkészülsz.

Nagyon sok barátod most kéri a segítségedet, talán némi bűntudatot is érzel, ha nem tudsz nekik teljes gőzzel megoldást találni.

A munkádban számos új dolgot megtanulsz, későbbiekben kamatoztathatod ezt a tudást.

Személyes kapcsolatodban némi változás állhat be, lehet, hogy jobbra fordul az, amit már elveszettnek hittél.

Az ünnepek családi körben telnek, élvezd ki minden pillanatát, sokat dolgoztál azért, hogy együtt legyetek. Kerüld a konfliktusokat családtagjaiddal, a szeretet ünnepén mindenki megértő lesz veled.

A hónap végével némi lehangoltság uralkodhat el rajtad, nem aggódj, készíts terveket az újévre és légy vidám, hogy ilyen sikerekkel zárod az óévet!

 

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérleg jegy szülöttei számára némi kommunikációs fennakadást hoz a december.

Elég nehéz hónap előtt állsz, ha nem fogalmazod meg érdemlegesen mondanivalódat. Azok az emberek, akik korábban nagyon jól megértettek, most gyakorta félre értenek, ez némi konfliktushoz és sértődöttséghez vezethet.

A hónapban a családtagjaiddal is akadnak nézeteltéréseid, ezek később olyan veszekedéshez vezetnek, amelyek hosszabb távon elronthatják a kapcsolatotokat. Figyelj oda szeretteidre, mert utána már nehéz lesz helyre állítanod a békét.

A hónap alkalmas tanulásra és hogy kreativitásodat megfelelően kamatoztasd.

Munkád során minél önállóbban cselekszel, annál nagyobb az esélyed a sikerre. Érdemes most a megérzéseidre is hallgatnod, sosem hagytak még cserben, most is hasznodra lesznek!

Az ünnepek során új embereket is megismersz, melyből később mély és értékes barátságok alakulnak.

 

Skorpió (október 24. – november 22.)

Decemberben a Skorpiók minden nehézséget leküzdenek!

Az első hetek lehet, hogy némi aggodalommal telnek majd, azonban nem szabad hagynod, hogy az ünnepi előkészületeket ez az érzés határozza meg.

Könnyedén és gyorsan megbirkózol minden nehézséggel, ami az utadba kerül, azért, hogy tökéletes karácsonyod lehessen.

A munkádban most nagy szükséged lesz minden megszerzett tapasztalatodra. Használd ki a régi kapcsolataidat, kérj bátran segítséget. Azonban légy óvatos munkahelyeden, könnyen félreértésekbe és kétértelmű helyzetekbe keveredhetsz.

Minden családtagod támogat és melletted áll, azonban a döntéseket egyedül kell meghoznod. Ha átgondolt lépéseket teszel minden döntéshelyzetben, a siker és győzelem garantált.

Pénzügyeid az ünnepek ellenére nagyon jól alakulnak a hónapban, légy gazdaságos, figyelj oda a szükségtelen kiadásokra.

A karácsonyt meleg szívvel családi körben töltöd, amitől igazán kipihenten és újult erővel kezded az újévet!

 

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilasok számára az ünnepek munkával fognak telni!

Úgy érzed megint túlvállaltad magad? Valószínűleg jól érzed! A hónapban – hiába nyakadon az ünnepek – nem sok pihenés vár.

A nyakadba szakadó rengeteg munka egy nagyszerű együttműködési lehetőséget is hoz magával, érdemes megfontolni az ajánlatot. Ezáltal új barátokat is szerzel, de érdemes óvatosnak lenned velük, ugyanis lehet, hogy túlbecsülöd képességeiket.

A hónapban egy olyan ismeretségre is szert teszel őszinteséged által, amely a későbbiekben válik nagyon fontossá számodra.

A december vége igazán sűrű lesz, a munka és az ünnepek mellett a környezetedben lévő emberek is támogatást várnak el tőled, így úgy érezheted, gyakran miattuk kell megváltoztatnod terveidet.

Még ha a hónapban anyagi gondokkal is küzdesz, élvezd ki a karácsonyt és a tél romantikus pillanatait!

 

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak jegy szülöttei számára a december aggodalommal teli lesz.

Egy elég hektikus hónap előtt állsz érzelmileg. Sokszor félelemmel töltenek el a mindennapok.

Vajon megvettem e minden ajándékot? Nem felejtettem ki senkit? Mikor mit kell csinálnom? Kinek mit ígértem? Kérdések kavarognak nap, mint nap a fejedben, a megoldás pedig egyre leterhelőbb.

Talán ismét túl sok mindent vállaltál magadra. Úgy érzed a szeretteid is túl sokat akarnak tőled, ezért gyakran konfliktusba kerülsz a közvetlen családtagjaiddal. Beszéld meg velük nyíltan az érzéseidet és a további feladatok elvégzésében kérj bátran segítséget tőlük!

A hónap végén, szilveszterkor talán a szerelem is rád talál, légy nyitott!

 

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntők decemberben teljesen kikapcsolódnak.

Pihenésre és relaxálásra használhatod az idődet, amelynek rendkívül nagy hasznát veszed.

Rengeteg ötlet kavarog a fejedben a jövő évre, ám a megvalósításukkal még várnod kell, ez a hónap nem alkalmas arra, hogy komoly terveket valósíts meg. Ezért inkább add át magad az ünnepi hangulatnak, kortyolgass tojáslikőrt a családoddal és menj szánkózni velük. Élvezd ki a tél minden pillanatát!

Munkádban az utolsó hajrá miatt adódhat némi nézeteltérésed a főnököddel vagy a közvetlen kollégáiddal, fontold meg jól, kinek mit mondasz.

A december hónap megfelelő időszak lesz a személyes kapcsolataid megerősítésére, próbáld meg régi ismerőseiddel felvenni a kapcsolatot, békülj ki azokkal, akikkel eddig haragban voltál.

Ne félj kezdeményezni!

 

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak számára a december a váratlan találkozások ideje lesz.

Az első napokban lehet, hogy úgy gondolod, a december hónapod nem lesz túl ragyogó, de várjuk csak ki türelmesen a végét, ugyanis a csillagok ígérnek némi izgalmat a hónapra számodra is.

Munkádban több érdekes felfedezést teszel, amely által régen vágyott sikert érsz el.

Sokszor úgy érzed, miközben családoddal, barátaiddal beszélgetsz, hogy fontos információkat hallgatnak el előled, amelyek nélkül nem tudsz megfelelően dönteni.

A hónap közepén kezded egy versenypályán érezni magad, az ünnepek szinte a nyakadban loholnak és te még semmivel nem végeztél. Azonban a nagy rohanásban vedd észre, hogy milyen csodálatos körülötted a világ. Ha ez sikerül, olyan emberekkel találkozol, akik nagy hatással lesznek rád. Új ismerőseidtől meglehetősen sok új dolgot fogsz megtanulni, igazán nagy hasznodra lesznek a tapasztalataik.

Az év végén némileg türelmetlenné válsz, de be kell ismerned, hogy hiába van sok remek ötleted, a megvalósításukkal meg kell várnod a megfelelő alkalmat. Kérd ki bátran barátaid véleményét, szívesen segítenek.

A december hónapban komoly kiadások is jelentkezhetnek, csak óvatosan lendülj bele a nagy karácsonyi ajándék hajrába!

 

Békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és

Nagyon Boldog Új Esztendőt kívánok minden jegy szülöttjének!

Somogyi Eszter

(képek: Pixabay)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük