Carrie-horoszkóp júliusra

Annyira gyorsan szaladnak a napok, gondoltátok volna, hogy már július hónapot írunk és már a nyár közepén járunk?! Így érkezik a július havi horoszkóp a 12 csillagjegyre vonatkozóan. Tudjátok, ez csupán csak amolyan útmutató és nem kőbe vésett törvény!

 

Kos (március 21. – április 19.)

A kos jegyűek nyáron is a fejüket törik, néhány fontos kérdésben a döntéseik meghozatalához!

A hónap tökéletes arra is, hogy megtanulj függetlenül dönteni másoktól, habár találsz igazi szövetségeseket mégis fontos, hogy saját döntéseket hozz, hisz a következményeket neked kell viselned.

Összehoz az élet olyan emberekkel is, akik nem akarnak felelősséget vállalni saját cselekedeteikért és azok következményeikért, így velük könnyen konfliktusos helyzetbe keveredhetsz.

Valami igazán nagy terveid vannak a nyárra, azonban a hónapban rádöbbensz arra is, ha nem cselekszel időben könnyen lecsúszhatsz álmaid megvalósításáról.

A hónapban sok új lehetőséged adódik az élet számos területén, tartsd nyitva a szemed!

 

Bika (április 20. – május 20.)

A Bikák számára a július hónap általánosságban nyugodt lesz és laza.

Néhány nehézség akkor fog felmerülni nálad, ha korábban valami komolyabb fába vágtad a fejszédet és az életed alapvető változásaiban egyelőre még nem látod a végkimenetelt. Sokszor a probléma nem miattad merül fel, hanem munkatársaid, barátaid hanyagsága miatt, emiatt lehetnek konfliktusaid.

Még mindig fontos, hogy figyelj a prioritásra. Ügyeid, melyek nemrég veszteségesek voltak, pálfordulást vesznek és hamarosan váratlan sikerre tehetnek szert.

A hónap alkalmas lesz arra is, hogy megejtsd a szokásos nyári pihenődet. Teljes mértékig kapcsolj ki és csak magadra koncentrálj. Így könnyedén feltöltheted az energiakészleteidet és a nyaralás után újult erővel indulsz neki a következő „rohamnak”.

 

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az Ikreknek a nyáron nagyon melegük van, na de kinek nem, ennek köszönhetően néha kicsit ingerlékenyebben reagálják le a dolgokat, mint általában.

Barátaid kisebb kérésekkel fordulhatnak feléd, ne vedd úgy, hogy minden helyzetet csakis kizárólag neked kell megoldanod!

Némileg feszült vagy mostanában, kis lazulás rád is rád fér, irány a tengerpart! Fontos a pihenés, de előfordulhat, hogy némi nehézségek is felmerülnek a nyaralást illetően. Lehet valami nagyon különlegesre számítasz a júliusban?!

A hónap végén egy elég csendes időszak vár rád, időd lesz átgondolni és értékelni az életed fontos dolgait.

Munkád során különleges embereket ismersz meg, jó, ha elkéred a névjegyüket, később még szükséged lehet rájuk.

Jól fogsz járni, ha minden cselekvésed előtt átgondolod annak következményeit!

 

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák jegy szülöttei számára a július hónap kihívásokkal lesz teli!

Nem vár rád valami könnyű hónap, a hónap tele lesz kellemetlen meglepetésekkel.

A hónapban pénzügyi gondjaid is akadhatnak, váratlan kiadásokra számíthatsz, ami miatt kénytelen vagy elhalasztani valami megvásárlását. Így nagyon valószínű, hogy jelentősen módosítanod kell nyári terveiden is, ami eléggé összezavar, lazíts kicsit és hagyd, hogy némileg sodorjon az ár.

A családod és barátaid számára hasznos segítség leszel a hónapban, bátran fordulhatnak hozzád segítségért, kicsit bánt, hogy úgy érzed, ez fordítva nem igaz.

A hó végén lesz egy két találkozód, amiről nem is gondolnád, hogy későbbiekben mennyire fontosak és milyen jelentőséggel bírnak.

Csodálatos és elbűvölő leszel!

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Veszélyes hónap vár az Oroszlánokra!

A hónapban gyakran azon kapod magad, hogy próbálod a lehetetlent is megvalósítani, és nem veszed észre, hogy túl magasak az elvárásaid mind magaddal, mind az ismerőseiddel szemben. Illúziókban gondolkozol és elrugaszkodsz a valóságtól. Megint túl hiszékeny vagy és az emberek segítőkészségére bízod magad.

Próbáld mindig átértékelni a helyzetet mielőtt döntést hozol, mert könnyen félre vezethetnek.

A most befektetett munkád később hozza csak meg gyümölcsét, az élet minden területén javulni fog a helyzeted. Lehetőséged nyílik munkahelyeden az előre lépésre is, amely a bevételeidet is növelheti!

A hónap alkalmas arra is, hogy új barátokat és szövetségeseket találj magad mellé, szükséged lesz rájuk. Úgy gondolod, a legkisebb események is inspirálók lehetnek, hisz tudod, így nem egy helyben toporogsz.

A nyáron a romantika is megtalál, bár különös módját választja majd, hagyd magad lenyűgözni!

 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzek július hónapban kissé elveszítik pozitív hozzáállásukat!

Pedig ez a hónap tökéletesen alkalmas arra, hogy rég dédelgetett terveidet megvalósítsd!

Lesz időszak, amikor többnyire a barátok és kollégák negatív megnyilvánulásai fogják lehúzni a kedvedet. Leggyakrabban irigységet fogsz rajtuk érezni, ami nem kizárt, mert szakmai tevékenységükben elért eredményeik utol sem érik a tiedét. Természetesen ezek az emberek nem szemtől szembe, nyíltan fognak ellened menni, így légy óvatos a hónapban és készülj némi harcra és versenyre!

Számíthatsz némi financiális kátyúra is a hónapban, talán a nyaralás miatt lesznek plusz kiadásaid? Figyelj oda, mert könnyen elszaladhat veled a ló!

Családod igen aktívan igényli a segítségedet, de fontos, hogy szem előtt tartsd a saját pihenésedet is, és tudj nekik nemet is mondani, ha úgy adódik.

A hónap tele lesz új, váratlan lehetőségekkel, és te döntöd el, hogy negatív vagy pozitív lehetőségekként éled meg őket!

 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg jegy szülötteinek a július hónap csupa pozitív eredményt hoz!

Tele leszel a hónapban energiával és életerővel! Régen látott aktivitásod visszatér, tele vagy lelkesedéssel és ötletekkel mind a munkádban, mind a magánéletedben.

Számos terved, melyeket régről halogatsz, ezáltal megvalósul, csak így tovább!

A munkádban előléptetés várhat rád, karriered felfelé ível, amely pénzügyi nyereséggel jár majd.

A hónap a tanulásra is alkalmas, rengeteg új dologgal fogsz találkozni és számot tapasztalatra tehetsz szert, ha nyitva tartod a szemed, és nem zárkózol el az újdonság varázsától!

Terveid megvalósításhoz szükséged lesz barátaid segítségére is, nézz körbe, sok önként jelentkező közül válogathatsz, ami azonban fontos, hogy a döntés jogát tartsd meg magadnak. Saját dolgaidba a legjobban te látsz bele!

Céljaid és terveid a megvalósítás végéhez közelednek, ez az időszak igazán boldoggá tesz téged!

 

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók számára a nyár közepe meglehetősen nehéz időszakot hoz.

Barátaid gyakran félreértelmezhetik szavaid jelentését, sokszor kerülsz kellemetlen helyzetbe a pontatlan kommunikációd miatt. Az új ismerőseid is állandó hibát keresnek majd benned, és gyakran tesztelik türelmedet is. A konfliktusok elkerülését a legbölcsebb Skorpiók érik el, akik megértik, hogy a jó hozzáállás megtartása jóval előnyösebb, mint a veszekedés.

Számos komoly problémával kell szembesülnöd a hónapban, amelyek megoldására nagy energiát és időt kell befektetned. A megoldást nem kapkodod el, egyedül, jól megfontolt döntéseket próbálsz hozni.

A nyaralás még picit várat magára, egyelőre a munkádra koncentrálsz, amiben örömöd leled, hiszen egy régi probléma megoldódni látszik.

 

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok számára a nyár igazi meglepetéseket tartogat!

Tele lesz új és sokatmondó változásokkal, amelyeket már régen várva vártál. Az életed nagy fordulatokat vehet a most hozott döntéseid által.

Gyakran kerülsz félreérthető helyzetekbe, figyelj oda kikkel vagy körülvéve, nem biztos, hogy mindenki barátod, akiről azt gondolod. Környezeted árgus szemekkel figyel, mit rontasz el.

A hónapban a munkád nem jelent nagy kihívást, szürke hétköznapoknak fogod látni a stressz mentes napokat. Az óriási karrierépítésnek nem most van itt az ideje, élvezd inkább te is a napsütést!

A július hónap tartogat még számodra némi kellemes meglepetést is párkapcsolat terén.

 

Bak (december 22. – január 19.)

Júliusban a Bakok nyaralni készülnek!

Jó választás a város nyüzsgésétől jól távol maradni, a kiváló minőségű pihenés meghozza méltó jutalmát, nyaralás után újult erővel fogsz bele elhalogatott dolgaidba.

Egy ilyen út érzelmileg is segít feltöltődni. Ha egyedülálló vagy, még az is lehet, hogy a napfürdőzés közben rád talál a szerelem.

Szakmailag jó lesz azonban odafigyelni a téged körülvevő emberekre, ugyanis van olyan ember a közeledben, aki szívesen végig nézné a bukásodat.

A hónap arra is megfelelő lesz, hogy egy régi családi konfliktust elrendezz.

Kellemes meglepetések is várnak rád a nyáron, ezeknek az eseményeknek köszönhetően meg fogod érteni majd, mit is akarsz valójában az élettől. Céljaidat sikeresen kitűződ! És pártfogókra is találsz, akik hasonló vehemenciával indulnak megvalósítani álmaikat, később talán ők lesznek a legjobb barátaid.

 

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők számára a július drasztikus változást hozhat az életükbe.

Vagy egy új munka van kilátásban vagy egy nagyobb beruházás, költözés esetleg egy új szerelem? Bármelyikről is legyen szó, ettől a döntéstől teljesen megváltozik az életed, a szerencse a hónapban neked kedvez, azért persze mindig mérlegelj!

Persze a változásoktól függetlenül a hónapban neked is kijár némi pihenés, használd ki ezt a szabadidőt, hogy magaddal foglalkozhass és élvezd a napsütést!

Barátaid és családtagjaid előszeretettel fordulnak hozzád tanácsért és támogatásért, szívesen segítesz nekik, még ha ez néha téged hátráltat is.

Sok apró meglepetés jön közbe terveid megvalósításánál, így némi gondod akad a fontossági sorrend felállításával, idővel a priorizálás is könnyebb lesz.

 

Halak (február 19. – március 20.)

A július hónap a Halak számára igazán sok kreatív időtöltéssel fog eltelni.

Számos családi rendezvény vár rád a hónapban, és ez nagyszerű alkalom lesz arra, hogy inspirációt és kreatív ötleteket találj magadnak. Fontos, hogy jó kedvvel vegyél részt ezeken a rendezvényeken, a család számít a támogatásodra.

Fiatalabb társaid gyakran támaszkodnak tapasztalataidra és véleményedre, légy velük türelmes a meleg ellenére is!

Személyes kapcsolataid érdekes fordulatot vesznek. Nagy változásokra számíthatsz, amelyeket te fogsz kezdeményezni. Gyakran a szívedre hallgatsz és nem az eszedre!

 

Kellemes, tartalmas júliust kívánok minden csillagjegy szülöttjének!

Somogyi Eszter

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük