Carrie-horoszkóp novemberre

Most, hogy átléptünk a november hónapba, ismét jön egy kis horoszkópos útmutató mind a 12 csillagjegy számára. Ki mire számít az ősz utolsó hónapjában?

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos jegyűek számára a november hónap időnként hoz némi nehézséget.

Az ősz végén kedvezőtlen körülményekkel kerülhetsz szembe, valamint olyan emberekkel, akik sikereidet nem nézik túl jó szemmel. Hamar átlendülsz a nehéz napokon, csak adj magadnak némi időt, hogy átlásd a dolgokat. Fontos, hogy mindig hallgass a megérzéseidre, azokban nem csalódhatsz!

Személyes kapcsolataidra is jobb, ha odafigyelsz a hónapban, gyakran teljesen váratlanul reagálnak az emberek arra, amit mondasz nekik.

A hónapban előre meghatározott terveidet végül lehet, hogy gyökeresen meg kell változtatnod, ezért némileg ideges lehetsz majd abban az időszakban.

A novemberben szerzett tapasztalatok felbecsülhetetlen értékűek lesznek számodra. Munkádban hasznos előre lépésre tehetsz szert, amelyet csak év vége előtt kamatoztathatsz.

Használj ki minden alkalmat, amelyet barátaiddal és családoddal tölthetsz!

 

Bika (április 21. – május 21.)

A Bika jegy szülöttei számára a november hónap igazán érdekesen alakul.

Különösen könnyű győzelmekre tehetsz szert az élet minden területén, a sikerhez vezető úton felmerülő akadályok legyőzésével rendkívül sokat tanulhatsz.

Sokszor azt érezheted, hogy terveid elavultak, így gyorsan újakat kell kitalálnod. Találékonyságoddal a hónapban sem lesz gondod. Már nem sok idő van az év végéig, határidős munkáiddal jó lesz foglalkoznod!

Magánéletedben változások állhatnak be, azonban bizonyos helyzetekben lehetőséged lesz visszaterelni dolgaidat a régi medrébe. A lényeg, hogy légy türelmes, ne rohanj, hagyj időt, hogy minden kibontakozzon abba az irányba, amelyikbe el szeretnél indulni.

A hónapban hasznos lesz oda figyelni, milyen hibákat vétesz az élet különböző területein, ugyanis később lehet, hogy visszaköszönnek azok.

 

Ikrek (május 22. – június 21.)

A november tökéletes lesz arra, hogy észre vedd, mik az igazán fontos dolgok az életedben!

Számos új területen kipróbálhatod magad, azonban lehet, hogy a kívánt eredményt nem azonnal éred el, szóval csak úgy vágj bele új dolgokba, ha rászánod az idődet és türelmes vagy a sikerhez vezető úton. A kitartás most rendkívüli erény lesz számodra!

Olyan ügyben kérnek tőled segítséget, amelyre rendkívül büszke leszel, hogy részese lehetsz.

A kommunikáció szempontjából ez nem a legegyszerűbb hónap, olyan konfliktusok alakulhatnak ki számodra kedves emberek és közted, amelyre igazán nem számítasz. Korábban mindig egy nyelven beszéltetek, most mégis sikerül félre érteni egymást.

A november hónapban számos lehetőséged lesz arra is, hogy családoddal minőségi időt tölts, használj ki minden alkalmat!

 

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák jegyűek számára a november nem fog nehézségek nélkül elmúlni, azonban ezeket az akadályokat könnyen és gyorsan legyőzöd!

Munkád során sok különböző dologgal kell majd foglalkoznod, ez színessé teszi számodra az év végi hajrát.

A hónapban számos barátoddal mulathatsz, kellemes időtöltést tervezhetsz. Nem fogsz unatkozni!

A kommunikáció számodra sem lesz könnyű a hónapban, ha vitatkozni kezdesz valakivel, először gondold végig a másik szemszögéből a kérdéses dolgot.

Novemberben meg kell tanulnod kiállni magadért, ugyanis a hallgatással csak távol maradsz mindentől.

Munkádban lemaradást tapasztalsz, amely megrémít némileg, kezeld higgadtan a problémás területeket, kérj segítséget, ha tényleg elúszni látszik egy ügyed.

Előfordulhat, hogy kollégáid megpróbálják munkájukat rád nyomni, ne hagyd magad nekik!

Kerüld a stresszes helyzeteket és próbálj meg a hónapban némi időt pihenésre is szánni!

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok számára sem úgy alakul a november, ahogy elképzelték, azonban ha kitartó vagy, kihozhatod belőle a maximumot!

A hónap első fele javarészt munkával fog eltelni, olyan projektet hajtasz végre sikeresen, amelyen már régóta dolgozol.

Magánéletedben hirtelen olyan helyzetek adódhatnak, amelyekről azonnal kell döntened, ne tétlenkedj, mérlegelj gyorsan!

Családodban némi harci hangulat alakulhat ki, próbáld meg minél pontosabban megfogalmazni érzéseidet, illetve több időt fordítani szeretteidre. Jelenleg nem csak a jó kapcsolatok fenntartása a legfontosabb, hanem a mélyebb bizalom kialakulása. Ez gyakran nagyobb erőfeszítést igényel tőled.

A hónapban előkerülhetnek a múltaddal kapcsolatos kellemetlen pillanatok is, most itt a lehetőség, hogy rendezd soraidat mind magaddal, mind az ismerőseiddel szemben.

 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szűz jegyűek novemberben jobb, ha óvatosabbak a mindennapokban!

Ebben az időszakban könnyebben hibázol, mint máskor, miután a problémák felhalmozódnak, gyorsan a végére akarsz járni, így könnyen elkerüli a figyelmedet néhány fontos részlet.

A munkádban sok akadály által ugyan, de véghezviszed célodat és élvezheted a siker ízét. Az üzleti kapcsolataid ebben az időszakban rendkívül fontosak lesznek. Idősebb kollégáid nem nézik jó szemmel fiatal tudásodat, tapasztalataidat könnyen alábecsülik.

Magánéletedben néhány változást szeretnél eszközölni, de a váltás csak akkor lesz megfelelő, ha saját magad kezdeményezed azt. Légy kitartó, lehet, hogy nem lesz egyszerű!

A szeretteiddel való kapcsolatokban az őszinteség segít elkerülni a sok kellemetlen pillanatot.

 

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérleg jegy szülötteire a hónapban sok munka vár.

De ennek ellenére élvezni fogod a kihívásokkal teli napjaidat, egészen új projektek, új célok és óriási kihívások várnak rád ebben az időszakban.

A november egészen gyümölcsöző, még akkor is, ha valami teljesen új dolgot csinálsz és annak menetét közben kell megtanulnod.

Rengeteg új ismeretségre és szövetségesre teszel szert, ezek olyan emberek lesznek, akikben megbízhatsz, és akikkel jól esik megosztanod a kétségeidet. Segítségedre lesznek, bízz bennük!

A személyes kapcsolatok szempontjából kiváló időszakot élsz meg, ez a hónap egy új barátság vagy egy új romantikus kapcsolat kezdetét is jelenti számodra.

Fontos, hogy a hónapban odafigyelj a pénzügyeidre, ha ebben az időszakban sikerül megtakarítanod, sok aggodalomtól és szorongástól kíméled meg magadat.

 

Skorpió (október 24. – november 22.)

A november hónap számos érdekességet tartogat a Skorpió jegy számára!

A hónap megtervezése során vedd figyelembe, hogy melyek az igazán fontos dolgaid, amelyek igazán prioritást élveznek.

Munkádban néhány váratlan változás állhat be, először feszültséget okozhat nálad az átállás, de később rájössz, mennyivel könnyebb így a változás után. Futó projektjeiddel szépen haladsz, az év végére felgyorsulnak a munkálatok, így mindennek a végére érsz.

Légy rugalmas kollégáiddal szemben és próbálj meg alkalmazkodni, akad majd olyan alkalom, amikor jól jön a segítségük.

Magánéletedben illetve párkapcsolatodban a helyzeted stabil és kiszámítható lesz, most igazán boldog minden együtt megélt pillanat. Ha pedig néha mégis feszültséget érzel, mindig gondold végig, mielőtt cselekszel, az átmeneti érzelmeid elvakíthatnak, számolj ilyenkor tetteid következményével is.

 

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilasokra egy gyönyörű szép hónap köszönt.

Lehet, hogy néhány pillanat feszült lesz a hónapban, de most már látod a fényt az alagút végén. Hiába kezdesz fáradni, ne add fel, már nem sok van a célig!

Néhányszor olyan emberekkel akadhatsz össze, akik nem szoktak hozzá az őszinte véleménynyilvánításhoz, így nehéz lesz elviselniük, ha kiállsz a saját igazadért.

Magánéletedben is néhány változás állhat be, nézőpont kérdése, hogyan állsz hozzá az újhoz.

Szeretteid viszont mindenben támogatnak, őszintén élvezik a veled való kommunikációt és jól érzik magukat a társaságodban.

Szakmai szempontból a hónap nem lesz túl ragyogó. Terveid beindulnak, de nagyszabású áttöréseket nem hoznak. Ezen kívül fennáll annak a veszélye, hogy riválisok megpróbálnak valamilyen tisztességtelen módszerrel beelőzni.

Légy résen mindig, és ne add ki ötleteidet idegeneknek!

 

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak jegyekre számos új feladat vár novemberben!

Olyan új lehetőségekkel találod szemben magad, amelyek megoldására óriási képzeletre és kreativitásra van szükséged. Nem lesz könnyű, de megoldod majd ezt is!

Gyakran úgy érzed, a magánéletedben eljött az ideje, hogy jelentős változásokat tegyél. Elkezdesz gondolkozni és tervezni, hogyan tovább a jövőre nézve.

Sokszor visszaköszön az a tény, hogy munkádban csak akkor lehetsz sikeresebb, ha több tapasztalatot gyűjtesz. A felmerülő problémákat már meglévő ismereteiddel is legyűrheted, de nem valószínű, hogy valami kiemelkedőt érsz el vele.

Ne félj új dolgokba kezdeni, igyekezz megismerni és kihasználni minden lehetőséget.

 

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Jó hírt kapnak a Vízöntők novemberben!

A november hónap nem a kedvenc időszakod, pedig az előző évekhez képest semmilyen problémát nem hoz ez az időszak, ami miatt aggódnod kellene.

A hónapban lehetőséged lesz több időt eltölteni családoddal és barátaiddal. Illetve egy kirándulást is betervezel, amely során bakancslistás helyeidre juthatsz el.

A munka sikere meglehetősen szerény lesz a hónapban, de számodra talán most nem is ez a legfontosabb. A kapcsolataid kiépítésére most sokkal nagyobb hangsúlyt fektetsz, ami későbbiekben igazán jól jön majd.

Már az idén elkezdesz olyan tervekkel foglalkozni, amelyek csak jövő év elején válnak aktuálissá.

Személyes kapcsolataidban most harmónia uralkodik, jól és egyszerűen megtalálod mindenkivel a hangsúlyt. A hónapban sikerül elkerülni a legtöbb konfliktust mind családoddal, mind a barátaiddal.

 

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak számára a hónap kemény munkából fog állni!

Kemény munka nélkül a hónapban nem sok célodat fogod elérni. Talán nem ez a legmegfelelőbb időszak, hogy új projektbe kezdj.

Gyakran úgy tűnik számodra, hogy a legkisebb lépés is óriási erőfeszítést igényel. Sokszor eszedbe jut, hogy feladod, pedig érdemes kitartónak maradni, mert később jobbra változik minden nehéz helyzet.

A túl magas elvárások csalódást okozhatnak.

Figyelj oda a kommunikációdra, lehet, hogy néhány ember félre érti szavaidat. Ezért konfliktusok alakulhatnak ki főleg családi körben, amelyeknek semmi értelme.

Somogyi Eszter

(képek: Pixabay)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük